Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

28 Locuri de Munca Manipulant in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

28 Locuri de Munca Manipulant in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manipulant in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manipulant in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vanzator Pt Magazin Piese Auto Alesd


Angajam vânzător pentru magazin de piese auto ALESD jud BIHOR Salarizare atractiva Relații la telefon
SC PRILEXIMS SRL

Magazin De Decor Interior Cauta Vanzator-casier


Necesar cunostinte PC , experienta in vanzari, fire organizata. Oferim mediu placut , salar atragator, seriozitate. Asteptam CV pe adresa:

Angajam Lucrător Depozit în Oradea


Angajam lucrător depozit în Oradea. Persoana potrivită pentru noi are domiciliul în Oradea, are abilități organizatorice, capacitatea de a lucra în echipa și atent la detalii. Experiență anterioară în domeniul depozitarii și manipulare a mărfurilor poate fi un avantaj. Oferta noastră include salariu competitiv și un mediu de lucru stabil.
Suprem Medical

Angajez Personal Depozit Logistica


ANGAJEZ PERSONAL CU MINIMA EXPERIENTA CA LUCRATOR MANIPULANT PENTRU DEPOZIT DE PRODUSE ALIMENTARE. DETALII LA TELEFON
JOROM ACCENT

Packeta Romania Angajează LucrĂtor Depozit (bors,​ Oradea)


Packeta Romania angajează LUCRĂTOR DEPOZIT (Bors, Oradea) Venit net lunar: 2900 3100 Ron/lunar (salariu, tichete de masa, bonusuri, combustibil) Contract pe perioadă nedeterminată cu program de lucru 8 ore Luni-Vineri; Transport asigurat de la domiciliu la depozit (Parc Industrial Bors, Nr. 6B, Borș); Abonament servicii medicale clinică privată Regina Maria; Activitatea constă în: descărcarea/încărcarea camioanelor, scanarea coletelor și procesarea lor în sistem; sortarea coletelor și aranjarea pe rafturi în funcție de destinația de livrare și pregatirea coletelor pentru expediere; Pentru interviu va asteptam la Parc Industrial Bors, Nr. 6B, Borș
Packeta Romania

Coordonator Logistica /​ Transport Planner /​ Dispecer


Angajam coordonator operatiuni logistica/transporturi, cu urmatoarele resposabilitati: -Planifica, organizeaza si controlezaza transporturile de marfuri pentru flota proprie cat si cele efectuate de terti-prestatori; -Optimizeaza rutele pentru maximizarea veniturilor si reducerea costurile de transport, km/gol; -Tine legatura cu furnizorii de transporturi, urmarind mentinerea/creearea relatiilor de colaborare cu acestia; -Coordoneaza si urmareste in detaliu efectuarea curselor, tinand legatura cu partile impilcate - dispeceri, soferi, transportatori; -Asigurarea fluxului informational de la si catre soferi; -Culege si utilizeza informatiile relevante in activitatea de transporturi, logistica; -Respecta procedurile interne de contactare a colaboratorilor, de negociere, de emitere, preluare a comenzilor de transport; -Emite, primeste, confirma documentele obligatorii in relatia cu partenerii, pentru derularea serviciilor de transport; Pentru cei interesati, va rugam trimiteti CV-ul pe e-
GRAIN EXPRESS SRL

Dsc Expres Logistic Oradea #dsc Oradea


Curier ORADEA Manipulanti marfa Oradea Specificatii Numele companieiDSC Expres Logistic srl Tip jobfull time Descriere: Salut, Ne mărim echipa de curieri pentru zona Oradea Te așteptăm să te alături #DSC #DragonStarCurier! Da, ești acceptat și fără experiență ai parte de training și pregătire. Asigurăm contract de muncă și transport. Cerințe: - permis de conducere categoria B - seriozitate - cazier juridic curat De asemenea, mai avem nevoie de manipulanți depozit. Cei interesați sunt așteptați să ne contacteze, de asemenea. Pentru mai multe detalii, sunați la numarul de telefon
DSC Expres Logistic srl

Consilier Vânzări Magazin


Ce vrem de la tine? - Studii medii superioare (reprezintă avantaj studiile în domeniul tehnic); - Abilități excelente de comunicare și relaționare; - Orientare către client și capacitatea de a oferi soluții personalizate în funcție de nevoile acestora; - Persoană responsabilă, organizată, atenție la detalii; - Cunoștințe de operare PC. Ce vei avea de făcut? - Asigură interfața magazinului cu clienții; - Consiliază clienții în vederea alegerii produselor potrivite în funcție de necesitățile acestora; - Își oferă solicitudinea pentru orice cerință a clientului care ține de contextul comercial (informații, încasare numerar, retururi, custodii, emitere facturi, probe de funcționare la sculele cumpărate, completare certificate de garanție, etc.) - Întreținerea și organizarea corectă a spațiului de vânzare - produsele să fie expuse în mod ordonat; - Colaborarea cu colegii pentru atingerea obiectivelor de vânzări și a indicatorilor de performanță stabiliți.
RU
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 28 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.