Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

48 Locuri de Munca Inginer Mecanic in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

48 Locuri de Munca Inginer Mecanic in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Mecanic in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer Mecanic in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Pilot Testari Auto


Beneficii: - Salariu motivant - Tichete de masa 35 lei zi lucrata -Prime -Sporuri de noapte 25% -Sporuri de ore suplimentare 200% Program: - 3 ture
Manpower

Angajez Spalatori-auto


Angajez spalatori-auto cu experienta
EduWash and Go

Angajare Conducător Auto


Sc angajează sofer pentru comunitate categoria B, pentru prelata 3.5 to, experienta constituie un avantaj, de preferat din Pitești sau din apropiere.Pentru mai multe informații , la numărul de telefon .
Alimar

Angajam Spalator Auto


Societatea comerciala angajeaza Spalatori Auto. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu 3300 lei, platit in doua transe.
Vadita Impex

Sc Angajeaza Lacatus(confectii Metalice),​sudor(electric,​ Co2),​ Electromecanic


Angajam lacatus (confectii metalice), sudor (electric,CO2),electromecanic,program de 8 ore, salariu de la 3600net + bonuri de masa 420 lei, ore suplimentare platite separat. Detalii la telefon
scingemax crane

Angajam Personal Spălătorie Auto Mioveni


condiții foarte bune de munca program flexibil contract de munca program 8 ore concediu de odihna
Gero

Firma De Transport Angajeaza Sofer Pe Auto 3,​5t


Coradia Star din Arges angajeaza sofer pe auto 3,5t Cerinte: -vechime permis minim 2 ani -experienta pe comunitate minim 6 luni -disponibilitate de a sta plecat 4-5 saptamani Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se lucreaza pe auto cu prelata (8-10ewp) dotate corespunzator Activitatea se desfasoara in tarile UE si UK. Dispecerat propiu, disponibilitate 24/24 pentru orice problema a soferului. Salarizare :65 la zi sau 0,08/km cum este mai avantajos pentru sofer la decont. Tel: Pentru mai multe detalii va rog sunati. Multumesc!
Coradia Star

Angajam Operator Tratamente Termice,​ Operator Masini Unelte,​ Mecanic Si Electrician


Oferim: -Salariu foarte motivant, in functie de competente. -Orele lucrate suplimentar platite dublu (200 %). -Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata in valoare de 30 lei. -Asigurare privata de sanatate -Prime anuale (Paste, Craciun, Concediu de odihna). -Stimulente pentru idei sugestii de imbunatatire a activitatii. -Zile concediu de odihna in functie de vechimea totala in munca (minim 21 zile an, maxim 31 zile an). Cei interesati pot depune CV-ul la sediul societatii din Topoloveni, strada Maximilian Popovici,nr. 60 sau il pot transmite prin E-mail la adresa:
Componente Auto SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 48 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.