Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

32 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

32 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Benzinaria Usa Oneoil Din Biharia Angajeaza Casier Sau Casiera


Benzinaria Usa Oneoil din BIHARIA angajeaza casier sau casiera Se lucreaza in ture ,se acorda si bonuri de masa , CV se poate depune pe adresa de email sau personal la benzinarie Mai multe informatii la
USA ONEOIL

Firma De Incaltaminte Angajam Muncitor Tras Varf Si Scamosat


SC RUKAPOL INTERNATIONAL firma producatoare de incaltaminte de protectie , cu sediul in Oradea, angajeaza muncitori la tras varf si scamosat Societatea noastra ofera salar negociabil, tichete de masa de 40 ron pe zi. Pentru mai multe informatii sunati la de luni pana vineri intre orele 08.00-14.30.
sc Rukapol International Srl

Vanzator Pt Magazin Piese Auto Alesd


Angajam vânzător pentru magazin de piese auto ALESD jud BIHOR Salarizare atractiva Relații la telefon
SC PRILEXIMS SRL

Recrutez Casier/​a


Caut casier/a , program 8 ore, contract pe perioada nedeterminata ! tel.

Angajez Casiera Shop


Angajez casiera în benzinarie Studii necesare: liceu Cunostinte operare calculator casa de marcat.Salar încadrare 3655 lei la care se adauga sporuri plus bonuri 600lei alte avantaje premii.prime .
Benzinărie

Angajăm Vânzătoare


Angajăm Vânzătoare pe raion la magazin de îmbrăcăminte și Dacă ești o persoană serioasă, disponibilă dornică de muncă te așteptăm în echipa noastră.Suntem o echipă tânără oferim condiți bune de muncă.
Diana Shopping

Angajam Pt Firma Incaltaminte


FIRMA DE INCALTAMINTE ANGAJEAZA PENTRU URMATOARELE FAZE: MAISTRĂ, CUSATOARE, MONTATOARE SI SUBTIETOARE. PERSOANA DE CONTACT:
SC VEDOR SHOES SRL

Firma încălțăminte Angajez Cusator


Firma de încălțăminte angajează cusator. Mai multe detalii la telefon
Firma incaltaminte

Casier Comecial


Carrefour express angajeaza Casier comercial. Detalii la nr
mai

Angajez Casiera


Angajez casieră statie carburant în municipiul ORADEA. Cunostinte case marcat.lucru pe calculator.pot sa fie de ajutor cunostinte de patiserie.bucatarie program 12 ore în ture salar de încadrare 3650 lei +sporuri noapte sâmbete duminici sărbători legale premii și alte prime avantaje pe lângă salar 600 lei tichete de masa concediu 21 zile
SC.​Matisonia SRL

Vanzatoare


Gestionarea, prezentarea, expunerea, aranjarea, promovarea și vânzarea produselor de imbracaminte. Dorim doar persoane cu o minima experienta in acest domeniu. Consilierea clientilor si vanzarea produselor alaturi de angajatii din subordine Maximizarea oportunitatilor de vanzari, prin identificarea cerintelor de pe piata Maximizarea rentabilitatii magazinului, prin promovarea magazinului si a produselor si participarea la pregatirea promotiilor Monitorizarea permanenta a rezultatelor angajatilor si a rezultatelor magazinului Supervizarea indeplinirii sarcinilor de serviciu de către angajații din subordine si functionarea in condiții optime a magazinului; Verificarea constanta a stocurilor existente in magazine; Efectuarea comenzilor de marfa; Atingerea obiectivelor stabilite de companie Participarea la inventar si intocmirea de rapoartelor periodice ( saptămânal )privind activitatea din magazin; Reprezentarea companiei in relatia cu tertii: clienți, autoritati,
Outlet

Media netă estimată pe baza celor 245 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Operator Platforma Benzinarie


Benzinaria Gazprom din Oradea Calea Borsului nr. 53 c (intrare Santion) cauta personal operator platforma si curatenie ( 2 ture de zi 07-19, 2 zile liber). Deservire clienti la pompa, curatenie, spatii verzi, mica mentenanta. Nu necesita experienta Informatii la *****
Expert Collect
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 32 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.