Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Livrator in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Livrator in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Transport Persoane Cat.​ D


Livdandor Impex SRL angajeaza conducatori auto, transport persoane, intr-un cadru de munca legal cu urmatoarele conditii OBLIGATORII: - permis auto categ.D - atestat transport persoane - aviz medical valabil - aviz psihologic valabil - experienta constituie un avantaj CV- urile se depun la sediul societatii din Targu-Jiu, strada Termocentralei, nr.6 (langa restaurant Rebecca'') Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la tel. intre orele 08:00 - 16:00 (L-V)
LIVDANDOR

Angajam Curier


SC GDIM RAPID SRL, reprezentant SAMEDAY Targu Mures recrutează in vederea angajării personal pentru postul de curier clasic si curier pentru easybox. Descrierea firmei SC GDIM RAPID SRL din Targu Mures, membra a retelei de curierat SAMEDAY este o companie in plina dezvoltare care pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra ofera servicii de curierat de calitate. Noi verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza servicii extrem de variate, putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Candidatul ideal Fiecare persoana din echipa noastră aduce valoare companiei prin abilitatile sale, avand la baza motivatia de a face lucrurile sa mearga. La Sameday, punem accent pe dorinta de a obtin
GDIM RAPID SRL

Curier Livrari Tazz Plata 20 Lei Pe H - Targu Mures


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
ROAD FOOD
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.