Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

36 Locuri de Munca Mecanic in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

36 Locuri de Munca Mecanic in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Mecanic Auto Începator


Angajez Mecanic Auto in Loc. Ineu Jud. Arad Service Auto in Ineu /Arad Angajez mecanic incepator , dornic pentru invatat meserie , reparatii camioane , microbuze si utilaje . Pentru mai multe detalii la numarul de telefon :
SERDFLOR AUTO H.​B.​

Angajam Mecanic Camioane


Firma Ayrton Trans angajeaza mecanic pentru intretinere si reparatii camioane in Vladimirescu-AR. Salarizare atractiva, in functie de cunostintele in domeniu. Hala reparatii incalzita. Detalii la tel. nr. zero sapte trei zero sase patru cinci unu sase sase
Ayrton Trans

Angajam Mecanici Agricoli(tractoristi),​cu Experienta


Angajam mecanici agricoli cu experiență,pt lucrări agricole:pregătit teren,semănat,recoltat,întreținerea culturilor.Avem nevoie de oameni serioși,cu experiență.Salariu va fi motivant si depinde de experienta fiecăruia.
MDP

Angajez Mecanic Auto Piese Din Dezmembrari


AUTO VLD PIESE SH SRL este in cautarea unui coleg nou cu experienta pe postul de mecanic auto pt demontat piese din dezmembrari. Cautam persoana care a activat in parcuri de dezmembrari si are experienta necesara in demontarea pieselor fara distrugerea acestora si a componentelor auto : motoare si anexe, cutii de viteze, piese mecanice si electrice din subansamble, elemente de caroserie, etc. Cerintele sunt cat se poate de simple: comunicare eficienta, gândire pozitivă, amabilitate şi eficienţă, seriozitate, promptitudine. Persoana cu inițiativa, implicare si un bun organizator. - Permis de conducere categ. B Oferim: contract de muncă din prima zi, pe perioada nedeterminata salariul la timp program de lucru intr-un singur schimb loc de munca stabil intr-o companie in continua dezvoltare Asiguram tot necesarul de echipamente pt desfasurarea activitatii. - salariu negociabil în funcție de performanța si experienta fiecarui aplicant Auto Vld Piese Sh Srl activeaza in domeniul auto piese s
AUTO VLD PIESE SH SRL

Firma Cauta Lacatus Mecanici Pentru Italia


Firma caută lacatus mecanici pentru Italia. Ei trebuie să cunoască desenul tehnic și să aibă noțiuni de sudură mig mag. Cazarea gratuită, o masă pe zi și două drum dus/intors gratuite într-un an. Pentru informații, trimiteți CV-ul la următoarea adresă de e-mail: sau sunați nr.

Angajam Vulcanizator Mecanic Manipulator Marfa Logistica


SC SPEED LINE IMPEX SRL cu sediul in Arad, este o companie de transport rutier cu peste 250 de autovehicule de mare tonaj, ce activeaza in transportul rutier intern si international. Datorita faptului ca avem service propriu si hala logistica, avem nevoie de vulcanizatori mecanici manipulator marfa Cerinte: - experienta in domeniu: medie; Oferta: - oferim un mediu de lucru dinamic si prietenos cu permanente oportunitati de invatare - salar atractiv; DETALII LA NUMARUL DE TEL: ZERO SAPTE DOI DOI UNU CINCI PATRU ZERO PATRU CINCI
SPEED LINE IMPEX

Mecanici,​electrician Auto Si Tinichigiu Pt Autobuze,​microbuze,​atelier Auto Propriu


Societatea Sc Puma Trans Srl din Arad angajeaza mecanici si electrician auto pentru autobuze microbuze pentru parcul auto propriu.Salar motivant + tichete de masa in valoare de 30 lei zi.Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon .
SC PUMA TRANS SRL

Angajam Vulcanizator


Atelier mecanic angajeaza vulcanizator , salarizare avantajoasa
INTECO HOLDING SRL

Angajam Vulcanizator Auto


Dumivest srl Angajam vulcanizator camioane cu experienta Perioada : nedeterminata Relatii la telefon :
DUMIVEST

Angajam Vopsitori


Firma cu specialitate in Industria lemnului cauta personal: Vopsitori la cabina utilaje cu urmatoarele atributii: -Experienta in vopsirea lemnului sau a mobilei,cunoastere tipurilor de vopsea constituie un avantaj. -Operarea utilajelor specifice( VOPSIRE LA PISTOL) -Respectarea normelor de protectie a muncii Program de lucru: program de L-V in localitate Sofronea Pentru mai multe detalii, sunati la nr de telefon:
Woodblinds

Atelier Auto Cu Elevator Nou


Atelier auto, 9 m 5,50m, elevator hidraulic nou, compresor, la 7 km de Arad, Livada 194 . detalii euro. variante de colaborare cu mecanic sau electrician auto.
Muresanu Sorin ii

Consultant Vanzari Cu Experienta Piese Auto Din Dezmembrari


AUTO VLD PIESE SH SRL este in cautarea unui coleg nou cu experienta pe postul de consilier vanzari piese auto din dezmembrari. Cautam persoana care a activat in parcuri de dezmembrari si are experienta necesara in consilierea si vanzarea pieselor auto. Cerințe: - Studii medii, studii superioare pot constitui un avantaj - Cunoştinţe operare PC - Atitudine proactivă, personalitate energică, gândire pozitivă , amabilitate şi eficienţă -Abilităţi bune de comunicare, relaţionare şi negociere - Experienţă într-un post similiar reprezintă avantaj - Permis de conducere categ. B - constituie un avantaj Oferim: contract de muncă din prima zi, pe perioada nedeterminata salariul la timp program de lucru intr-un singur schimb telefon de servici loc de munca stabil intr-o companie in continua dezvoltare Asiguram tot necesarul de echipamente pt desfasurarea activitatii. - salariu negociabil în funcție de performanța si experienta fiecarui aplicant Auto Vld Piese Sh Srl activeaza in domeniul auto pies
AUTO VLD PIESE SH SRL

Angajez Spălător Auto Cu Experiență


Angajez spălător auto cu experiență, condiții bune de muncă, loc de refugiu încălzit, aparat cu apă caldă, spălătoria se află în zona bou roșu, salar atractiv, program de L-S ora 09-17 pe timp de iarnă.
Zeus King

Caut Băiat Pentru Angajare La O Vulcanizare Auto și Spălătorie Auto


Caut băiat cu experiență pentru o vulcanizare auto pentru tractoare, camioane, utilaje agricole de asemenea și mașini Mai multe detalii la telefon Postul de munca se afla in judetul Arad, Localitatea Siclau
ADRIAN IMPEX

Angajam Conducatori Auto Categoria C


Angajam conducator auto categoria C cu atestat si card pe autobasculanta 8x4 Iveko Traker Santier Arad, Lipova, Siria, judetul Arad
SC Cristi Com Construct SRL

Angajam Tinichigiu Auto


Beneficii: Iti oferim un mediu de lucru profesionist si modern cu o echipa unita si tanara, unde poti evolua continuu, iar rezultatele muncii tale vor fi recunoscute si apreciate; Salariu motivant, bazat pe experiența si capacitati! Contract de munca si conditii salariale foarte avantajoase Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii. Cerem si oferim seriozitate maxima.
CDC TRUCK SERVICE
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 36 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.