Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

33 Locuri de Munca Hoteluri in Eforie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

33 Locuri de Munca Hoteluri in Eforie

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hoteluri in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hoteluri in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Complex Hotelier Steaua De Mare Srl Angajeaza


SC Complex Hotelier Steaua de Mare SRL angajeaza urmatoarele posturi cu conditiile de mai jos: - 2 posturi Barman- experienta minim 1 an,studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Menajera- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 10 posturi de Ospatar (chelner)- experienta min. 1 an, studii medii si engleza nivel mediu; - 15 posturi Ajutor bucatar- experienta min. 2 ani, studii medii si engleza nivel mediu; Selectiile se fac in baza CV-urlor primite la adresa de mail: office @ recrutari-persoanl.ro
COMPLEX HOTELIER STEAUA DE MARE SRL

Hotel Bistro Eforie Nord


Angajam bucatari, pizzari, barmai si ospatari pentru restaurant pizzerie Eforie Nord zona centrala Acceptam si incepatori dornici sa invete cat mai multe despre acest domeniu. Atmosfera este una moderna, tinereasca si ne dorim persoane pozitive si dornice sa formam o echipa vesela si frumoasa pe termen lung. Contractele se fac pe perioada nedeterminata, nu sunt joburi de sezon!! Inceperea contractului este imediata. Putem oferi cazare! Pentru persoanele interesate va putem da mai multe detalii la telefon
Logistic Operator Construct

Angajam Sef Receptie Si Receptionere


Pentru hotel, in Eforie Nord, angajam sef receptie (cu experienta) si receptionere ( experienta minima sau fara experienta). Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari) sau cazare pentru personalul din tara. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial

Personal Curățenie Hotel Nadia Eforie Nord


Nadia Hotels angajează personal curățenie pentru hotelul Nadia din Eforie Nord Cerințe: - atitudine deschisă, amabilă, pozitivă - lucru în echipă - organizare și comunicare - persoană meticuloasă, ordonată și responsabilă Responsabilități: - asigură curățenia în zonele alocate, ferestre, oglinzi, zonele de acces și spațiile comune ale unității hoteliere - schimbarea materialelor consumabile - raportarea imediată a eventualelor defecte sesizate - raportarea imediată a obiectelor personale ale clienților pe care le găsesc - să asigure înlocuirea pubelelor de gunoi pline Salariu motivant + bonus la sfârșit de sezon Pentru mai multe detalii ne puteti atașa un CV sau ne puteți contacta la numerele de telefon sau .
Nadia Hotels

Menajera Pensiune Eforie Sud


Pentru lunile iulie si august angajam menajera la pensiune in Eforie Sud. Oferim, pe langa salariu motivant, cazare si masa. Informatii suplimentare puteti obtine intr-o convorbire apelind la numarul de telefon afisat.
CasaCarp

Angajam Cameriste Si Receptionere


Hotelul Hoiiday din Eforie Nord,angajaza,pentru perioada 01.06 - 01.09.2024 : - cameriste.cu contract de munca si un salariu net ,de 4500 lei luna + decontarea transportului,pina la suma de 500 lei. Program zilnic,08 - 16.. - Receptionere cu contract de munca,salariu net de 3000 lei + decontarea transportului .pina la suma de 300 lei. Program 12 24,adica 29 ture luna . Informatii suplimentare,la tel. - Iorgovan.
SC.​MAT,​MOB,​IORGOVAN SRL

Angajam Cameriste,​ Cameristi Pensiune Eforie Nord


Angajam cameriste, cameristi pentru pensiune situata in Eforie Nord. Se asigura salariu motivant si transport decontat. Se cere si se ofera seriozitate.
Administrator

Angajez Camerista Pensiune 8 Camere Eforie Nord


Angajez camerista pentru sezonul estival 2024, in Eforie Nord. se deconteaza transportul cazarea
Ii Gafar nuzet

Angajare Personal Hotelier


HOTEL IN EFORIE SUD ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU URMATOARELE POSTURI: - GUVERNANTA - CAMERISTE SE ASIGURA TRANSPORT , ANGAJARE PE MINIM 6 LUNI SI UN SALARIU ATRACTIV.
HOTEL GLORIA

Angajam Personal Curatenie Hotel


Angajam personal hotelier pentru curățenie. Salariu: 3500-3800 lei net luna Contract de munca Decontarea transportului Program de lucru 6-8h zi .
S.​C.​ ALGEDO POPI SRL

Angajare șef Receptie


Aparthotel CORAL din EFORIE NORD angajează șef de receptie , perioada nedeterminata, cu un salariu atractiv, intr o locație care se deschide la 1 Iunie 2024
SC DAMI TRANS SRL

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie

Angajez Cameristă Pensiune Eforie Nord


Angajez pe perioada sezonului cameristă la o pensiune formată din 8 camere. Pentru persoane care nu locuiesc în zona pot asigura cazare. Salariul este de 4000 ron lunar la care se adaugă tips uri și bonus de performanță. Pe lângă atribuțiile legate de curățenia din cele 8 camere este necesar să se întrețină curățenia într-un foișor precum și scara de acces la camere.
Ozghiur
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 33 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.