Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

112 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

112 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Magazin Alimentar Agigea


Magazin Alimentar angajează personal o zi cu o zi pentru a forma o echipă fiabila magazinul se află în Agigea zona Sanatoriu programul de lucru e o zi cu o zi de aceea este un program flexibil mai multe informații la nr
ovi mar

Magazin Alimentar Agigea


Sc Ovi Mar Tur Agigea angajeaza lucrator comercial pentru magazin alimentar zona Sanatoriu Agigea programul de lucru este o zi cu o zi .salariul atractiv mai multe detalii la telefon
Sc Ovi Mar Agigea

Angajam Vanzatoare Magazin Alimentar


Angajam lucrător comercial pentru magazin alimentar,în navodari. Se lucrează în ture,program 07-22. Se ofera 2500 ron,net,contract de munca. Mai multe detalii la telefon
Team guard

Angajez Vânzătoare Magazin Alimentar


Angajez vânzătoare magazin alimentar de cartier Ovidiu Pentru mai multe informații la telefon
Vladis aliment

Angajez Lucrator Comercial Magazin Alimentar


Angajez in ture lucrător comercial în domeniul alimentar. Nu angajam barbati .
dionisos aliment

Angajez Vazatoare La Magazin Alimentar.​ Mangalia


Angajez vînzătoare pentru magazin alimentar si legume fructe. in Mangalia str.General Virtejeanu nr 1 B. Programul de lucru : in ture de 8 ore . Salariu este de 3000 de ron .net. Preferăm sa aiba experiența in domeniu de vinzari minim 2 anii. sau se poate specializa la locul de munca'' important este sa ne dorim.asta. Pentru alte detalii sunați la tele. .. Va rog nu trimiteți mesaje sunați direct.
Sc LEVIS STAR SRL

Angajam Personal Magazin Alimentar Non-stop


Angajam vanzatori(are),magazin alimentar non-stop,in Constanta zona Tomis Nord.Sunati dupa 10.30 A.M.la tel.
Magazin alimentar

Angajez Vânzătoare Urgent


cartea de munca salariu de3000 in mana nu raspund la.mesaje doar telefonic...programul de lucru 4zile cu 2 libere programul include si ture de noapte
magazin alimentar

Angajam Lucrător Comercial Si Casier.​


Societate comerciala angajează lucrător și casier comercial.
Artima

Lucrator Comercial Casier


Carmangeria SELMER angajam vanzatoare cu sau fara experienta . Magazinul este situat in Constanta zona Tomis 3.
Carmangeriea Selmer

Casieri și Lucrători Comerciali - Vivo Mall


RESTAURANT Noodle Pack din Vivo Constanta își mărește echipa! Post Disponibil : CASIERI SI LUCRATORI COMERCIALI - full Time job - Program de mall - Jobul este permanent - 15 zile libere pe luna - 50% decontarea transportului din afara localității - bonuri de masa (600-690 lei) - pachet medical Medlife - ore suplimentare plătite - masa asigurata Detalii la numarul de telefon sau puteți trimite cv ul la:
Noodle Pack

Angajez Casier,​ Lucratori Comerciali


Buna ziua. Sc Cys Market SRL, angajeaza casieri lucratori comerciali : 2 posturi perioada nedeterminata; 3 posturi determinata 15aprilie -15 septembrie; Responsabilitati: a. Receptioneaza marfurile conform facturilor si sesizeaza in scris neregulile constatate. b. Aranjeaza produsele pe rafturi, fara deteriorarea acestora. c. Marcheaza cu preturi produsele din magazin , conform listei de preturi stabilite de superior. d. Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informeze clientul despre toate produsele. e. Manipuleaza marfa. f. Elibereaza tuturor clientilor bonuri de casa. Beneficii: Salariu intre 3000-4000 lei in functie de implicare si experienta. Bonus de sfarsit de contract. Program flexibil O zi cu o zi sau 8-16 sau 16-00:00. Carte de munca.
Cys market litoral

Benzinăria Omv Pescarie Angajează Casieri


Responsabilitati: -consiliaza si serveste clientii -incaseaza contravaloarea marfurilor vandute -respecta standardele de curatenie -asigura prezentarea produselor Cerinte Studii medii (nu este necesara diploma bac) Disponibilitatea de a lucra si in ture de noapte Abilitati de vanzator. Domiciliul stabil in Constanta sau in localitatile din apropiere. Beneficii: - Salariul 4000 lei brut+sporuri - Bonuri de masa 700 lei - Bonusuri de sarbatori - Garantia platii salariului lunar fara intarzieri - Acordarea concediului de odihna de 21 zile in fiecare an - Acordarea uniformei de lucru - Turele vor fi alternate zi noapte 12 24 si 12 48 sau program de 8 ore zi - Lucrul intr-o companie de renume, la standarde de calitate dovedite. CV - urile se depun la sediul OMV de pe b - dul Mamaia nr.302 sau se pot atașa la acest anunt . Relatii la tf
Euroexpress SRL

Societatea Comerciala Angajeaza Lucrator Comercial Casier


Angajam lucrator comercial casier care se va ocupa de expunerea pe suprafata de vanzare a marfurilor aflate in stoc, verificarea termenelor de valabilitate a produselor, deservirea clientilor, emiterea facturii fiscale si incasarea contravalorii acesteia. Beneficii: salariu atractiv, tichete de masa, bonus performanta, tichete cadou de Paste Craciun, sporuri platite conform legii, asigurare medicala la clinici private, program flexibil, diverse alte beneficii pe care le vei afla la interviu. Asteptam candidatura ta si daca ai nevoie de detalii suplimentare ne poti suna la nr. de telefon:
Societatea comerciala

Angajare Casier - Facturist


DescriereENB SRL Constanta angajeaza casier-facturist pentru depozitul societatii din mun. Constanta. Responsabilitati principale casier - facturist: Emiterea facturilor in programul specific Gestionarea incasarilor zilnice pentru serviciile prestate si plata furnizorilor Predarea zilnica a incasarilor catre departamentul contabilitate pe baza monetarului Evidenta actelor contabile (facturi, chitante, bonuri fiscale, dispozitii de plata) Intocmirea zilnica a registrului de casa cash si card Arhivarea facturilor (cu toate documentele anexate) Profilul candidatului: Minim studii medii, profil economic Experienta minim 1 an in domeniu Temeinice cunostinte utilizare PC (Excel) Abilitatea de a gestiona sarcini multiple Persoana comunicativa, ordonata Oferim: Mediu de lucru placut Salarizare competitiva Rugam trimite-ti CV-ul la adresa de mail :
ENB SRL

Ospatar Casier Ciorbelle


Angajam Casier Ospatar Atributii de preluat comenzi, servit mese, pregatit comenzile pentru livrare sau ridicare din locatie. Cerem: Experienta post similar fie ospatar sau dispecer comenzi Atentie distributiva!!! Bun-simt fata de colegi, clienti si angajatori !!! Disponibilitate la program in ritm alert de preluat comenzi telefonic, Glovo, Bolt, mese si clienti care ridica din locatie. Oferim: Salarizare buna si program relativ scurt Post PERMANENT, pe tot timpul anului, cu contract, plata la timp si concediu platit. Avem un post foarte bine remunerat pentru flux, program si conditii. Cautam doar persoana potrivita. Nu oferim cazare, angajam doar din Constanta. Detalii DOAR la telefon!
Ciorbelle

Angajam Operator Schimb Valutar (casier)


Angajam operator schimb valutar , casier (fete ) pentru sezon sau perioada nedeterminata (Constanta si oras Ovidiu, jud. Constanta ) Salariul: 4500 RON Detalii la nr de telefon :
exchange

Angajez Vânzătoare Piata Grivitei


Angajez vânzătoare legume fructe piata grivitei Constanta. Salariu 3.000 lei net( in mână) . Tel: Cristi
Multifructe

Vânzătoare Stațiunea Costinești


-Angajam fete pentru magazin articole de plajă în stațiunea Costinești pentru sezonul estival -Se oferă cazare (dacă este cazul) și masă -Pentru cei din împrejurimi se asigură transport -Pentru mai multe detalii la telefon -Rugăm seriozitate!
Articole plajă

Angajam Vânzătoare Program In Ture


Suntem în căutarea unei vânzătoare dedicate și pasionate sa se alature echipei noastre într-un mediu dinamic și plin de energie .Daca îți place să lucrezi cu oamenii , să oferi servicii de calitate și să atingi obiectivele de vânzări atunci această poziție ar putea fi potrivită pentru tine . Kaufland icil. Ce vei face. Consilierea clienților și oferirea de asistență în alegerea produselor . Intocmirea comenzilor și gestionarea acestora în sistem . Mentinerea curățenie și a aspectului plăcut al magazinului. Atingerea și depășirea obiectivelor de vânzări. Ce oferim . Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și plin de provocări . Training și suport pentru a-ți dezvolta abilitățile de vânzare. O echipa prietenoasa și sprijinitoarea Pachet salarial motivant direct pe card. Experienta anterioare în vânzări poate fi un avantaj, dar nu este obligatorie.
Ro - Backer
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 112 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.