Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

208 Locuri de Munca Inginer Instalatii in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

208 Locuri de Munca Inginer Instalatii in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Instalatii in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Instalatii in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Instalator Tehnic


sunt disponibil pentru instalati incalziri centrale si tehnico sanitare de 15 ani in domeniu
marian

Ajutor Instalator


Angajam ajutor instalator ,pentru santier sector 4 ,Bucuresti. Program de lucru L-V 8.00-17.30,1h pauza Salariu de incadrare 3200 ron. Se lucreaza ore suplimentare platite dublu. Pentru a fi contactatii asteptam CV pe mail:
DENMAR CONSTRUCT INSTAL SRL

Angajez Instalatori Sanitari Si Ajutor Instalator


Angajez instalatori sanitari si ajutori instalatori, pentru mai multe detalii va rog apelati numarul din anunt
Comaio Construct

Instalator Gaze Naturale


Cautam persoane serioase, organizate, capabile sa realizeze lucruri de calitate intr-un mod eficient, dornice sa-si aprofundeze cunostintele. Experienta de lucru in domeniul instalatiilor de gaze naturale minim 2 ani. Cerinte - experienta de minim 2 ani in domeniul instalatiilor de gaze naturale; - abilitati de organizare si planificare; - abilitati de comunicare si lucru in echipa; - dinamism si receptivitate la solicitarile profesionale; - constituie avantaj sa detina permis categoria B; Responsabilitati: - mentine legatura cu sefii de santier in ceea ce priveste executia instalatiilor de gaze naturale - realizeaza si/sau ofera suport pentru lucrari de inginerie si proiectare pentru instalatiile de utilizare gaze naturale, in limita autorizatiilor detinute; - studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru executia lucrarilor; - propune masuri pentru indeplinirea normelor si graficului de lucru - intocmeste si raspunde pentru necesarul de materiale la lucrari
SAM PROIECT GRUP SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Instalatori Ventilație și Climatizare


Societate comerciala ce activează pe piața sistemelor de ventilație și climatizare angajează colegi noi, cu sau fără experienta. Cerem: seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, minime cunoștințe de folosire a sculelor ( bormașini, autofiletante, polizoare etc) Oferim: salariu atractiv, tichete de masa, prime de sărbători.
SC EURO CLIMA GROUP SRL

Angajez Instalatori Termici 4500


Angajez instalatori termico sanitari si ajutor instalatori pt bucuresti Program 8 ore luni vineri Carte de munca ,concediu legal ,prime Instalatori începând cu 4500 Necalificati incepand cu 3800
Moldo instal therm

Instalatori,​tehnice Si Sanitare


Angajez instalatori si ajutor de instalator,pentru instalati tehnice si sanitare,constructi noi,zona Bucuresti,salariu în funcție de abilitățile fiecăruia,program,L-V 8 ore zi,rog seriozitate,pentru orice detaliu va rog sa sunați la nr.
Ideal plumber instal srl

Instalator


Societate comerciala cu distributie de GPL ,angajeaza instalator in conditii avantajoase,asigurand formarea profesionala in functie de nivelul profesional. Detalii si trimiterea CV ului se face pe WhasApp la nr tel:
Stargaz Trading

Media netă estimată pe baza celor 157 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Instalatori


Angajam instalatori sanitare si termice cu experienta pentru lucrari in Bucuresti,program 8 ore,luni-vineri,masina de serviciu.Salariul foarte bun.
SMART CONSINSTAL

Instalator Mentenanta - Instalatii Sanitare


Echipa GTS isi mareste echipa! Cautam instalatori- mentenanta, in domeniul instalatii sanitare. Salariu atractiv Experienta: minim 1 an
Global Technical Systems

Angajam Instalator Si Ajutor Instalatori


Firma profesionista si experta in domeniul instalatiilor Angajeaza instalatori sau ajutor instalator in instalatii sanitare, termice si climatizare Oferim salariu stabil si fara intarzieri sau scuze care poate creste in functie de randament si performante Program de L-V Un mediu profesionist cu o echipa profesionista si un colectiv placut. Transport la santier cu masinile societatii in functie de locatie. Nu ezita sa ne suni, daca esti un tip matinal , ne putem vedea la primele ore ale diminetii. Permis cat.B reprezinta si un avantaj dar nu este obligatoriu !
SANITERM INSTALATII

Angajez Instalator S-au Ajutor Instalator


Program de lucru de la 8-17 de L-V
Universinstaldar

Angajez Instalatori


Firma cu activități in Instalatii termice și sanitare angajează instalator cu experiența , pentru lucrări de mentenanta in București salariu la 2 sapatamani
IRC Instal

Angajez Instalatori


Firma de instalații, angajez instalatori cu experienta pentru lucrări de instalații termice și sanitare . Se ofera masina de serviciu.Program de lucru 8 ore de luni până vineri. Lucrări în București.Salariul f bun.
Smart Consinstal

Angajez Instalator


Firma serioasa cu vechime in domeniul instalatiilor sanitare , termice , anti-incendiu si electrice angajam in condiții avantajoase: INSTALATOR CU SAU FARA EXPERIENTA - instalatii sanitare - instalatii electrice - instalatii termice - instalatii anti-incendiu -instalatii camere acs -instalatii centrale termice PROGRAM- luni - vineri 08:00 -17:00 (cu pauza de masa o ora). OFERIM: 5500 - 6500 net ( in mana) pentru inceput in functie de experienta Sâmbătă și duminică liber Transport plătit STB sau metrou Contract de munca din prima zi. zilele libere de sarbatori platite , concediu de odihna Oferim și cerem seriozitate! Loc de muncă stabil. Plăți făcute la timp! Salariu de doua ori pe luna ! Se oferă cazare pentru cei din provincie ! Se lucrează în București.
grupo alesant

Angajam Instalatori


Ne marim echipa! Firma serioasa angajeaza instalatori (instalatii sanitare si termice) cu/ fara diploma de calificare. Contract perioada nedeterminata. Program de lucru 8 ore/zi. Sediul firmei Bucurestii-Noi. Permisul de conducere categoria B constituie avantaj. Pachet salarial motivant!! Mai multe detalii la tel.
EMsia

Instalator /​ Frigotehnist


Candidatul Ideal Are cunoștințe temeinice privind modul de funcționare a echipmentelor de climatizare; Are experiență în activități de service și punere în funcțiune a echipamentelor/ sistemelor de climatizare și instalațiilor frigorifice: efectuează sudură în Cu, efectuează probe de presiune, recuperare și introducere agent frigorific (freon), reglează, resetează, verifică sistemele de control ale echipamentelor/ sistemelor HVAC; Are abilități de comunicare, este calm, riguros, responsabil, disciplinat; Este un bun organizator; Are capacitatea de a lucra în condiții de stres, are disponibilitate pentru deplasări în țară; Studii necesare: Medii (de specialitate)/ superioare; Autorizația AGFR reprezintă un avantaj. Cu sau fara permis de conducere categoria B Descrierea jobului Operațiuni de instalare, montare și întreținere instalații de climatizare și instalații frigorifice: sisteme VRF, chillere, pompe de căldură, centrale de tratare a aerului, rooftopuri. Se oferă: Pachet salarial at
Price Service Quality

Instalatori Sanitari


Firma angajează instalatori sanitari . Lucrările sunt numai în București. Program L-V . Salariul este între 4500 - 6000 lei luna net ( în funcție de cunoștințe și seriozitate) .
Trivale Instal

Instalator


Firma de constructii angajeaza instalator. Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte in domeniul instalatiilor sanitare ( diploma calificare reprezinta un avantaj) - sa detina permis de conducere cat.B Salariu motivant
CRIA GENERAL CONSTRUCT

Media netă estimată pe baza celor 172 de salarii introduse în Salario: 3700 RON/Luna

Angajez Instalatorii Tehnico-sanitar Cu Sau Fara Experienta !!!


DescriereCANDIDATUL IDEAL : - Seriozitate responsabilitate, atitudine pozitiva, lucru in echipa, atentie la detalii, . - Permisul categoria B este un avantaj ! DESCRIEREA JOBULUI : - executarea instalatiilor sanitare ,instalatiilor termice , montarea obiectelor sanitare -programul de lucru de : LUNI-VINERI 08:00 -17:00 Beneficii: -Salariul motivantat 4000- 5000 lei NET,cu conditie de CRESTERE in functie de seriozitate si randamentul crescut la locul de munca !!! - Bonusuri in functie de PERFORMANTA . -prime de sarbatorii -santierele sunt in mare parte in BUCURESTI,ILFOV,DAMBOVITA FIRMA REVOLUTION INSTAL pentru mai multe detalii sunati la numarul : !!!
REVOLUTION INSTAL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 208 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.