Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

287 Locuri de Munca Frizer - Joburi Frizer

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

287 Locuri de Munca Frizer - Joburi Frizer

Cauta printr-o varietate mare de joburi Frizer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Frizer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inchiriez Post De Lucru Frizerie(eden)


frizerie moderna cu vad format , dau spre inchiriere post de lucru ,posibilitate de a prelua si din clientii din strada . 1300 lei totul inclus zona populata, in sensul giratoriu la Eden
PROCUT BSHOP

Angajez Frizer Inchiriez Scaun Timisoara


Chronic Barbershop aflat in incinta complexului rezidential 'City of Mara' isi mareste echipa ! Pozitionat in centrul Timisoarei pe strada Circumvalatiunii nr.1, cautam frizeri determinati cu experienta de minim 4 ani. Daca esti pasionat de ceea ce faci si vrei sa lucrezi intr-un mediu relaxant dar si profesionist , atunci avem locul potrivit pentru tine ! Atentia la detalii este esentiala in echipa noastra ! Angajam pe baza de procent inchiriem scaun. Beneficiile financiare cresc o data cu implicarea frizerului activitatile specifice BarberShop-ului nostru !
CHRONIC BARBERSHOP

Angajez Frizer Cu Experienta - Sector 4


Angajez frizer cu experienta, salonul este in sectorul 4, in apropierea statiei de Metrou Aparatorii Patriei. Program de lucru: 4 zile saptamana (joi-duminica). Salariu incepand cu 2500 lei. Veti lucra cu instrumentele dvs., consumabilele vor fi asigurate de patron. Detalii la numarul: - Reza
Reza Style Cristal SRL

Inchiriez Post Coafura Frizerie Cosmetica


Inchiriez post coafura frizerie cosmetica Baia mare Zona Policlinica Sf Ioan Republicii mai multe detalii la tel !
coafura frizerie

Angajez Sau Inchiriez Scaun: Frizeri ,​ Coafeze


Angajez sau inchiriez scaun: frizeri , coafeze , manechiurista , cosmeticiana
Salon

Angajez Frizer Inchiriez Scaun Timisoara


Chronic Barbershop aflat in incinta complexului rezidential 'City of Mara' isi mareste echipa ! Pozitionat in centrul Timisoarei pe strada Circumvalatiunii nr.1, cautam frizeri determinati cu experienta de minim 4 ani. Daca esti pasionat de ceea ce faci si vrei sa lucrezi intr-un mediu relaxant dar si profesionist , atunci avem locul potrivit pentru tine ! Atentia la detalii este esentiala in echipa noastra ! Angajam pe baza de procent inchiriem scaun. Beneficiile financiare cresc o data cu implicarea frizerului activitatile specifice BarberShop-ului nostru ! Mai multe detalii la :
Chronic Barbershop

Scaun Frizerie,​,​,​1.​300 Lei Amundoua


De vanzare 2 scaune frizerie mai multe detali la telf
frizerie

Angajăm Frizer/​coafeza/​inchiriez Post Manichiura-pedichiura


CRISMI BEAUTY SALON (B-dul București Noi nr 162 ,Sector 1 , București , vis a vis de OMW ) ANGAJEAZĂ : FRIZER SI COAFEZA CU EXPERIENȚA IN DOMENIU MINIM 6 LUNI !!!!!!!! INCHIRIAZA POST MANICHIURA-PEDICHIURA! Pentru mai multe inf!ormații contactați :
Crismi Cronos

Angajam Coafezi Frizeri Hairstilisti Saloane Dambovita


Angajam Coafeza Hairstilist Frizerita pentru 4 saloane din Gaesti Pucioasa Dragomiresti-Voinesti Persinari Dambovita Cerinte: Experienta minim un an intr o pozitie similara Seriozitate maxima !!! Se ofera: Salariu motivant plus bonusuri Lucru intr un salon de top si cea mai fain echipa !
Business

Inchiriere Post Frizer,​ Manichiura,​ Coafura,​ Cosmetica,​ Masaj


Inchiriez posturi: -coafura -manichiura -cosmetica -masaj -frizer Salonul se afla in Militari Chiajna, str.Rezervelor. Pret luna 1000 RON Telefon:
FIX MARINA

Salon Inchiriaza Post De Lucru Coafor - Frizerie


Salon de înfrumusețare, zona Tribunal , închiriază post lucru , coafor și frizerie , în condiții avantajoase ! Pentru detalii , telefon .
4-ever Beauty

Angajez Inchiriez Post Frizerie ,​coafura Extensii Par


Cauti un loc in care sa iti desfasori activitatea ? Salonul se afla intr o zona centrala,pe bulevardul Take Ionescu 53. Pentru mai multe detalii, contacteaza ne !
Glamour Beauty salon

Închiriem Posturi De Lucru Coafor Frizerie Manichiură


Căutam colaboratori pentru coafor frizerie manichiură!!! Deschidem în curând, in mun.Cluj Napoca, zona str.Aurel Vlaicu construcție nouă, design modern, locuri de parcare, aproape de Iulius Mall. Oferim: - 4 posturi coafură frizerie - 1 cameră manichiură Tel.
Mur

Salon Adora Cauta Coafeza Cu Experienta Si Cunostinte Frizerie


Salon Adora angajaza coafeza cu cunostinte de frizerie. Avem nevoie si de manichiurista si frizer.Salariul fix 2000 lei si CM.
Adora Salon

Inchiriez Post Pentru Coafura Frizerie Si Camera Pentru Cosmetica


Salon de infrumusețare Golo Look,inchiriază: - post de lucru coafură frizerie - camera pentru cosmetica Locația salonului se afla în Timișoara pe Calea Circumvalatiunii, foarte aproape de Iulius Mall. Mai multe detalii se ofera telefonic.
Golo Look

Inchiriez Post Frizerie/​coafor/​cosmetica Drumul Taberei


Ofertă de închiriere a unui post de lucru într-un salon de înfrumusețare cu vad comercial excelent și amplasat într-o zonă cu o densitate de populație foarte bună. Suntem încântați să vă oferim oportunitatea de a vă dezvolta cariera într-un mediu dinamic și într-o locație de top, cu un văd comercial excelent și într-o zonă cu o densitate de populație foarte bună. Caracteristici ale salonului nostru: Vad comercial, accesibilitate excelenta, locuri de parcare, notorietate formata de-a lungul celor 6 ani de activitate. Salonul nostru este situat într-o zonă cu trafic intens, oferindu-vă o oportunitate unică de a atrage un număr mare de clienți. Vitrina noastră spațioasă și designul atractiv vor contribui la creșterea vizibilității serviciilor dvs. Spațiu confortabil și elegant: Am creat un mediu plăcut și relaxant pentru clienți, cu o atmosferă prietenoasă și elegantă. Fiecare detaliu al salonului nostru este conceput pentru a oferi o atmosfera calduroasa, dar profesionista in acelasi tim
Salon Glossy

Căutăm Colegi,​ Inchiriem Scaun Coafor Frizerie


Mărim echipa! Căutăm coleg sau colegă, închiriez post de lucru scaun pentru Coafor Barber Frizerie in Timișoara Str Titu Maiorescu zona Fabric...pentru mai multe detalii va stam la dispoziție
KASA Beauty Salon

Inchiriez Salon Coafor-frizerie Sau La Procent 70 30 In Favoare Stilistului


Se închiriază salon coafura - frizerie , avem 3 posturi de lucru chiria este de 200 pe fiecare post individual .mai multe detali la tel . Salonul se afla in Ploiesti ,
Salon Fashion Ploiesti

Inchiriez Post(frizerie,​coafura,​make-up,​mani-pedi) In Salon De înfrumusețare


Salon Elleda Beauty Style inchiriaza post.Postul se poate folosi la una din activitatile de frizerie,coafura,make up,mani-pedi.Salonul are o clientela formata si este situat pe Calea Aradului 32,vad foarte bun,vis a vis de Restaurantul Tinecz si foarte aproape de Iulius Mall.Daca doriti sa faceti parte dintr-un colectiv prietenos format din 7 fete care presteaza diverse activitati,va asteptam sa ma contactati.
Elleda Beauty Style

Ofer Spre închiriere Post Coafor Frizerie Make Up Artist Iași


Închiriez post de coafor frizerie și post pt make-up în salon aflat în centrul orașului Iași (lângă starea civilă). Oferim: - spațiu nou amenajat ultra modern - colectiv tânăr și sociabil Cerem: -seriozitate, creativitate și deschidere spre nou Informații la tel:
Blueberry Beauty Salon Iai
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 287 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.