Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

57 Locuri de Munca Front Desk Officer in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

57 Locuri de Munca Front Desk Officer in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Front Desk Officer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Front Desk Officer in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Receptionera Pentru Un Hotel De 3 Stele


Daca esti o persoana amabila, zambareata, cunoscatoare de limba engleza (nivel mediu) si iti doresti un job care iti permite sa te bucuri si de timp liber, suna-ne acum la numarul din anunt si programeaza un interviu. Salariu atractiv si un mediu de lucru placut.
Ramina BC Company SRL

Hotel Angellis Angajeaza Receptioner


Hotel Angellis angajeaza receptioner, Salariu 3000 lei in mana + masa + cafea, apa, ceai.
Hotel Angellis

Angajez Receptioner Medical


Suntem în proces de căutare a unui nou membru în echipa noastră!! Angajăm recepționer medical Ce îți oferim? - un mediu de lucru plăcut format din profesioniști - O echipă care te va ajuta și te va susține - O comunitate frumoasa de oameni cu care poți interacționa Ce te califică pentru interviu? - Organizare - sa iti faca placere ca totul in jurul tau sa fie in ordine, organizat si bine structurat - Comunicare - noi interacționăm foarte mult cu oamenii, iar tu vei fi puntea de legătura intre echipa ta si ei - Responsabilitate - tratăm actul medical cu seriozitate și profesionalism și avem nevoie ca tu să fii un om pe care ne putem baza Suntem nerăbdători să te cunoaștem!! Trimite-ne cv-ul tau pe și te vom contacta pentru interviu.
ERA DENTAL PRACTICE SRL

Receptioner


Dacă ești o fire prietenoasă și îți place să interacționezi cu o mulțime de oameni, haide în echipa #BestWesternPlus #LidoHotel pe postul de recepționer! Trebuie să menții o ținută impecabilă, de la felul în care ai grijă de uniformă până la modul de adresare față de clienți! Dacă ești spontan, atent la detalii și ai o prezență agreabilă, atunci ești persoana potrivită! Cunoașterea limbii engleze este o condiție obligatorie, iar dicția cât mai corectă, aspectul fizic plăcut și atenția distributivă nu trebuie să-ți lipsească! Pentru mai multe informații, ne poți contacta la nr. de telefon: !
Best Western Plus Lido Hotel

Media netă estimată pe baza celor 3512 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Cameriste Hoteluri Italia .​


Selecționăm cameriste pentru hoteluri în Italia . Căutăm persoane cu sau fără experiență , de preferabil care au mai lucrat în Italia sau măcar în domeniul hotelier în România . Persoanele selecționate vor încheia un contract de muncă sezonier pe perioada mai - sept sau chiar oct! Deci 4-6 luni . Cazarea și masa este asigurată în apartamente sau în spațiile hoteliere destinate cazării . Este un program de minim 8 h pe zi , și o zi liberă pe săptămână ! Posturi disponibile - 20 de cameriste , 20 de ospătari , 15 spălători de vase .
Bookjobs

Angajam Receptioner


Suntem in cautarea unei persoane pozitive, cu spirit de echipa, capabila sa stabileasca relaţii optime cu clienţii. Program full time in ture. Ce asteptam de la tine? studii de calificare în domeniu; experienţă de minim 1an pe un post similar; cunoştinţe de operare pe calculator (Windows, Word, Excel); aspect fizic plăcut, prezenţă agreabilă, amabilitate, solicitudine; abilităţi foarte bune de comunicare şi negociere; capacitate de a lua decizii rapide, eficiente şi responsabile; foarte bune abilităţi de planificare şi organizare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon.
SC ASCENDRO TECHNOLOGIE SRL

Angajez Receptionera


Angajez receptionera pentru un hotel de 3 stele, zona Modern. Salariu atractiv, o masa calda in fiecare zi, echipa tanara si dinamica. Cautam o persoana organizata, serioasa, punctuala, vorbitoare de limba engleza nivel mediu, cunoasterea altei limbi straine constituie un avantaj. Experienta nu este obligatorie, acceptam studenti, nu acceptam minori. Informatii la tel.:
Ramina BC Company SRL

Angajam Receptionera


Acum!Locuri disponibile pentru postul de Receptionera. Obiectivul este industrial,inafara localității. Program de 3 schimburi de Luni până Vineri cate 8 ore zi. Se oferă transport,rute stabile. Persoana de sex feminin,cu vârsta cuprinsă între 20 și 50 ani. Cunoștințe în operare PC minime. Cazier fără antecedente Clinic sanatos minim 8 clase. Obligatoriu cunoașterii unei limbi de nivel internațional (preferabil Engleza nivel conversațional) ne puteți contacta de luni până vineri între orele 10 și 16.
security

Angajare Receptioner


Receptionera Hotel Perla D'Oro Candidatul ideal: - Persoana serioasa, prezentabila, punctuala - Abilitati foarte bune de relationare si comunicare cu clientii communication skills - Cunostinte utilizare calculator - Cunostinte de limba engleza Descrierea Jobului - Primirea, cazarea si decazarea oaspetilor - Incasarea rezervarilor - Solutionarea eficienta a solicitarilor venite de la oaspeti
HARMONY PLAZA

Angajam Personal Receptie - Opticlass Timisoara


Clinica Opticlass Timisoara angajeaza personal receptie, full-time, program in 2 schimburi. Cautam o persoana pentru job-ul de Front Desk - receptie, la cabinetul oftalmologic Opticlass Timisoara. Atributii: - intampinarea,preluarea,informarea corecta si indrumarea amabila a pacientilor in procesul pe care ei il parcurg. - preluarea apelurilor telefonice si solutionarea cererilor primite din partea pacientilor. - inregistrarea programarilor - incasarea (cash card) contravalorii serviciilor medicale efectuate de fiecare pacient in parte. - intocmirea facturilor, incasarea contravalorii acestora pentru serviciile medicale. - indosarierea si arhivarea documentelor. Candidatul ideal: - cunostiinte operare PC; - limba engleza - nivel mediu; - abilitati de comunicare si relationare; - capacitati de organizare; - orientat catre client; - dorinta de a invata lucruri noi. Beneficii: - loc de munca stabil; - pachet salarial atractiv; - mediu de lucru placut, intr-o echipa tanara. Cv-urile cu poz
Cabinet oftalmologie si optica medicala CUI 19831515

Angajam Personal Pentru Curatenie Apartamente Regim Hotelier


Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, carte de munca,salariu decent.
TeamClean Srl

Consilier In Vanzarea De Produse Tehnico-medicale Receptie


Responsabilitati: Identifica necesitatile clientului pentru a putea oferi produsul potrivit; Introducerea, urmarirea deciziilor in programul CAS realizarea rapoartelor si folosirea instrumentelor specifice ale companiei pentru gestionarea bazei de clienti; Planificarea si monitorizarea activitatilor zilnice, saptamanale si lunare, in conformitate cu obiectivele PL Indeplineste target-ul si obiectivele stabilite de coordonatorul PL ; Monitorizeaza permanent activitatea de vanzari-incasari; Intocmeste analize si rapoarte diverse; Cerinte: Studii medii superioare, asistent medical, kinetoterapeut,, Abilitati d comunicare si ascultare, negociere si persuasiune, prezentare si munca in echipa; Dinamism si abilitati d lucru cu termene limita; Proactivitate, seriozitate, constiinciozitate si promptitudine in indeplinirea activitatii profesionale; Cunostinte avansate d operare PC (MS Office: EXCEL, WORD); Ofertă (bonusuri, beneficii): Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist și stabi
TRIAMED

Angajam Receptionera - Secretara


Vino in #kynesysteam ! Căutăm colegă pentru frontdesk(secretariat si receptie) la cabinetul Kynesys! Ce fel de persoană căutăm? -energică și căreia îi place să se implice în activități diverse -organizată și conștiincioasă -dornică de a învăța lucruri noi -cu memorie bună -comunicativă, empatică-căreia îi face plăcere să îi ajute pe cei din jur -înfățișare plăcută Care vor fi îndatoririle tale? -primirea și comunicarea cu pacienții clinicii -programarea pacienților -încasarea contravalorii tratamentelor -oferirea de informații către diferite persoane, telefonic sau în scris -sprijin pentru echipa medicală pentru diferite activități -trimiterea/ primirea/ urmărirea coletelor -înregistrarea de informații în calculator sau în scris -diferite activități de secretariat. NU conteaza daca ai experienta sau esti absolventa promoția 2023 de studii superioare, atitudinea face diferenta! Trimite CV-ul la: Abia așteptăm să te cunoaștem!
Kynesys Educational srl

Angajam Pe Post De Receptioner A


Vila Veneto este in cautarea unui nou coleg pentru a ne ajuta pe postul de receptie. Te asteptam cu un telefon pentru a te lamuri in legatura cu orice intrebare ai legata de anunt. Iti multumim si te asteptam la interviu! :)
Vila Veneto

Angajam Camerista Hotel !


Angajam camerista HOTEL, condiție de minim 8 clase finalizate; mediu de lucru plăcut, norma intreaga - 5 zile pe săptămână x 8 ore, zona BADEA CARTAN MODERN Salariu atractiv ! Relații la tel.
Hotel

Angajam Personal Pentru Curatenie Apartamente Regim Hotelier


Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, patru ore zi, salariu decent
Tim Clean S.​r.​l

Angajez Spalator Auto-ofer Cazare,​ Procent Intre 30%-40%


ANGAJEZ SPALATOR AUTO, OFER CAZARE, CONTRACT DE MUNCA, PROCENT DIN INCASARI (INTRE 30-40%)

Angajez Spalator Vulcanizator Auto Oferim Cazare


Angajez spalator si vulcanizator auto ! Oferim cazare si contract de munca ! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta
Alfa

Consilier Receptie Service Auto


Candidatul ideal Cunoștințe bune de utilizare și operare PC; Excelente abilități de comunicare, relaționare, consiliere si negociere; Promptitudine, spirit de asumare a responsabilității, atenție la detali. Seriozitate, corectitudine, dinamism; Persoana responsabila, orientata spre rezultat; Persoana organizata, capabila sa gestioneze proiectele din punct de vedere al rezultatelor si termenelor impuse. Descrierea jobului Programarea autovehiculelor; Preluarea solicitarilor clientilor si realizarea ofertelor pret; Deschiderea comenzilor; Mentinerea legaturii cu clientii in scopul informarii in ceea ce priveste stadiul lucrarii si planificarea; Identificarea si comandarea pieselor auto in programele specializate; Realizarea ofertelor de pret si transmiterea lor catre clienti; Intocmirea facturilor si avizelor, pe baza comenzilor primite de la client; Realizarea targetelor specifice activitatii; Cunoasterea programului Service Manager constitue un avantaj. Avantaje Mediu de lucru dinamic,
Alfa Star Impex

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 5750 RON/Luna

Contabil La Opera Hotel Timisoara


Opera Hotel Timisoara este in cautarea unui contabil dedicat pentru a se alatura echipei noastre de ospitalitate de top. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic si prietenos, aceasta ar putea fi o oportunitate perfecta pentru tine! Responsabilitati : - Sa asigure contabilitatea primara a hotelului; - Responsabil de soft-ul de gestiune al hotelului; - Efectueaza inventarele periodice. Cerinte: - Experienta in contabilitate primara si de gestiune; - Atentie la detalii Beneficii: - Oportunitatea de a lucra intr-un hotel de lux aflat in centru orasului; - Mediu de lucru placut si echipa prietenoasa; - Pachet salarial atractiv si beneficii suplimentare. Daca esti passionat de industria ospitalitatii si ai abilitatile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioara, te invitam sa aplici pentru pozitia de contabil la Opera Hotel Timisoara. Asteptam cu nerabdare sa faci parte din echipa noastra!
Opera Hotel Timisoara
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 57 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.