Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

66 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

66 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vânzătoare Măcelărie Pitești


Carmangerie cu puncte de lucru în Ștefănești, Mioveni și Pitești angajează Vânzător vânzătoare Măcelărie Punct lucru Pitești str Exercițiu Salariu atractiv. Diverse bonusuri și beneficii, inclusiv transportul la domiciliu. Relații la telefon sau CV pe wattsapp sau email. Mulțumim.
SC Vera Food Distribution srl

Angajez Vânzătoare Cu Experiență


Angajez vânzătoare cu experiență la un magazin alimentar din Mioveni. Program de opt ore în două ture, salariu motivant.
SC Floryseb Activ Divers SRL

Vânzătoare Magazin


Cautam sa angajam vânzătoare magazin în Ștefănești. Transport la domiciliu asigurat. Program 2 zile cu 2 zile. Detalii la telefon. Mulțumim.
Vera

Vanzator Gestionar


Benzinaria Mol Bascov angajeaza vanzator gestionar.Detalii la tel. CV se pot trimite pe adresa de mail
MOL

Angajez Vanzatoare


Angajam vanzatoare cu experienta pentru magazin Xpress Auchan Bradu. Detaliile la cerere. Cv-urile se pot depune in incinta magazinului sau pe adresa de mail
Xpress

Lucrator Gestionar Benzinaria Mol Bascov(vis-a-vis De Renault) Angajeaza!!!


Statia Peco Mol Bascov (vis-a-vis de Renault) angajeaza lucratori gestionari. Pentru detalii va asteptam cu Cv sau contact
Peco Mol Bascov

Vânzătoare Măcelărie Pitești


Carmangerie cu puncte de lucru în Ștefănești și Mioveni angajează Vânzător vânzătoare Măcelărie Punct de lucru Pitești Program 2 zile cu 2 zile sau flexibil. Salariu atractiv. Diverse bonusuri și beneficii, inclusiv transportul la domiciliu. Relații la telefon sau CV pe wattsapp sau email. Mulțumim.
La Vera Tradiional srl

Angajez Vanzatoare In Jon Cu Experienta


Angajez vanzatoare cu experienta in vanzari en gros in complexul John , salariu atractiv in functie de experienta
SC Liliana

Angajez Vanzatoare Magazin Panificatie.​


Angajez vanzatoare magazin panificatie in Mioveni Arges.
SC CERBUL PROD SRL

Simigeria Mihai Angajeaza Casier In Arges Mall


Simigeria Mihai angajeaza Casier in Arges Mall! Cerinte : Punctualitate;
Seriozitate;
Integritate;
Cu sau fara experienta.
Oferim : Contract de munca nedeterminat;
Salariu - de la 3300 ron net
Bonuri de masa;
Decont transport;
Bonusuri de performanta;
Program: Se lucreaza o zi, cu o zi liber; 8.00 - 22.00
Nu acceptam munca fara contract;
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil ( de 11 ani pe piata) într-un mediu prietenos și crezi că te potrivești cerințelor noastre te așteptăm să ne contactezi!
simiba pan

Angajez Vanzatoare Inghetata Centru Pitesti


Societate Comerciala SC CALITAS COM SRL angajeaza VANZATOARE INGHETATA, se ofera salariu motivant cu carte de munca pe perioada nedeterminata , mai multe detalii se ofera la telefon .
SC CALITAS COM SRL

Magazin Alimentar


Vanzatoare cu experienta in domeniul alimentar
Priceputu

Cinema Trivale Angajeaza Casier/​a


Descrierea postului: - efectueaza tranzactiile de vanzare (bilete si produse din bar) - informeaza clientii asupra spectacolelor si orelor de difuzare a acestora precum si a campaniilor din cinematograf Cerințele postului: - studii medii; - prezenta agreabila; - capacitatea de a lucra cu publicul;
Cinema Trivale

Angajez Vanzatoare


Angajez vânzătoare -casieriță magazin alimentar program atractiv salariu motivant rog seriozitate
CRISMAR TOP LOGISTIC

Angajam Vanzatoare


Angajam vanzatoare pentru magazin Xpress din Auchan Bradu. Detalii la telefon, cv-urile se pot depune la adresa de e-mail
Xpress

Vanzatoare Pentru Magazin Bilete Si Suveniruri


VANZATOARE MAGAZIN BILETE SI SUVENIRURI CANDIDATUL IDEAL Cautăm vânzătoare pentru magazinul de bilete si suveniruri din Parcul de Distracții Alex&Emma s Land, sat Petroșani, Județul Argeș. Candidatul ideal: - Dorință și disponibilitate pentru învățare și dezvoltare - Se poate descurca cu calculele necesare privind activitățile zilnice de vânzare și legate de gestiune. - Nu este nevoie de experienta cu casa de marcat (aceasta se capătă după angajare) - Da dovada in permanenta de onestitate si corectitudine. - Fire energica, ambițioasă și rezistentă la stres. DESCRIEREA JOBULUI Un post cu program de lucru full time 8h/zi (se oferă cazare și masă pentru candidatul care nu locuiește în zonă) satul Pietroșani, județul Argeș. Sarcina principală presupune comercializarea de: jucării, suveniruri, băuturi răcoritoare, gustări i bilete pentru atrac iile parcului. Clien ii majoritari sunt copii cu vârste mici care uneori necesită răbdare în procesul de cumpărare. Emiterea Raportului X i Z i î
ROLANS COM IMPEX SRL

Angajez Vanzatoare Magazin Haine Dama


Magazin haine dama tip botique situat in centru angajeaza vanzatoare cu experienta in domeniu.Program de lucru convenabil,salariu motivant in functie de realizari.
SC Deea Bootique SRL

Angajam Casieri Si Lucratori In Bucatarie


Angajam casieri si lucratori bucatarie Studii: minim 8 clase- lucrator bucatarie; minim 10 clase - casier Atributii principale: - Prepara produsele din pui; - Se asigura ca produsele sunt servite conform standardelor; - Estimeaza necesarul de produse si participa la inventarele periodice; - Pastreaza curatenia utilajelor si a locatiei. Program de lucru 8h zi; 5 zile pe saptamana cu 2 zile libere. Contract pe perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii si programari sunati la numerele de telefon : 0729 800 109 ; 0729 900 012; 0729 600 713; 0729 800 726
Manpower

Casieri Sau Lucratori In Bucatarie


Pachet salarial 3100 RON NET Program 8 ore pe zi
Alin

Angajez Vanzatoare


Angajez vanzatoare magazin alimentar. Salariu motivant. Program flexibil. Rog seriozitate. Telefon:
Magazin
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 66 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.