Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

132 Locuri de Munca Logistica in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

132 Locuri de Munca Logistica in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Logistica in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Manipulant Marfa


Angajez manipulant marfa la aprozar legume-fructe in Timisoara, Piata Traian. Program de lucru: luni-vineri 09:00-19:00 sambata 09:00-17:00 duminica-liber Salar: 4000 ron luna Mai multe informații la telefon:
Rad Radu II

Angajam Manipulanti Depozit


Firma SC Pestan Plast angajeaza manipulanti la sediul ei Dumbravita Ferma 11 ap2. Program: Luni-Vineri ora 9-17 fara ore suplimentare Se acorda: -salariu atractiv, angajare pe perioada nedeterminata Mai multe informatii la numerele de telefon:*****1, *****2
PESTAN PLAST

Angajam Manipulant Marfa - Dep.​ Materiale Constructii - Cal.​ Sagului


Depozit Materiale Constructii, angajam manipulant marfa. Program de Luni pana Vineri, de la ora 08:00 - 17:00. Mai multe informatii la nr tel:
AUTO ALEX S.​R.​L.​

Manpower Angajeaza Manipulanti Marfa


DescriereManpower angajeaza manipulanti marfa pentru o companie ce se ocupa cu reciclarea peturilor sticlelor si a dozelor! Beneficii: - Salariu: 4200 Ron Brut; - Tichete de masa: 40 Ron; - Bonus de prezenta: 700 Ron Brut acordat o data pe luna; - Se asigura transport din Calea Sagului pana in Giarmata; - Din alte zone din Timisoara se deconteaza transportul; Se lucreaza in 3 schimburi de luni pana vineri: Schimbul I: 06:00 - 14:00; Schimbul II: 14:00 - 22:00; Schimbul III: 22:00 - 06:00 Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la numarul de telefon 07 arata numarul 600 702.
MANPOWER TIMISOARA

Lucrator Depozit Happycolor Timisoara


Descriere: • Asigura manipularea marfurilor si/sau a materialelor din depozit fara pierderi • Se asigura ca marfa primita corespunde cu informatiile existente pe documentele de insotire a acesteia • Numara produsele ce vor intra in stoc • Respecta conditiile si standardele de depozitare contribuind la aranjarea eficienta a depozitului • Participa la inventarele periodice • Participa la pregatirea comenzilor • Sorteaza si aranjeaza marfa in depozit Cerinte: • Responsabilitate si seriozitate • Capacitate comunicare si lucru in echipa • Dinamism si organizare Se ofera: • salariu motivant

Angajam Manipulant Marfa Legume-fructe


Angajam manipulant marfa pentru depozit legume-fructe in Timisoara, zona Mehala. Atributii: -descarcarea marfii -pregatirea marfii pentru livrare -livrare marfii impreuna cu un sofer in domeniul Horeca -mentinearea curateniei la locul de munca si in masini Program: luni-sambata, orele 04:30-13:30. Nu oferim transport si bonuri de masa.
SC CHERY TIM DISTRIBUTION SRL

Angajăm Operator Depozit Cu Sau Fara Iscir


Manpower angajeaza OPERATORI DEPOZIT cu sau fara ISCIR pentru o companie multinationala de renume din Timisoara, zona aeroport. Oferim: - 4800 brut ( Operatori depozit fara autorizatie ISCIR) - 5200 brut ( Operatori depozit cu autorizatie ISCIR) - tichete 30 lei zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și din localitatile : Giroc - Dumbravita - Mosnita Noua - Ghiroda - Bucovat - Giarmata - Pischia - Alios - Fibis - Masloc Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter)
Manpower Timioara

Angajam Operatori Depozit Cu Sau Fara Experienta In Timisoara 4716-5094 Brut


Angajam Operatori Depozit pentru clientul nostru, o fabrica de automotive din zona Freidorf Timisoara. Cerinte: Minim 8 clase terminate; Disponibilitate de lucru in picioare si in program de 4 schimburi; Capacitate de invatare rapida si de lucru in echipa. Certificat ISCIR Programul de lucru se desfasoara in 4 schimburi. Oferim: Salariu 4716-5094 BRUT Tichete de masa de 40 ron zi Spor de noapte 25% Spor de weekend 50%, Ore suplimentare 200% Bonus de productivitate pana in 500 ron Evaluari salariale periodice Al 13-lea salariu Transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: -Iohanisfeld -Pustinis -Otelec -Rauti -Uivar -Cenei -Bobda -Samnihaiu Germar -Utvin -Denta -Deta -Voiteni -Jebel -Sag -Cruceni -Foeni -Giulvaz -Cebza -Ciacova -Parta -Sanmartinu Sirbesc -Peciu Nou -Dinias -Sanmihaiu Roman; Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra nu ezita sa ne contactati la numarul de telefon din anunt sau sa ne lasati mesaj si va contactam noi.
APT Prohuman

Angajam Operatori Depozit Cu Fara Iscir - Zona Freidorf,​ Tichete 40 Lei Zi


Angajam operatori depozit cu fara autorizatie ISCIR pentru o fabrica din zona Freidorf. Cerințe: Disponibilitatea de a lucra in schimburi; Rezistenta la efort Atentie la detalii Condiții: Salariul 4716 (fara iscir) 5094 (cu iscir) Spor de noapte 25% Spor de weekend 50% Bonuri de masă; de 40 de lei Bonus de recomandare in valoare de 1200 lei BRUT Bonusuri de performanta si prezenta de pana la 700 lei BRUT Transport asigurat din Timisoara si de pe sate. Giroc Chisoda Cruceni Foeni Ionel Otelec Pustinis Rauti Uivar Cenei Bobda Sanmihaiul German Sanmihaiul Roman Utvin Denta Deta Voiteni Jebel Sag Sanmaritinul Sirbesc Peciu Nou Dinias Ghilad Ciacova Cebza Giulvaz Ivanda Parta Resita Bocsa Berzovia Ghertenis Maureni Gataia Sculea Birda Voiteg Jamu Mare Gherman Moravita Stamora Germana Padureni Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul din anunt sau sa ne lasati un mesaj si va contactam noi.
APT Prohuman

Operatori Depozit Fabrica Calea Buziasului


PROHUMAN APT angajeaza OPERATORI DEPOZIT pentru o fabrica din Calea Buziasului, Timisoara. Salariu incadrare 4000 lei; Tichete de masa 40 lei zi - 800 880 lei luna; Disponibilitate munca in 3 schimburi; Decontare abonament general STPT. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul *****4
PROHUMAN APT

Angajam Gestionar Depozit - Produse Birotica,​ Curatenie


Coordonează recepţia cantitativă şi calitativă a produselor aprovizionate. Asigura conditii optime de depozitare, ordinea şi buna aşezare a produselor aprovizionate, respectiv a produselor finite. Ţine evidenţa stocurilor Recepţionează produsele finite conforme de la departamentul Producţie, ofera suport colegilor din productie cand nu are colete de trimis sau de primit. Pregăteşte şoferilor/curierilor coletele pe baza comenzilor primite în vederea livrării către clienţi. In caz exceptional face aprovizionarea de produse si/sau livrarea coletelor catre clienti. Administreaza, verifica si arhiveaza corespunzator documentele aferente activitatii zilnice de distributie (avize, facturi, chitante, etc) pana la inmanarea lor departamentului contabil Efectuează inventarul periodic al produselor depozitate (lunar şi ori de câte ori este nevoie). Interzice accesul persoanelor străine în depozitul companiei. Transmite către superiorul ierarhic orice reclamaţie privind expediţiile de marfă. Răspu
-

Consultant Vânzări Magazin De Haine


Suntem în căutarea unui consultant vânzări (fata) într-un magazin de haine și accesorii din Centrul Comercial Kapa. Oferim: Salariu atractiv. Program de lucru flexibil. Cerințe: Persoană sociabilă, comunicativa și cu inițiativă cu vârsta 25-50 ani, ( experienta constituie un avantaj). Pentru mai multe detalii sunați la numărul de tel: .
Persoana fizica

Angajam Vinzatore Magazin Haine


angajam vinzatore magazin haine program lejer și salariu atractiv plus comisioane din vinzari
bumbacel

Lucrători Aprovizionare Depozit Retail


Cerinte: bune abilitati de comunicare si relationare studii: minim 10 clase atentie la detalii foarte bune aptitudini de rezolvare a problemelor cunostinte de utilizare PC nivel de baza disponibilitate la efort fizic utilizeaza liza electrica si transpalet Se ofera: Salariul brut/luna = 3.754 lei tichete de masa: 20 ron/zi decont transport prima de fidelitate prima de concediu ( tichete sodexo ) prima de performanta care poate ajunge pana la un salariu si jumatate ( la finalul anului ) asigurare medicala si de sanatate calificarea intr-un program de pensie privata ( dupa implinirea a 5 ani consecutivi in companie ) card cadou la implinirea varstei rotunde 15% reducere la produsele din magazin concediu de odihna suplimentar Pentru detalii suplimentare atasati un CV sau sunati la numarul afisat.
APT PROHUMAN

Manipulant Produse Alimentare


Cautam coleg a pentru manipulare produse alimentare. Îți oferim un loc de muncă stabil, un mediu plăcut de lucru alături de o echipă tânără și dinamică. Zona Circumvalatiunii, Timisoara. Salar motivant incepand de la 2900 lei net luna. Program luni-vineri 8-16.30. Sarcini: manipulare produse alimentare, ambalaje si materii prime.
Biotrio Tm Srl

Fabrică De Pâine și Spațiu Pentru Magazin,​de închiriat


Pentru detalii apelați la numărul de telefon din anunț .se află central sat Calacia comuna Ortisora.
-

Angajam Magazineri,​ Fabrica Electronica Timisoara


PROHUMAN APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara, MAGAZINERI/ Operatori Depozit Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu brut 4100 lei; - Tichete de masa de 30 lei/zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi. Publi24_**
Prohuman Apt

Lucrator Comercial Pt Magazin Alimentar


ANGAJEZ VANZATOARE PT MAGAZIN ALIMENTAR SITUAT IN ZONA IOSEFIN. PROGRAM 8 H ZI IN TURE , SALARIU ATRACTIV, CONTRACT PE PERIOADA NEDETERMINATA .
beton house

Manpower Angajeaza Manipulant Marfa 4200 Lei


Manpower angajeaza manipulant marfa pentru clientul sau, o companie ce se ocupa cu reciclarea pet-urilor. Angajatii vor rasturna pe banda de sortare saci care vor avea sticle si pet-uri. Sortarea se face automat. Salariu: 4200 Ron Brut Tichete masa: 40 Ron Bonus de prezenta: 700 Ron Brut Bonus conditionat de prezenta pe luna plina (daca lipseste o zi il pierde) sa nu aiba medical (se pierde) iar la co odihna se ia pro-ratat Locatie - Giarmata localitate transport propriu (Calea Sagului pana la Giarmata) Decont de transport Program: trei ture 06:00-14:00 14:00-22:00 22:00-06:00
Manpower Timioara

Manpower Angajeaza Manipulanti Marfa Fara Experienta Pentru O Companie Din Giarmata.​


Manpower angajeaza manipulanti marfa pentru o companie ce se ocupa cu reciclarea peturilor sticlelor si a dozelor! Beneficii: - Salariu: 4200 Ron Brut; - Tichete de masa: 40 Ron; - Bonus de prezenta: 700 Ron Brut acordat o data pe luna; - Se asigura transport din Calea Sagului pana in Giarmata; - Din alte zone din Timisoara se deconteaza transportul; Se lucreaza in 3 schimburi de luni pana vineri: Schimbul I: 06:00 - 14:00; Schimbul II: 14:00 - 22:00; Schimbul III: 22:00 - 06:00. Nu sunt necesare studii. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon: 07 arata numarul 800 086 !
Manpower
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 132 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.