Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

49 Locuri de Munca Gresie in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

49 Locuri de Munca Gresie in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gresie in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gresie in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Muncitori In Constructii


SC SPLENDID SRL Angajam muncitori in constructii. Obiectul lucrarilor: Montaj pereti cortina cu sticla,Tamplari Al si PVC, Montaj fatade ventilate cu Fibrociment,Trespa,Alucobond etc., Angajam personal cu experienta si fara experienta dar dornici de a invata. Program de lucru 8 ore Transport , cazare si (diurna pt cei din afara) asigurat. Se ofera salariu atractiv. Contact:
SPLENDID SRL

Angajam Muncitori Necalificati La Asamblarea Si Montarea Pieselor,​ Cod Cor 932906


SC ARHI PROIECT RDA SRL cu sediul in com. Floresti, Sat Luna de Sus, Ferma 9, Hala 5, Jud Cluj, angajeaza MUNCITORI NECALIFICATI LA ASAMBLAREA SI MONTAREA PIESELOR COD COR 932906 Cerinte: -minim un an experienta in domeniu; -limba engleza la nivel conversational. CV-urile se pot depune la adresa de mail: Pentru mai multe detalii:
ARHI PROIECT RDA SRL

Agajam Muncitor


angajam muncitor pentru montarea unei casa de lemn cu panouri osb. salar intre 800-1000 euro. asiguram cazare si mancare
prod

Muncitorii în Construcții


S.C. angajez muncitori calificați și necalificați în construcții.
loial construct

Angajez Muncitori


Firma de construcții cu vechime 20 ani, angajez pentru santierele din Cluj-Napoca, dulgheri, zidari, muncitori necalificați. Se oferă carte de muncă și salarizare atractiva în funcție de productivitate.
Firma construcii

Angajari Muncitori Austria Si Germania


Suntem o companie de constructii din jud. Cluj, cautam meseriasi cu experienta (dulgheri,zidari tencuitori, mozaicari faiantari, zugravi vopsitori, parchetari, montatori gips carton, izolatori, finisori termosistem, instalatori...) incepand cu data de 15.05.2024 pentru Austria. Asiguram angajari cu carte de munca, transport si cazare gratuita, plata se face unitatea de masura la 2 saptamani.Daca sunteti interesati ne puteti contacta pe adresa de mail sau la tel.
ANDIMARIS SRL

Angajez Muncitor In Construcții


Angajez muncitor in construcții care sa cunoască ceva meserie. Lucrările sunt in Cluj Napoca. Cer și ofer seriozitate.
Construcii

Angajam Muncitor In Constructii


Ara house concept, angajează muncitor în constructii(amenajari interioare). Program de lucru 8-17 luni-vineri. Salariul începând de la 4700 lei brut și ca creste în funcție de competente. Nu necesita deplasari in alte judete, lucram doar pe raza judetului cluj.Nu dorim sa sunați pt colaborări.
ara house concept

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati,​ Atat Din Romania Cat Si Din Strainatate


Unity International Investment Group angajeaza personal calificat pe urmatoarele pozitii: -dulgher -sudor -finisor -sofer -ambalator -personal curatenie - manager resurse umane Selectia se face pe baza de CV in data de 25.04.2024. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon afisat in anunt sau via email.
UIG
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 49 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.