Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Mecanica in Focsani

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Mecanica in Focsani

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Focsani si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Focsani si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Service Auto Srl


ANGAJEZ MECANIC AUTO CU EXPERIENTA SALARIU SI PROGRAM ATRACTIV
SC AUTOSERVIS SRL

Angajam Mecanizator Agricol Si Electromecanic Cu Experienta


SC V&G OIL ANGAJEAZA : 1. MECANIZATOR AGRICOL LIVADA 2. OPERATOR SILOZ CEREALE. 3. ELECTROMECANIC CU EXPERIENTA. SEDIUL FIRMEI SE AFLA PE SOSEAUA VRANCEI, KM 6, ODOBESTI, JUD VRANCEA. DETALII LA NR DE TELEFON: SAU .
Vg oil 2002 srl

Angajam Frigotehnist Sau Electromecanic Din Focsani,​tecuci Sau Imprejurimi.​


Firma de service si mentenanta cu acoperire nationala angajeaza persoana cu experienta sau fara in meseria de frigotehnist sau electrician, dornica sa se initieze intr o noua meserie,Cautam persoana cu minime abilitati tehnice si cu permis cat B pt deplasari in judet. Relatii conditii de colaborare si pachet salarial tel

Service Auto


Ofer spre închiriere spațiu,sedevistica,elevator și toate condițiile necesare pentru un mecanic auto independent.
Tionvio service srl

Media netă estimată pe baza celor 1231 de salarii introduse în Salario: 4600 RON/Luna

Sc Service Auto


Angajez mecanic auto salariu si program atractiv
Sc service auto

Sc Service Auto Srl


Angajez mecanic auto cu experienta sal. 5000lei.
Sc service auto

Sc Service Auto Srl


Angajeaza mecanic auto cu sau fără experienta.
Sc service auto srl

Angajare Focsani Tinichigiu Auto !


Angajez in Focsani om serios si dornic de munca in domeniul auto, ce va ocupa functia de tinichigiu auto! Se lucreaza intr un service auto autorizat! ATENTIE! EXPERIENTA IN DOMENIUL RESPECTIV ESTE NECESARA! Salariu atractiv si motivant! Pentru persoanele interesate, detaliile de munca se ofera telefonic. Rog si ofer seriozitate! Astept apelurile voastre!
Serbanica serv

Angajam Responsabil Service Si Parc Auto


Firma noastra își extinde echipa de profesioniști în domeniul auto, iar tu poți fi candidatul potrivit! Suntem în căutare de colegi calificați, cu experiență de muncă pe un post de RESPONSABIL SERVICE, care să fie dornic de o nouă provocare profesională alături de compania noastră. Lucrând în echipa noastra, te vei bucura de: -salariu de baza motivant; -perfectionalizare profesionala; -mediu de lucru placut; -concediu de odihna de 21 de zile lucratoare pe an; -program de lucru flexibil. Iată ce ar putea implica munca ta alături de noi, dacă devii colegul nostru: Execuți lucrări în atelier conform comenzilor; Completezi comenzi de reparație conform operațiilor efectuate la autovehicul; Completezi cereri de aprovizionare cu piesele de schimb și consumabilele rezultate din necesar; Efectuezi controlul final la terminarea ciclului de reparație pentru a te asigura de calitatea lucrărilor. Ai experienta in acest doemniu, iti doresti castiguri semnificative si un loc de munca stabil? Daca ti-
AutoVip
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.