Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Logistica in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Logistica in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Lacatus Mecanic Magazin Mixt


Angajam mecanic pentru reparatie si intretinere magazine alimentare si diverse lucrari in care sunt necesare cunostintele in utilizarea unor scule de baza (bormasina, flex, etc.) De asemenea, postul presupune si aprovizionarea magazinelor cu marfa (necesar permis categoria B) Suntem in cautarea unei persoane active, dornice sa se implice in munca Detalii la telefon:
SUNFORLIVE SRL

Angajez Lucrator Comercial Magazin îmbrăcăminte și încălțăminte Dama


Magazin de confecții și încălțăminte angajează lucrator comercial cu norma întreaga. Magazinul se afla în zona centrala a orașului Galați. Pentru mai multe detalii va rog sunați la numărul de telefon din anunț.
Magazin fashion

Angajez Manipulant Depozit


Angajez manipulant pentru depozit legume fructe si distributie. Program luni - vineri 06 - 15 Sambata 06 - 13 Duminica Liber Salariu atractiv, conditii excelente de munca. Cautam persoane serioase, implicate, cu dorinta de munca Locatie ICRA zona industriala
edytec

Operatoare Pc Magazin Auto Calculator Bazic Pt Introducere Date Excel ,​ Saga ,​comenzi On Line Etc


angajam part time operatoare pc calculator pt introducerea NIR urilor in baza de data si facturare eventual , casaa marcat , comenzi on line etc etc ,curatenie magazin mail CV sau w up
autodenis
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.