Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

105 Locuri de Munca Geamuri Termopan in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

105 Locuri de Munca Geamuri Termopan in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Geamuri Termopan in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Geamuri Termopan in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Tamplar Pal Melaminat


Atelier mobilier pal, soseaua industriilor( cartier 23 august) Rog seriozitate.
Sc Saymob Imagine srl

Montatori Fațade Din Sticlă și Tâmplărie Aluminiu


Angajez montatori Fațade din sticla și Fațade ventilate plus tâmplărie aluminiu cu experiență în domeniu, șef de echipă și inginer cu experiență sau fără experiență în domeniu
SC TEHNOLGY FAADE SRL

Angajam Montatori Tamplarie Aluminiu Pvc


Angajam montatori tamplarie aluminiu, pvc si fatade ventilate pentru santierele din Bucuresti. Persoanele care aplica trebuie sa fie apte pentru a lucra pe schela, nacela sau platforme in exteriorul cladirilor. Salariul incepe de la 4600 RON net cu tichete de masa incluse. Beneficii: transport; cazare, pentru persoanele care nu locuiesc in Bucuresti . tichete de masa. Tel:
AL PROMT S.​R.​L.​

Angajam Dulgheri - Franta


- dulgheri cu experienta pe panouri metalice7 - limba franceza (avantaj) - permis auto (avantaj)
GLOBAL PERFORMANCE

Angajez Urgent Dulgheri


Angajez URGENT dulgheri pentru București! Vă rog să mă contactați la nr de telefon NU să lăsați mesaj aici pe site. Rog să fiți serioși și disciplinați, atât. Mulțumesc!
Construct

Angajam Dulgheri Si Muncitori Necalificati


Angajam in vederea executarii lucrarilor de constructii contractate in Bucuresti si zone adiacente, echipe formate din dulgheri cu calificare sau fara calificare, cu plata la metru, sau ora de regie. Salariu atractiv, forme legale de angajare, oferim cazare pentru cei din provincie. Relatii suplimentare la nr. de telefon:
Consprod Invest

Angajez Dulgheri Fierari


Firma angajeaza ,dulgheri fierari,chiar si din provincie Tel
H atelier

Angajam Tamplar Mobilier Lemn Masiv In Bucuresti


SC Mediascope SRL angajeaza TAMPLAR pentru productie mobilier lemn masiv, cu experienta in Bucuresti: Profilul angajatului Cautam o persoana responsabila, ordonata, capabila sa lucreze in echipa, usor adaptabila in functie de situatie, capabila sa lucreze cu termene limita. Mediul de lucru este propice desfasurarii unei activitati eficiente. Cerinte Selectarea si pregatirea materialului de lucru, insemnarea partilor care trebuie lucrate;
Prelucrarea tuturor tipurilor de lemn, prin taiere, masurare, gaurire sau imbinare folosind unelte manuale sau electrice;
Prelucrarea mecanica a reperelor din lemn masiv;
Slefuirea si finisarea suprafetelor produselor; Montarea, asamblarea si dezasamblarea partilor componente ale produselor;
Permis categoria B;
Etc.
Se ofera Contract de munca pe durata nedeterminata; ; Program de lucru de 8 ore/zi (08:00 - 16:30 de luni - vineri); Conditii de munca bune intr-o fabrica moderna; Echipament profesional de munca ; Utilaje de ultima generatie; Asigurare pri
Mediascope

Post Lucru Tamplari Cu Experienta Pal


Inchiriez post lucru la banc si utilaje pentru colaborare tamplar PAL cu experienta.
CPM

Angajam Tamplar Mobila In Sectia De Productie


DESCRIERE Cerințe: -Experiență profesională minim 1 ani în domeniul producției de mobilier. -Cunoașterea tipurilor de materiale: PAL, MDF; PFL,STICLA, LEMN -Cunoștințe elementare de interpretare a desenelor tehnice. -Capacitatea de a învăța repede. -Perseverență și determinare în obținerea de rezultate excelente. -Organizat, eficient și atent la detalii. -Sociabil și capabil de a lucra în echipă. -Seriozitate și punctualitate Responsabilități: -participa la operatiunile specifice unei sectii de productie mobila -Montarea mobilierului pe baza schiței tehnice in sectia de productie -Manipularea cu grijă a produselor de mobilier. -Folosește diverse utillaje pentru tăiat, găurit, frezat. -Găsește soluții în remedierea situațiilor neprevăzute. -Respectă procedurile din cadrul companiei. -Abordarea unei atitudini în măsura promovării companiei. -Păstrează confidențialitatea informațiilor legate de firmă. Beneficii:: -Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniu și creșterea profesională. -Mediu de
UNICAN PRODUCTION SRL

Angajam Tamplar Pal Cu Experienta


Atelier de mobila in Giulesti , angajam tamplar PAL cu experienta. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la .
Cosim Srl

Angajez Tamplar Cu Experienta


Atelier de mobila la comanda,angajez tamplar . Experienta in domeniu constituie un avantaj. Salariu motivant,4500-6500 lei,bonusuri in functie de realizari,program de L-V. Oferim loc de munca stabil, contract de munca. Rugam seriozitate.
Vm mob

Angajez Tâmplar Pal/​mdf


Angajam tâmplari, montatori, operatori utilaje producție mobilier, cu sau fara experienta. Vei lucra intr-o echipa tanara si colegi pasionati, cu care suntem impreuna de peste 10 ani.
Conditii de munca excelente, totul este nou! Program de munca zi, luni-vineri;Oferim salariu atractiv + bonusuri,toate liberele legale, concediu de odihna, alte prevederi legale. Va rugam sa ne contactati de luni pana vineri la telefon sau la adresa de mail. Adresa unde se afla atelierul este:Strada Bârlea nr14,lângă mall liberty center.
LLE mobilier design

Angajam Dulgheri,​ Fierari,​zidari,​zugravi Si Faiantari


Firma angajam dulgheri, fierari,zugravi,faiantari si zidari sau echipe cu carte de munca s salarii atractive.Rog seriozitate. Contactati-ne la tel.
PZGZ Construct

Sef Echipa Dulgher Sateco Franta De La 3200 Euro Net Luna


Sef echipa dulgher SATECO Franta de la 3200 euro net luna la un program de 39 de ore saptamana Tip cofraj: SATECO ( metalic ) - cladiri bâtiment Locatie: Toulouse 31000 Incepere: 20.03.2024 Cazare, transport international si intern asigurat si platit de angajator. Contact:
Terrat

Angajam Montator Pereti Cortina,​fatade Ventilate,​tamplarie Pvc Al


Angajam montatori ,in montarea Fatadelor ventilate si a Peretilor Cortina. Angajam montatori de tamplarie aluminiu PVC Experienta in domeniu prezinta avantaj Detinerea de permis categoria B constituie un avantaj. Programul este de 8 ore zi + 1 ora pauza de masa Salariul este negociabil în funcție de cunoștințe, experiența , performanta intre 4000-6000 lei Orele suplimentare se platesc, Oferim masa de pranz Oferim si cerem seriozitate, locul de munca este stabil pe toata perioada anului.
Glass Building Systems SRL

Angajăm Tâmplari Pentru Productie Mobilier Pal Mdf,​usi


Angajăm tâmplari pentru producție mobilier PAL MDF, uși și scări interioare din lemn,etc. Salarizarea va fi în funcție de experiență și abilități.
Emko Wood Srl

Angajam Ajutor Ucenic Tamplar Sudor Electrician In Bucuresti


SC Mediascope SRL angajeaza in Bucuresti: Ajutor Ucenic tamplar; Ajutor Ucenic sudor; Ajutor Ucenic electrician; Profilul angajatului Cautam o persoana responsabila, ordonata, capabila sa lucreze in echipa, usor adaptabila in functie de situatie, capabila sa lucreze cu termene limita. Mediul de lucru este propice desfasurarii unei activitati eficiente. Cerinte Permis cat B; Descarcare incarcare materiale; Manipulare materiale; Masurare debitare materiale; Curatenie la locul de munca; etc. Se ofera Contract de munca pe durata nedeterminata; ; Program de lucru de 8 ore zi (08:00 - 16:30 de luni - vineri); Conditii de munca bune intr-o fabrica moderna; Echipament profesional de munca ; Utilaje de ultima generatie; Asigurare privata de sanatate in sistemul de clinici Regina Maria; Zi libera de ziua de nastere; Prime de Craciun si Paste; Prima de concediu 2.000 lei an. Salariu 3000-4000 de lei net. Pentru mai multe detalii sunati la numarul din anunt.
Mediascope

Vpy Design Angajeaza Tamplari Pal Si Montatori


angajam tamplari pal și montatori ,cu experienta minim 1 an, salariu 3500- 5000,plus bonusuri, program flexibil
vpy design

Personal Calificat Pentru Montaj Tamplarie Aluminiu Si Pereti Cortina


2. Personal calificat pentru montaj tamplarie aluminiu si pereti cortina a. Ocupantul postului este responsabil cu calitatea lucrarii de montare, asamblare a profilelor de aluminiu si geam termopan b. Competente personale:- sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de comunicare etc.); c. Saricini :sa controleze functionarea echipamentului;- sa asambleze profilele de aluminiu- sa monteze geamul termopan, sa intervina prompt pentru monataj si asamblare, sa mentina curatenia; d. - sa anunte de indata conducerea orice neregula constatata;, - sa manifeste disponibilitate catre dialog, receptivitate, calm, tact in relatiile de serviciu; e. - sa raspunda la toate solicitarile venite din partea conducerii pentru indeplinirea unor sarcini conforme fisei postului; f. - sa manifeste grija deosebita in manuire
AKERO INDUSTRY SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 105 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.