Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

128 Locuri de Munca Hibrid in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

128 Locuri de Munca Hibrid in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hibrid in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hibrid in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Caut Persoana Asiatica Menaj,​ Gatit La Domiciliu


Caut persoana asiatica menaj, gatit la domiciliu in Bucuresti, zona ultracentrala.

Terapie Aba La Domiciliu


Terapeut cu experientă, ofer sedinte de terapie la domiciliul copilului. Mă deplasez în sectoarele 2 si 3.Se poate elibera factură
VJ

Servicii De Ingrjire Batrani La Domiciliu


Procare Life Daniela S.R.L..Selectie si plasare de personal ingrijire bolnavi - batrani la domiciliu.
Procare Life Daniela S.​R.​L.​

Servicii Profesionale De îngrijire Bătrâni și Bolnavi La Domiciliu


SC EllA SENIOREN VA OFERA SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PERSOANELE BOLNAVE ȘI BĂTRÂNI. CU NOI SUNTEȚI ÎN SIGURANȚĂ,VA OFERIM SERIOZITATE SI SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA.
SC EllA SENIOREN SRL

Angajam Ingrijitoare Varstnici La Domiciliu,​ Zona Dorobanti


Angajam ingrijitoare varstnici pentru ingrijire barbat 68 ani semimobil , program intern , zona Dorobanti , salariu 5000 lei.
senior care

Caut Persoana Ingrijire 2 Batrani La Domiciliu,​ Intern Bucuresti


Caut persoana serioasa , cu experienta pentru ingrijire 2 batrani la domiciliu in regim intern in Bucuresti sector 2, 15 zile pe luna, salariul este de 200 lei zi, respectiv 3000 lei ptr 15 zile de munca pe luna. Asiguram cazare si masa. Nr de tel la care pot fi contactata este - Aida Va rog seriozitate.
Aida Bajanaru

Cabinet De Avocat Zamfirescu Angajeaza Studenti Absolvent De Drept Sau Avocat


Cabinet de avocat Zamfirescu angajeaza Student drept / absolvent de drept sau avocat Nu se cere experienta! Salariu atractiv si bonusuri Ne gasiti pe avocatzamfirescu ro Trimiteti cv ul pe office at avocatzamfirescu ro
Avocat Zamfirescu

Frizer La Domiciliu București


Realizez tunsori la domiciliu cu aparatura de ultima generatie ,lucrez si cu briciul , vopsesc barba chiar si parul inafara de decolarari( doar in Bucuresti) , pentru programari puteti suna la numarul 0șapte6zero8949zerozero ( Marian ) preturile depind de preferintele omului (50-200 de lei )
Frizer

Ingrijire De Specialitate Batrani La Domiciliu


Ingrijire Batrani de specialitate la domiciliu de
NITU CONSULTING

Cautam O Doamna îngrijitoare Care Sa Facă Clisma La Domiciliu In București


Cautam o doamna îngrijitoare care sa facă clisma la domiciliu in București
wow îngrijitoare

Ingrijire La Domiciliu


Caut Asistente siau nfirmiere CARE LUCREAZA SAU AU LUCRAT IN DOMENIUL MEDICAL pt. ingrijire la domiciliu, femeie de 58 de ani, aflata in stare de inconstienta, necooperanta, imobilizata la pat.după un traumatism.cerebral sever, accidentata pe o trecere de pietoni in 2017 . Aveti diverse obiecte care ajuta la ingrijjirea ei fara a face efort fizic. Program 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana . Exista posibilitatea sa fiti angajata prin Asistenta S. Are traheostoma care trebuie aspirata la nevoie, Este hranita enteral prin gastrostoma cu nutrienti lichizi printr-o pompa electrica. Primordial pt. ea, in starea in care se afla , este igiena zilnica. In permanenta aveti langa dvs. un membru al familiei, sotul acesteia. Astept persoane dispuse sa faca toate aceste lucruri in cunostinta de cauza. Va rog, cititi cu atentie ceea ce eu spun si analizati cu discernamant daca aveti cunostintele necesare sau dorinta sa faceti aceste lucruri. Multumesc.
Persoana fizica

Ingrijire La Domiciliu


Ofer ingrijire la domiciliu pentru persoane varsnice "menaj, gatit, administrare tratament" Sunt o persoana calma cu multa rabdare pt mai multe detalii ma puteti contacta. (sunt baiat)
Fizica

Angajam Casier Pe Perioada De Vara,​ Inclusiv Studenti Buc S 2 Salariu 4200 Brut


Vrei sa lucrezi intr-un mediu placut, alaturi de o echipa super prietenoasa? Atunci noi te vrem alaturi! Ne marim echipa pe perioada verii (perioada determinata 5 luni). Te rugam sa suni la nr pus la dispozitie, luam legatura mai repede. Ai ca beneficii: Salariu casier 4200 lei BRUT si tichete de masa in valoare de 35 lei (700 de lei aproximativ lunar) ore suplimentare platite cat si spor de noapte si de weekend. Prime: 8 martie 300 lei (femei), Paste 300 lei, Ziua Petrolistului din septembrie 500 lei si Craciun 300 lei (toate se platesc NET) - Uniforma asigurata - Mediu curat si placut de munca - Ore suplimentare platite sau libere - Asigurare Groupama - Posibilitate dupa 6 luni sa ai card de reduceri in lantul de benzinarii - Esti membru de sindicat, astfel beneficiezi de diverse promotii cu aplicatia de membru Program 12 24 cu 12 48 sau la 8 ore de L-V Discutam la interviu Ce vrem de la tine? - Seriozitate - Amabilitate si calm, lucram cu oamenii :) - Sa respecti colegii si clientii
OMV PETROM

Curățenie La Domiciliu


Prestam servicii de curatenie in apartamente produsele personale aduse din Italia : -curatenie generala; -curatenie de intretinere; -curatenie dupa renovare. Serviciile se presteaza doar in Popesti Leordeni Sector 4 . Pentru deplasari in alte sectoare se percepe taxa de transport . Pretul final se stabileste la fata locului in fuctie de gradul de murdarie si de suprafata apartamentului: Garsoniera: de la 150 lei Apartament 2 camere: de la 200 lei Apartament 3 camere: de la 300 lei Oferim si cerem seriozitate!
SuperClen

Îngrijire Bătrâni La Domiciliu (3 Săptămâna - 4h)


Bună ziua, Persoana fizica ( nu suntem firma). Avem nevoie pentru menaj pentru apartament 2 camere, mancare de facut o data pe saptamana, ( 2 feluri de mancare gatita ) pentru tatăl meu in varsta ( deplasabil, cooperant) mai are nevoie de ajutor la deplasare, la baie, taiat unghii etc. O data pe săptămână , cand face baie generala. Avem nevoie de 3 ori saptamana, 4 h. zilele nu sunt impuse , se vor discuta la fata locului Locatia: piata Rahova sector.5 Detalii suplimentare sau alte nelamuriri va rog sa ma contactati.Suma platita este cea din anunț 800 lei pe luna Multumesc anticipat!
Persoana fizica

Caut Persoana Asiatica Pentru Menaj,​ Curatenia,​ Gatit,​ La Domiciliu


Caut persoana asiatica pentru menaj, curatenia, gatit, la domiciliu, in Bucuresti, zona ultracentrala.
no name

Cabinet De Avocat Zamfirescu Cristian Angajam Studenti Absolventi De Drept Sau Avocati


Angajam studenti,absolventi de drept sau avocati Cabinet de avocat Zamfirescu Trimiteti cv ul pe email - Emailul este atasat la anunt! sau wts pe numarul atasat
avocat zamfirescu

Asistent Ingrijire Domiciliu


Solicitam asistenta periodica pentru ingrijirea unei persoane imobilizata la pat-Parkinson, program flexibil, atat in functie de disponibilitatea dvs cat si de programul pacientului. Zona Matei Basarab Traian Unirii.
ftityo

Menajera La Domiciliu In București


Menajera la domiciliu in București
perfecta menaj

Îngrijire Bătrâni La Domiciliu


Servicii de calitate superioara pentru persoanele bolnave și bătrâni.
Ella Cristin SENIOREN
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 128 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.