Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

228 Locuri de Munca ingrijire Batrani la Domiciliu in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

228 Locuri de Munca ingrijire Batrani la Domiciliu in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani la Domiciliu in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani la Domiciliu in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijitoare Batrani Pentru Regim Intern+ex Bucuresti .​ Fara Griji Pentru Parintii Tai!


Agentie recomanda doua ingrijitoare batrani pentru regim intern, sau extern Fac menaj usor, mancare.Schimba pampersi Regim intern sau extern Dana, externa sector 4, interna o saptamana da, una nu Nina numai regim intern o saptamana da, una nu! Solutia e la un telefon distanta!
Hai la munca

Ingrijire Batrani Drobeta Turnul Severin


Cautam doamna cu experienta ingrijire batrana 68 ani deplasabila cu o dementa mixta linistita Program de 8 h luni pana vineri salariul negociabil 4000 4500 lei pe luna Locuieste cu sotul 72 ani , dansul nu necesita ingrijire , ajutor gatit menaj usor cumparaturi ,socializare
Bone

Ingrijitoare Gradinita


Gradinita sector 1 angajeaza ingrijitoare. Salariu motivant, masa asigurata, bonusuri in functie de performanta. Locuri disponibile 2.Pentru programarea unui interviu ne puteti contacta la nr.afisat. Incepere imediata.
Gradinita

Angajare Ingrijitoare


Parohia Caramidarii de Jos, Sector 4, Bucuresti, angajeaza ingrijitoare la biserica.

Angajez îngrijitoarea


Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza ingrijitoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

Angajez Ingrijitoare


Angajez îngrijitoare interna pentru o doamna de 68 ani cu probleme locomotorii
Maria Alecu

Infirmiere/​ingrijitoare


Angajam infirmiere/ingrijitoare cu sau fara experienta pentru camin de batrani. Salariu atractiv, program flexibil, prime. Contact
ReZidenta Seniorilor

Infirmiere Si Ingrijitoare


Camin de batrani, angajam numai cu contract de munca infirmiere si ingrijitoare cu sau fara experienta. Program flexibil si salariu motivant. Detalii la telefon.
Camin de batrani

Angajam Ingrijitoare


Gradinita zona MILITARI angajeaza INGRIJITOARE. Persoana sociabila, calma, careia sa-i placa copiii. Tel
steel

Ingrijire Persoane


Caut persoana pentru ingrijire in regim intern . Atributii : ingrijire corporala, menaj, gatit, ajutor la imbracare, supraveghere la deplasarea cu cadrul metalic si orice activitate de rutina, companie. Dorim o persoana implicata, atenta, calma, gospodina, nu neparat cu multa experienta. Doamna pentru care se solicita ingrijire are 80 ani, se deplaseaza cu cadrul. Salariul 3.500 lei cu 2 week-end-ri libere sau 3.800 lei cu un week-end liber.
xxx

Angajam Ingrijitoare


Gradinita particulara cu sediul în Colentina angajează ingrijitoare copii,program full time ,L-V. Cautam o doamna domnișoară serioasa,curata,răbdătoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic: -Andrei -Alexandra.
S.​C Disney Land Srl

Ingrijire Batrana Imobilizata,​ 1-2 Saptamani Intern,​ 1-2 Saptamani Liber


Cautam o ingrijitoare pentru o batrana lucida, educata, 72 ani, imobilizata la pat, care cu putin ajutor se pune in caruciorul cu rotile, zona Banu Manta, program 1 sau 2 saptamani intern - 1 sau 2 saptamani liber, salariu 1200 lei pe saptamana, 2400 lei pe 2 saptamani. Cerinte: persoana serioasa, blanda, cu rabdare Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!
Acceda-firma fara comisioane

Menajeră,​ Bonă,​ îngrijitoare Vârstnici


Ai nevoie de serviciile unei menajere, bone sau îngrijitoare vârstnici, pentru familia ta? Apelează la serviciile agenției Star Family și noi îți vom găsi persoana potrivită! Beneficiile tale: - Soluție personalizată, adaptată cerințelor tale, - Garanție oferită pentru serviciile noastre, - Consultanță permanentă, pe toată perioada colaborării, - Prețuri corelate cu calitatea serviciilor. Te așteptăm să colaborăm! Agenția Star Family
Agenia Star Family

Ingrijire De Specialitate Batrani La Domiciliu


Ingrijire Batrani de specialitate la domiciliu de
NITU CONSULTING

Angajam Ingrijitoare Varstnici In Bucuresti


Angajam ingrijitoare varstnici cu experienta ,pentru ingrijire varstnici la domiciliu in Bucuresti , program intern. Salarii 5000 lei .
senior care

Barbat - Ingrijesc Varstnici


Bărbat 47 ani din București , doresc angajare îngrijire varstnici. Știu să gătesc ,sa fac menaj și tot ceea ce ține de casa . Sunt un om serios și deasemenea cer seriozitate . Doresc angajare doar in București.
Persoana fizica

I Am Hiring Ingrijitor Cladiri


- NEED A EXPERIENCE ABOVE 2 YEARS - SALARY 3000 RON - NO AGENT - LOCATION - CLUJ
LUNA PERSONAL SRL

Ingrijire B Trân


Doamn 60 ani cu 20 de ani experienț afar caut s lucrez cu o pers.deplasabil (g tit,cur țenie,medic,medicamente,etc)Nu intern.Bucuresti.Program 8-10 ore.
novac mihaela

Oferim Personal Ingrijire Batrani Program : Intern,​ Full-time,​ Part-time,​ 2 Sapt Luna,​ Weekend !


Oferim servicii de recrutare si plasare personal ingrijire varstnici bolnavi la domiciliu in orice zona din Bucuresti sau in zonele limitrofe : Ilfov, Baneasa, Pipera, Pantelimon, etc.. pentru orice Tip de program de lucru cautat de Dvs: Program de lucru INTERN ( Permanent ) unde se va oferii obligatoriu : Cazare + masa + salariu 4000 Lei + 2 Weekend-uri libere luna . Program de lucru FULL-TIME ( 8 ore ZI, Luni-Vineri ) - Salariu oferit va fi 3200 Lei luna . Program de lucru PART-TIME ( 2 sau mai multe ore zi ) - Salariu variaza in functie de orele lucrate zi. Program de lucru in Weekend ( Vineri seara - Duminica seara ) - Se ofera 400 Lei . Program 1 ora dimineata si 1 ora seara + 2 Weekend-uri - Se ofera 2200 Lei luna . Varstnici sau personele bolnave pot sa fie mobilizate sau neimobilizate la pat ! Toate femeile cu care colaboram aduc un dosar cu urmatoarele acte obligatorii : Copie Act de identitate + Cazier Judiciar + Adeverinta medic de familie ca sunt clinic sanatoase + Copie du
Expert Bone Menaj

Îngrijire Personală în Vârstă


Persoană în vârstă de sex feminin nedeplasabila. Necesita ingrijiri (schimbat pampers, toaletare, preparare hrana, mic menaj, cumpărături necesare preparării hranei). Program luni - duminică 3 ore (intervalul orar se stabilește de comun acord). Locație sectorul 2, punct de reper spitalul Sf.Pantelimon. Caut persoana serioasa sincer interesata, care dorește să rămână pe o perioadă mai lungă de timp.
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 228 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.