Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

105 Locuri de Munca Geamuri Termopan in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

105 Locuri de Munca Geamuri Termopan in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Geamuri Termopan in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Geamuri Termopan in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Dulgheri - Franta


- dulgheri cu experienta pe panouri metalice7 - limba franceza (avantaj) - permis auto (avantaj)
GLOBAL PERFORMANCE

Angajez Dulgheri Fierari


Firma angajeaza ,dulgheri fierari,chiar si din provincie Tel
H atelier

Angajam Dulgheri Si Muncitori Necalificati


Angajam in vederea executarii lucrarilor de constructii contractate in Bucuresti si zone adiacente, echipe formate din dulgheri cu calificare sau fara calificare, cu plata la metru, sau ora de regie. Salariu atractiv, forme legale de angajare, oferim cazare pentru cei din provincie. Relatii suplimentare la nr. de telefon:
Consprod Invest

Angajez Urgent Dulgheri


Angajez URGENT dulgheri pentru București! Vă rog să mă contactați la nr de telefon NU să lăsați mesaj aici pe site. Rog să fiți serioși și disciplinați, atât. Mulțumesc!
Construct

Angajam Tamplar Universal


Firma mobilier si usi de interior - angajeaza tamplar universal, pentru realizarea de mobilier sau usi de interior - din PAL si MDF vopsit furniruit. Posibilitate de perfectionare in lucru cu furnir sau lemn masiv. Ore suplimentare platite integral si salariu atractiv. Contact:
Bellusso Design

Angajam Urgent Tamplari!!!!!!!!


Firma de mobila la comanda cautam tamplari cu sau fara experienta .Va invitam la sediul firmei ,in Bucuresti, Str Intr Calatorului nr 12 (statia de autobuz 143-D-tru Slugerusau ),sect 2 sau puteti depune CV-ul la adresa de e-mailL [email protected]. Pentru mai multe informatii puteti suna la numerele de telefon 0752 224 506, 0752 224 502.

Angajam Muncitor Tamplarie Aluminiu


Companie cu activitate de productie, cu 20 ani experienta in tamplarie PVC si aluminiu pe piata din Romania, angajeaza Confectioneri tamplarie aluminiu din Bucuresti, cu sau fara experienta. Cerinte: Abilități de măsurare precisă Atenție la detalii
Experienta reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie Punctualitate si seriozitate Atitudine pozitiva, respectuoasa si prietenoasa; Apt din punct de vedere fizic. Responsabilitati: Frezare, debitare, taiere, pantografie. Se ofera: o Loc de munca stabil o Se lucreaza la atelierul companiei o Salariul porneste de la 3150 Lei Net o Bonuri de masa o Program fix, luni-vineri 08:00- 17:00 Prin transmiterea candidaturii dvs. pentru acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Maxi Media Performance

Angajez Tamplar Reconditionare Mobila Din Lemn Masiv Si Ucenic Tamplarie


Angajez tamplar reconditionare mobila din lemn masiv si ucenic tamplarie.
Cool media

Angajam Tamplar Pal Cu Experienta


Atelier de mobila in Giulesti , angajam tamplar PAL cu experienta. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la .
Cosim Srl

Angajez Tamplar Cu Experienta


Atelier de mobila la comanda,angajez tamplar . Experienta in domeniu constituie un avantaj. Salariu motivant,4500-6500 lei,bonusuri in functie de realizari,program de L-V. Oferim loc de munca stabil, contract de munca. Rugam seriozitate.
Vm mob

Angajez Tâmplar Pal/​mdf


Angajam tâmplari, montatori, operatori utilaje producție mobilier, cu sau fara experienta. Vei lucra intr-o echipa tanara si colegi pasionati, cu care suntem impreuna de peste 10 ani.
Conditii de munca excelente, totul este nou! Program de munca zi, luni-vineri;Oferim salariu atractiv + bonusuri,toate liberele legale, concediu de odihna, alte prevederi legale. Va rugam sa ne contactati de luni pana vineri la telefon sau la adresa de mail. Adresa unde se afla atelierul este:Strada Bârlea nr14,lângă mall liberty center.
LLE mobilier design

Angajez Montator Fatada Ventilata,​dulgher Montator Acoperis Tigla Ceramica Metalica Ardezie


Angajez montator fatada ventilata placat cu alucobond,trespa,fibrociment si dulgher montator acoperis tigla metalica tigla ceramica ardezie.
SDC

Angajam Tâmplar Pal Melaminat și Montator


Roxart Mobilier angajează montator mobilier la comanda. Atelierul se afla în zona Andronache, condiții bune de munca, acces facil.salariul este între 4000 și 6000 lei în funcție de experienta.Detalii la tel.
Roxart Mobilier

Angajam Tamplar Montator Cu Experienta La Banc De Lucru In Domeniul Mobilierului La Comanda Mdf Pal


Angajam tamplar montator cu experienta la banc de lucru in domeniul mobilierului la comanda mdf pal,program fix,salariu atractiv+bonusuri intre 6000 de lei si 7500 de lei. Fabrica este in sectorul 3 Bucuresti. Mai multe detalii la tel. Rog seriozitate!
MOBROOM HOME

Angajare Confectioner -montator Tamplarie Din Aluminiu


Angajez confectioner -montator tamplarie din aluminiu cu experienta Salariu atractiv Rog seriozitate Carte de munca Atelierul se afla in Bucuresti Sector 6 Bd Timisoara -Valea Lunga Tramvai si metrou Drumul taberei Kaufland sau metrou Pacii
Aluminium

Angajam Tamplar Pal Mdf Doar Cu Experienta


Angajam tamplar universal PAL Melaminat MDF salariu negociabil în funcție de abilități și cunoștințe Candidatul ideal -serios -abilitati de comunicare -profesionist in ceea ce face Descrierea jobului: -PROGRAM 8 ORE LUNI-VINERI -Sa aibe experienta in productia de mobilier in lucrul cu scule de mana specifice -Abilitatea de a intelege si urma schitele de montaj intocmai -Atent la detalii si cu simt de raspundere, dedicat muncii sale -Foarte atent la montaje, la mediul in care se face montajul ( peretii, parchetul, gresia clientului ) -Dorinta de a lasa in urma mobila de calitate, totul functional, intr-un cuvant "montaj exceptional" -Este o persoana sociabila, prietenoasa cu clientii, apta de a se integra intr-un grup -Permis Cat.B reprezinta un avantaj Descrierea companiei Mobilier la comanda cu accesorii de calitate ( numai BLUM ) din PAL Melaminat EGGER si MDF vopsit
Domus Art

Angajam Mestesugar Lemn - Tamplar Bucuresti


AFC Nord Imobiliare angajeaza pentru punctul de lucru din Soseaua Berceni nr. 8, sector 4, o persoana serioasa cu experienta in lucrul cu lemn - mestesugar in lemn - tamplar. Detinem linie tehnologica completa. Realizam produse dupa schite proprii. Oferim carte de munca si un mediu de lucru placut. Detalii la telefon.
AFC Nord Imobiliare

Angajam Tamplar Mobila In Sectia De Productie


DESCRIERE Cerințe: -Experiență profesională minim 1 ani în domeniul producției de mobilier. -Cunoașterea tipurilor de materiale: PAL, MDF; PFL,STICLA -Cunoștințe elementare de interpretare a desenelor tehnice. -Capacitatea de a învăța repede. -Perseverență și determinare în obținerea de rezultate excelente. -Organizat, eficient și atent la detalii. -Sociabil și capabil de a lucra în echipă. -Seriozitate și punctualitate Responsabilități: -participa la operatiunile specifice unei sectii de productie mobila -Montarea mobilierului pe baza schiței tehnice in sectia de productie -Manipularea cu grijă a produselor de mobilier. -Folosește diverse utillaje pentru tăiat, găurit, frezat. -Găsește soluții în remedierea situațiilor neprevăzute. -Respectă procedurile din cadrul companiei. -Abordarea unei atitudini în măsura promovării companiei. -Păstrează confidențialitatea informațiilor legate de firmă. Beneficii:: -Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniu și creșterea profesională. -Mediu de lucru
UNICAN PRODUCTION SRL

Montatori Calificati Tamplarie Aluminiu Si Pvc


Firma de constructii angajeaza montatori calificati tamplarie aluminiu si PVC, pereti cortina si placari cu bond, fatade ventilate cu experienta in domeniu minim 2 ani. Salariu motivant 4000-6000 ron si tichete de masa.
PLUS CONFORT

Dulgheri,​ Fierari,​ Zidari Italia Calificați și Necalificați


Angajez dulgheri, fierari, zidari Italia in Milano calificați și necalificați. Va rog sa fiți seriosi, mai multe detalii la numărul de telfon .
Dan
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 105 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.