Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

53 Locuri de Munca Gresie in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

53 Locuri de Munca Gresie in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gresie in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gresie in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Muncitori In Construcții


Angajez muncitori in construcții. Șantiere in Sibiu. Detalii la telefon:
AM Constructidot

Muncitori în Depozit Din Sibiu,​ Program De Noapte


Angajăm muncitori pentru depozit de curierat din Sibiu, zona industriala vest. Program de lucru de luni până vineri de noapte între 20 și 04 . Postul presupune activități de încărcare-descărcare marfă din camioane și sortare colete pe destinații. Oferim salariu net 2400 lei plus 600 lei card de masă plus 200 lei primă de prezență plus decontare transport (maxim 200 lei). Cerințe: disponibilitate la efort fizic, cazier judiciar curat, minim 8 clase, domiciliu la maxim 20km de Sibiu. Angajările se fac pe bază de interviu cu programare telefonică în prealabil.
Depozit Curierat

Angajam Muncitor Calificat Si Necalificat In Constructii


Firmă de construcții din Sibiu, angajăm: muncitori calificați sau necalificați in constructii, foarte serioși și muncitori, să aibă experientă minim un an. Salariu 3800 lei/lună in mână. De preferat să aibă domiciliu in SIBIU.
FULMACON

Societate Comerciala Angajeaza Echipa Muncitori Constructii Civile


Societate comerciala angajeaza echipa muncitori pentru constructii civile zona sibiu Detalii la telefon
DUAL DISTRICON

Angajam Personal Muncitor In Sibiu.​program De Lucru 8-16 .​salariu Motivant


conditii : carnat conducere cat b.
T.​D.​ Sistem srl

Agajare Muncitori In Constructii


Sc angajează muncitori Calificați și necalificați in constructii.

Unimat Selimbar Angajeaza Muncitor Necalificat


ABILITATI: - Acuitate vizuala, dexteritate manuala; - Capacitate de munca in echipa; - Disponibilitate pentru efort fizic sustinut; - Organizat, harnic, responsabil, punctual, serios; - Fara antecedente penale. ATRIBUTII: - Executa activitati de descarcare din tiruri sau din masinile de distributie, precum si activitati de depozitare si manipulare a marfurilor in depozit conform indicatiilor primite de la gestionari, fara sa aduca atingere integritatii acestora; - Pregateste marfa pentru expeditie in conformitate cu comenzile primite; - Asaza marfa in depozit conform indicatiilor gestionarului; - Participa la inventare; - Sustine activitatea celorlalti lucratori aflati in depozit; - Intretine curatenia in depozit. CERINTE - Prezinta avantaj experienta in domeniul materialelor de constructii;
UNIMAT SRL

Muncitori Necalificati/​incarcatori Salubritate


SC SOMA SRL ANGAJEAZA MUNCITORI NECALIFICATI BENEFICII: - Tichete de masa de 15 lei; - Transport asigurat; - Plata orelor suplimentare - Program de 8 ore, schimbul 1 CERINTE: - Seriozitate; - Dorinta de a lucra pe termen lung

Angajăm Muncitori Construcții.​


DAF LALY CONSTRUCT angajează meseriași in constructii,salar incepind de la 4500 lei.Tel.
DAF LALY CONSTRUCT

Angajare Muncitori In Domeniul Confectii Metalice.​


Firma din domeniul confectii metalice , ce detine un atelier in Copsa Mica , jud Sibiu , angajeaza muncitori in domeniu , sudori , lacatusi mecanic. Relatii la tel.
AURALIT 23 STONE SRL

Angajare în Medias: Tamplari și Muncitori Necalificați Căutați!


Firma noastră din cartierul Vasia din Medias (Str. George Toparceanu nr. 16) angajează doi tamplari și muncitori necalificați. Locuitorii din Medias și împrejurimi sunt bineveniți să aplice. Experiența este un avantaj, dar nu este obligatorie. Cerințe: - Experiență în domeniul tâmplăriei (opțională) - Capacitatea de a munci într-un mediu de lucru dinamic și în echipă - Rezidență în Medias sau în apropiere Beneficii: - Salariu competitiv și oportunități de avansare - Mediu de lucru plăcut și echipă colaborativă - Oportunitatea de a învăța și a crește profesional în domeniul tâmplăriei Dacă sunteți interesat să faceți parte din echipa noastră sau aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați. Numar de telefon:
SARG.​RO SRL

Angajare Muncitori


SC TRANS C.V.R EMILIANOS SRL Angajeaza: - manipulant marfa: 2 persoane CV pe e-mail
SC TRANS C.​V.​R.​ EMILIANOS SRL

Firma Angajeaza Muncitori Interior/​exterior Izolatie Termica 2500 3000


Firmă cu sediul si activitatea în Germania , angajează pe termen lung muncitori cu experiență pentru construcții/finisaje interior/exterior : rigips, gresie , faianță, parchet, placări fatade izolație termică /polistiren Oferim contract de muncă și asigurare medicală + cazare gratuita (apartament) și salariu atractiv. Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: Numărul de Romania îl aveți atașat pe anunț, iar ca si număr secundar: OO491-525-8531-934- Germania Rugăm si oferim seriozitate!
Jantea
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 53 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.