Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

157 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

157 Locuri de Munca Magazin Alimentar in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Magazin Alimentar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Magazin Alimentar Non-stop


Angajam vanzatori(are),magazin alimentar non-stop,in Constanta zona Tomis Nord.Sunati dupa 10.30 A.M.la tel.
Magazin alimentar

Angajez Vânzătoare Urgent


cartea de munca salariu de3000 in mana nu raspund la.mesaje doar telefonic...programul de lucru 4zile cu 2 libere programul include si ture de noapte
magazin alimentar

Lucrator Comercial Casier


Carmangeria SELMER angajam vanzatoare cu sau fara experienta . Magazinul este situat in Constanta zona Tomis 3.
Carmangeriea Selmer

Casieri și Lucrători Comerciali - Vivo Mall


RESTAURANT Noodle Pack din Vivo Constanta își mărește echipa! Post Disponibil : CASIERI SI LUCRATORI COMERCIALI - full Time job - Program de mall - Jobul este permanent - 15 zile libere pe luna - 50% decontarea transportului din afara localității - bonuri de masa (600-690 lei) - pachet medical Medlife - ore suplimentare plătite - masa asigurata Detalii la numarul de telefon sau puteți trimite cv ul la:
Noodle Pack

Angajez Casier,​ Lucratori Comerciali


Buna ziua. Sc Cys Market SRL, angajeaza casieri lucratori comerciali : 2 posturi perioada nedeterminata; 3 posturi determinata 15aprilie -15 septembrie; Responsabilitati: a. Receptioneaza marfurile conform facturilor si sesizeaza in scris neregulile constatate. b. Aranjeaza produsele pe rafturi, fara deteriorarea acestora. c. Marcheaza cu preturi produsele din magazin , conform listei de preturi stabilite de superior. d. Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informeze clientul despre toate produsele. e. Manipuleaza marfa. f. Elibereaza tuturor clientilor bonuri de casa. Beneficii: Salariu intre 3000-4000 lei in functie de implicare si experienta. Bonus de sfarsit de contract. Program flexibil O zi cu o zi sau 8-16 sau 16-00:00. Carte de munca.
Cys market litoral

Benzinăria Omv Pescarie Angajează Casieri


Responsabilitati: -consiliaza si serveste clientii -incaseaza contravaloarea marfurilor vandute -respecta standardele de curatenie -asigura prezentarea produselor Cerinte Studii medii (nu este necesara diploma bac) Disponibilitatea de a lucra si in ture de noapte Abilitati de vanzator. Domiciliul stabil in Constanta sau in localitatile din apropiere. Beneficii: - Salariul 4000 lei brut+sporuri - Bonuri de masa 700 lei - Bonusuri de sarbatori - Garantia platii salariului lunar fara intarzieri - Acordarea concediului de odihna de 21 zile in fiecare an - Acordarea uniformei de lucru - Turele vor fi alternate zi noapte 12 24 si 12 48 sau program de 8 ore zi - Lucrul intr-o companie de renume, la standarde de calitate dovedite. CV - urile se depun la sediul OMV de pe b - dul Mamaia nr.302 sau se pot atașa la acest anunt . Relatii la tf
Euroexpress SRL

Societatea Comerciala Angajeaza Lucrator Comercial Casier


Angajam lucrator comercial casier care se va ocupa de expunerea pe suprafata de vanzare a marfurilor aflate in stoc, verificarea termenelor de valabilitate a produselor, deservirea clientilor, emiterea facturii fiscale si incasarea contravalorii acesteia. Beneficii: salariu atractiv, tichete de masa, bonus performanta, tichete cadou de Paste Craciun, sporuri platite conform legii, asigurare medicala la clinici private, program flexibil, diverse alte beneficii pe care le vei afla la interviu. Asteptam candidatura ta si daca ai nevoie de detalii suplimentare ne poti suna la nr. de telefon:
Societatea comerciala

Angajez Casier


Angajam vanzatoare, magazin mixt zona Inel 2.Program de lucru 2 zile lucrate cu doua zile liber.Pentru mai multe detalii si a stabilii un interviu, sunati la numarul din anunt.
Mix naturals

Angajare Casier - Facturist


DescriereENB SRL Constanta angajeaza casier-facturist pentru depozitul societatii din mun. Constanta. Responsabilitati principale casier - facturist: Emiterea facturilor in programul specific Gestionarea incasarilor zilnice pentru serviciile prestate si plata furnizorilor Predarea zilnica a incasarilor catre departamentul contabilitate pe baza monetarului Evidenta actelor contabile (facturi, chitante, bonuri fiscale, dispozitii de plata) Intocmirea zilnica a registrului de casa cash si card Arhivarea facturilor (cu toate documentele anexate) Profilul candidatului: Minim studii medii, profil economic Experienta minim 1 an in domeniu Temeinice cunostinte utilizare PC (Excel) Abilitatea de a gestiona sarcini multiple Persoana comunicativa, ordonata Oferim: Mediu de lucru placut Salarizare competitiva Rugam trimite-ti CV-ul la adresa de mail :
ENB SRL

Angajare Casier Constanța


Benzinărie zona Far angajează casiera. Pachet salarial motivant Relații la tel
Benzinarie

Casier Lucrător Comercial Inmedio


Locatie: VIVO Food Court CANDIDATUL IDEAL: Persoana sociabila, responsabila. Bune abilitati de comunicare Cunostinte utilizare PC Disponibilitate la program de lucru si in weekend-uri Experienta in vanzari retail poate constitui un avantaj RESPONSABILITATI: Relatia directa cu clientii magazinului inmedio Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor oferite de magazinul inmedio Consilierea clientilor cu sfaturi si recomandari Atitudine activa in vanzari si promptitudine in servire Respectarea si mentinerea standardelor si procedurilor de lucru BENEFICII: Angajare pe perioada nedeterminata Salarizare alcătuită din parte fixă + variabilă(în funcție de vânzări)
INMEDIO

Angajam Casier Restaurant Vietnamez


Hai in echipa noastra! Suntem o echioa tanara si dinamica ce ne cautam noi colegi. Nu necesita experienta,te invatam noi tot. Salariu atractiv,mese asigurate,program 2 cu 2 ,de la 10 la 22,in incinta city park mall Constanța,food court. Pentru mai multe detalii ,sunați la orice ora la nr de telefon 0 7 8 6 0 3 3 9 0 5 .
Aoba fast food

Angajam Casiera Amanet


Amanet Corect Finance angajeaza casiera pentru localitatea Constanta,persoana serioasa si responsabila.Oferim condiții bune de lucru,de birou,program flexibil , salariu motivant și școlarizare gratuita.Pentru relații sunați la tel. .
AMANET CORECT FINANCE

Ospatar Casier Ciorbelle


Angajam Casier Ospatar Atributii de preluat comenzi, servit mese, pregatit comenzile pentru livrare sau ridicare din locatie. Cerem: Experienta post similar fie ospatar sau dispecer comenzi Atentie distributiva!!! Bun-simt fata de colegi, clienti si angajatori !!! Disponibilitate la program in ritm alert de preluat comenzi telefonic, Glovo, Bolt, mese si clienti care ridica din locatie. Oferim: Salarizare buna si program relativ scurt Post PERMANENT, pe tot timpul anului, cu contract, plata la timp si concediu platit. Avem un post foarte bine remunerat pentru flux, program si conditii. Cautam doar persoana potrivita. Nu oferim cazare, angajam doar din Constanta. Detalii DOAR la telefon!
Ciorbelle

Angajam Operator Schimb Valutar (casier)


Angajam operator schimb valutar , casier (fete ) pentru sezon sau perioada nedeterminata (Constanta si oras Ovidiu, jud. Constanta ) Salariul: 4500 RON Detalii la nr de telefon :
exchange

Angajez Vânzătoare Piata Grivitei


Angajez vânzătoare legume fructe piata grivitei Constanta. Salariu 3.000 lei net( in mână) . Tel: Cristi
Multifructe

Angajăm Casiera


Benzinăria PETROM de lângă City Park Mall angajează casiera. Program de lucru: 12 24, 12 48. Salariu brut este de 4000 lei la care se adaugă spor de noapte,spor de weekend,ore suplimentare și spor de sărbători legale plus tichete de masă in valoare de 35lei bucata.De asemenea se acorda bonusuri pentru sărbători și asigurare medicală! Pentru mai multe detalii va rugam sa apelați numărul de telefon 0 7 6 6 6 9 1 2 4 7 sau sa lăsați mesaj!
Petrom

Angajam Casieri


Magazin Profi Eliberării,angajeză casieri și vânzător coffe- corner!Pentru stabilirea unui interviu apelați sau direct in magazin

Vânzătoare Stațiunea Costinești


-Angajam fete pentru magazin articole de plajă în stațiunea Costinești pentru sezonul estival -Se oferă cazare (dacă este cazul) și masă -Pentru cei din împrejurimi se asigură transport -Pentru mai multe detalii la telefon -Rugăm seriozitate!
Articole plajă

Angajam Vânzătoare Program In Ture


Suntem în căutarea unei vânzătoare dedicate și pasionate sa se alature echipei noastre într-un mediu dinamic și plin de energie .Daca îți place să lucrezi cu oamenii , să oferi servicii de calitate și să atingi obiectivele de vânzări atunci această poziție ar putea fi potrivită pentru tine . Kaufland icil. Ce vei face. Consilierea clienților și oferirea de asistență în alegerea produselor . Intocmirea comenzilor și gestionarea acestora în sistem . Mentinerea curățenie și a aspectului plăcut al magazinului. Atingerea și depășirea obiectivelor de vânzări. Ce oferim . Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și plin de provocări . Training și suport pentru a-ți dezvolta abilitățile de vânzare. O echipa prietenoasa și sprijinitoarea Pachet salarial motivant direct pe card. Experienta anterioare în vânzări poate fi un avantaj, dar nu este obligatorie.
Ro - Backer
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 157 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.