Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Inspector SSM in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Inspector SSM in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inspector SSM in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inspector SSM in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Specialist Ssm-su Si Psi


Candidatul ideal Absolvirea cu diplomă a cursului în domeniul securitătii si sănătatii în muncă - minim 80 de ore (obligatoriu)Absolvire cu diplomă a cursului de cadru tehnic cu atributii în domeniul protecției și stingerii incendiilor (obligatoriu)Cunostințe solide de legislația specifică de SSM-SU si PSIExperiență în SSM-SU și PSI - minim 2 ani.Cunostințe bune de operare PC (MS Office, PowerPoint)Capacitatea de coordonare si spirit organizatoric, atentia la detalii, initiativa, abilitatea de a muncii independent si in echipaAbilitati de comunicare si relationare la toate niveleleDiscernamant si capacitatea de rezolvare a problemelorPuterea de decizie si asumarea responsabilitatiiFlexibilitate, responsabilitate, integritate, corectitudine, rezistenta la efort si stresPermis de conducere:categoria B.Disponibilitate pentru deplasare la punctele de lucru pe teritoriul Romaniei.Descrierea jobului Administreaza si urmareste, respecta și implementeaza conform cerințelor legale și a celor sp
PET PRODUCT SRL

Ssm Isip Holdings Srl


Se ofera spre ocupare 20 posturi de MANIPULANT MARFURI cod COR 933303 de catre societatea SSM ISIP HOLDINGS SRL, cu sediul in Bucuresti, Bdul. Marasesti, nr. 111, mansarda , camera 2. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul de telefon pentru detalii sau la adresa de email sa trimita CV-ul.
SSM ISIP HOLDINGS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.