Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

289 Locuri de Munca Inginer Instalatii in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

289 Locuri de Munca Inginer Instalatii in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Instalatii in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Instalatii in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Instalatori Cu Experienta


angajam instalatori cu experienta pentru sanitare,termice,aer conditionat,centrale termice,incalzire prin pardodeala,canalizari.
ro

Angajez Instalatori Cu Experiență ! Islanda


Angajez lucrători cu experiență în domeniul instalațiilor termice și sanitare . Cerințe: - Limba engleză - experiență > 5 ani < - permis de conducere categoria B Salariu : 2700-3000 Euro CONTACT:
MC PIPARI

Angajam Instalator Si Ajutor Instalator


Societate cu profil instalatii sanitare-termice, angajeaza instalator si ajutor instalator. Salariu motivant! Rog si ofer seriozitate!
SMART INSTAL SRL

Angajare Instalatori Instalații Sanitare.​


SOCIETATE ADMINISTRARE ASOCIAȚII DE PROPRIETARI ANGAJEAZĂ INSTALATOR PENTRU MENTENANȚĂ INSTALAȚII SANITARE LA BLOCURILE ADMINISTRATE.
Romada Administrare Imobile

Firma De Instalatii Sanitare Angajeaza Instalatori


Firma de instalatii sanitare,electrice si termice angajeaza instalatori pentru lucrari de interventii si reparatii instatii ,montaj . Instalator - Candidatul ideal : persoana cu abilitati tehnice; apt pentru lucru la inaltime; serios, muncitor, disciplinat si ordonat; studii de specialitate; dorință de îmbunătațire constantă a nivelului profesional; spirit și abilitate de lucru în echipă; Responsabilitati: executare instalați sanitare si termice conform planurilor si a proiectului intocmire necesar de materiale Instalator - salariu 5500-6000 lei " in mana" Ce oferim: Transport decontat; Contract de munca ; Pachet salarial atractiv ; Program de lucru: 8 ore, L-V Lucru intr-un colectiv tanar si dinamic; Suport din partea echipei;
TOTAL INSTAL SRL

Vg Instalații Tactic Angajează Instalatori


VG INSTALATII TACTIC -angajează -instalatori - Punct de lucru tara : -România -Belgia Se oferă: -Salariu încadrat cu plata pe oră si negociat in functie de cunostinte , experienta și implicare individuală -Contract de muncă pe perioadă nedeterminată -Echipamente -Masini de servici Pentru lucru in Belgia se mai oferă: -Cazare România-Belgia și retur. -Transport de la cazare -locul de muncă și retur. Pentru mai multe detalii sunati la nr.de tel.afisat :
VG instalatii tactic

Angajez Instalatori și Ajutor Instalatori


Cautam persoane serioase, instalator cu experienta, abilitati de lucru in echipa. Se ofera: contract individual de munca - perioada nedeterminata; salariu motivant in functie de pregatire intre 4.500-7.000 Lei; concediu de odihna legal, posibilitate de lucru ore suplimentare, remunerate corespunzator; detinerea permisului de conducere cat. B - consituie un avantaj, dar nu este obligatoriu. Se ofera echipament si scule necesare Pentru detalii, sunați
VLC STAFF Install

Firma De Instalatii Angajeaza Instalatori


Firma de instalatii angajeaza instalatori pentru santiere in Bucuresti. Se ofera salariu atractiv în funcție de experiență si randament, cu plata la timp, conditii bune de lucru si stabilitatea unui loc de munca pe termen lung. Nu oferim cazare. Alte detalii la telefon sau la interviul de la sediul firmei din str. Islaz nr.4, sector 1, Bucuresti.
GT CONSTRUCT DIVISION

Instalator Sau Ajutor De Instalator


Angajez instalator sau ajutor de instalator!Incepere imediata.Pentru detalii sunați la numărul din anunț, nu răspund la mesaje
Instalator

Instalator Mentenanta


Re lize z operatiuni d menten nta pr v ntiv l inst l tii s nitare, electrice si HVAC. Respons bil d intr tinere si rep ratia instalatiilor si echipamentelor din cadrul cladirilor, verificările zilnice si cele periodice. Asigura întreținerea și funcționarea tuturor instalatiilor si echipamentelor tehnice la parametri stabiliti. Realizeaza rond zilnic de verificare a echipamentelor si instalatiilor din site. Intervine rapid pentru repararea defectiunilor.
Pescariu Sports Spa

Instalator Tehnic


sunt disponibil pentru instalati incalziri centrale si tehnico sanitare de 15 ani in domeniu
marian

Ajutor Instalator


Angajam ajutor instalator ,pentru santier sector 4 ,Bucuresti. Program de lucru L-V 8.00-17.30,1h pauza Salariu de incadrare 3200 ron. Se lucreaza ore suplimentare platite dublu. Pentru a fi contactatii asteptam CV pe mail:
DENMAR CONSTRUCT INSTAL SRL

Angajam Instalator


Firma SC PLACOART CONSTRUCT SRL, angajeaza instalator (sanitare, termice si HVAC) ; - contract de munca pe perioda nedeterminata - program de lucru 8 ore - salariu motivant incepand de la 5000 ron - bonus lunar 1500-2500 ron, in functie de experienta si determinare - bonuri de masa 20 ron zi - bonus de sofer 300 ron. (permis cat. B)
SC Placoart construct SRL

Instalatorii


INSTALATOR si ajutor instalator lucrari sanitare si termice, angajam pentru societate nu pentru un proiect dorim oameni seriosi care doresc stabilitate raza de activitate este Bucuresti-Ilfov progrm L-V si CM; tel. *****3

Instalator


AFI Cotroceni este in cautare de coleg pentru a complete echipa de mentenanta a mall-ului. In cadrul acestei pozitii vei fi responsabil de controlul, diagnosticarea, repararea, executarea sau modificarea, precum si intretinerea sistemelor de incalzire, ventilatie si aer conditionat. Verificarea intretinerii si repararii sistemelor sanitare si canalizare, precum si a instalatiilor de stingere a incendiilor. Cerinte: - diploma tehnician; - experienta intretinere si reparatii instalatii; - bune abilitati de comunicare si lucru in echipa; Beneficii: - contract de munca pe perioada nedeterminata; - salariu in functie de experienta si cunostinte; - tichete de masa in valoare de 40 lei zi lucrata; - asigurare medicala; - abonament medical; - bonus de performanta; - prima de Craciun; - efectuarea de cursuri de specialitate decontate de catre companie; - mediu de lucru sigur. Program: Ture- 12 ore zi, 12 ore noapte, 2 zile libere. Vino si tu sa faci parte din echipa de mentenanta a celui mai ma
AFI COTROCENI

Media netă estimată pe baza celor 192 de salarii introduse în Salario: 3725 RON/Luna

Wide Instal Mechanism Angajeaza Instalatori


Angajez instalator ,Instalatii termice,climatizare ,sanitare salariu atractiv,contract de munca ,prog de lucru de luni-vineri 8 ore!
Wide Instal Mechanism

Angajam Instalator Pentru Instalatii Sanitare Si Termice


TRUST PM angajeaza personal calificat ca instalator pentru instalatii sanitare si termice in proiecte industriale si cladiri de birouri si apt pentru lucru la inaltime. Beneficii: - Contract de munca pe durata nedeterminata cu un salariu ce porneste de la suma de 5.000 lei net (pentru un program de lucru full-time), in functie de experienta; - Bonuri de masa; - Bonusuri de Paste si de Craciun si cresteri salariale anuale; - 21 de zile lucratoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste in functie de vechimea in cadrul companiei; - Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sanatate privata. Profilul tau: - Disponibilitate pentru progam de lucru Luni - Vineri, 8 ore zi; - Amabilitate, seriozitate si responsabilitate; - Exemplu pozitiv in comportamentul si relatiile cu clientii si ceilalti colegi; - Experienta intr-un post similar de minim 3 ani. - Certificare ca sudor sau fochist reprezinta un avantaj. In cazul in care profilul tau se potriveste cu locul de munca, te
TPM CONSTRUCTII SI DEZVOLTARE S.​R.​L.​

Instalator Pentru Instalatii Gaze Si Termice


Descrierea jobului: executie instalatii gaze naturale verificari si revizii instalatii gaze naturale verificari tehnice centrale termice (vtp ISCIR) Candidatul ideal: experienta in executie instalatii gaze naturale experienta in verificari si revizii instalatii gaze naturale experienta verificari tehnice centrale termice (vtp ISCIR) seriozitate si implicare Constituie avantaje: experienta sudura otel aparat electric Telwin experienta sudura polietilena (electrofuziune) autorizatii ANRE sau alte autorizatii permis conducere categoria B abilitati de comunicare Oferim: echipamente de lucru salariu bun ore suplimentare platite carte de munca seriozitate mediu de lucru placut
PROCONSTRUCTO GROUP

Angajez Instalatori Si Ajutor Instalatori


Firma de instalatii angajeaza instalatori si ajutor instalatori pentru lucrari de instalatii sanitare si incalzire.Se ofera masina de serviciu Program 8 ore. Lucrari in Bucuresti. Slariul f bun.
SMART CONSINSTAL

Angajam Instalatori!


Angajam instalatori cu experienta de peste 3-4 ani, program 8h, salariul brut de 8000lei, negociabil
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 289 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.