Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

122 Locuri de Munca Menajera in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

122 Locuri de Munca Menajera in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajera in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajera in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Cameriste Si Instalator Pentru Hostel Perla Din Costinesti


Pentru Hostel PERLA din Costinesti angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
PERLA LAND

Firma De Curatenie Angajam Fete Si Baieti


Firma de curatenie, angajam cu contract de munca 8h, fete din oraș Constanța pentru curatenie de intretinere centru comercial si baieti, locatie stabila. Daca ai varsta intre 20 si 45 de ani, esti o persoana serioasa, harnica si iti doresti un venit pe termen lung, te asteptam la un interviu. Oferim: Program de lucru 8ore pe zi, salariu fix cu posibilitate avansare, loc de munca stabil. Mai multe detalii la interviu.
Universal

Angajam Persoana Servicii Curatenie Birouri


Angajam persoana servicii curatenie birouri in Constanta. Contract de munca pe perioada nedeterminata norma intreaga. Rog seriozitate.
Ckeaning Company

Agenti Curatenie Constanta


Angajam Agenti Curatenie, - pentru cladiri de birouri si sedii de banci in Constanta Program 8 ore pe zi de la de luni pana vineri .
Bogart Building Management

Angajare Operator Curatenie Constanta


Firma specializata in servicii de curatenie, angajam operator curatenie in farmacii cu program de 8 ore si program scurt pentru persoane pensionare sau cu alt loc de munca. Se lucreaza cu contract de munca de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii sunati la nr 07 arata numarul intre orele 09-17
DejaVu International

Hotel Pe Litoral Angajeaza,​ Incepand Cu 01.​04.​2024 Cameriste Din Tuzla,​ Agigea,​ Techirghiol.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024 cameriste din Tuzla, Agigea, Techirghiol. Ne puteti contacta la telefon .
bratu tantica

Societate Angajeaza Personal Servicii Curatenie In Incinta Hypermarchet Constanta


Societate angajeaza personal servicii curatenie (femei si barbati),in incinta Metro si Brico Constanta.Relatii la telefon ,NOVAC GABRIELA.
ROMNICON

Tazinin Strong Srl Angajeaza Agent Curatenie Si Conducator Auto


SC TAZININ STRONG SRL angajeaza condducator auto si agenti curatenie in condtii bune de lucru si de salarizare
tazinin strong

Camerista Hotel


Euforia Retreat & Spa, din Eforie angajeaza camerista hotel cu sau fara experienta! Postul este permanent, se deconteaza transportul si se oferta bonuri de masa! Daca esti o persoana serioasa si responsabila, cu o prezenta placuta, te asteptam sa ne suni.
Sc Haras Srl

Angajam Personal Curatenie (pensiune Costinesti)


Grup de pensiuni din statiunea Costinesti angajeaza echipa de cameriste pentru efectuarea serviciului de curatenie. Responsabilitati CAMERISTA PERSONAL CURATENIE asigurarea ordinii si curateniei in camerele pensiunii si spatiile destinate oaspetilor. folosirea cu responsabilitate a tuturor echipamentelor si materialelor Cerinte experienta in domeniu reprezinta un avantaj, dar primim in echipa si persoane dornice sa invete. Program de lucru: 8 ore zi. Oferim seriozitate, un pachet salarial atractiv, mediu de lucru profesionist și cazare asigurată. Va asteptam cu mare drag alaturi de noi. Relatii suplimentare la numarul de telefon:
Vila TIARA Costinesti

Femeie De Serviciu -jurasica Neptun


Femeie de serviciu Jurasica Neptun Căutăm o persoană dedicată și responsabilă pentru a se alătura echipei noastre în calitate de Femeie de serviciu la Jurasica Neptun. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu unic și captivant, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități: Curățarea și întreținerea spațiilor publice și a zonelor de lucru conform standardelor noastre de calitate. Gestionarea stocului de materiale de curățenie și efectuarea comenzilor atunci când este necesar. Colaborarea cu echipa pentru a asigura un mediu de lucru sigur și plăcut pentru toți angajații și vizitatorii. Respectarea regulilor de igienă și securitate în conformitate cu normele în vigoare. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul curățeniei reprezintă un avantaj. Abilități excelente de comunicare și atenție la detalii. Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă. Flexibilitate și disponibilitate pentru a lucra în weekend sau în ture, după caz. Beneficii: Oport
ALEX BUILDING SRL

Cameriste La Mare


căutăm personal pentru a lucra la Mare în stațiunea Costinești cu salar 3000 roni salar in mînă fara Impozitare se va incepe munca de după Paști pina la 1 septembrie .
Pensiune

Angajam Cameriste Si Personal Pt Curatenie Pe Litoral


Pensiune turistica din Costinesti angajeaza personal pt sezonul estival 2021,incepand cu data publicarii anuntului. Persoanele care aplica pt functiile de camerista si personal pt curatenie nu trebuie sa detina atestat.Dorim seriozitate si implicare . Asiguram salariu motivant , cazare si masa de pranz. Detalii la tel;
sc iunona travel srl

Angajam Cameriste


HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CURATENIE cu salariul integral consemnat in contractul de munca CERINTELE POSTULUI - Calificarea profesionala reprezinta un avantaj insa nu este o cerinta obligatorie; - Insușirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru; - Persoana ingrijita, muncitoare, serioasa, sociabila, spirit de echipa - Responsabilitate, seriozitate, implicare; DESCRIEREA JOB-ULUI - Program de lucru full-time; - Curatenia camerelor, holurilor, spatiilor comune si altor incaperi folosind echipamentul din dotare si solutiile de curatenie si igienizare prestabilite ; - Asigurarea si mentinerea curateniei pe intreaga suprafata de activitate alocata; - Prestarea serviciilor de curatenie zilnica sau ocazionala, in conformitate cu graficul stabilit de catre supraveghetor; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta, in intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru sezonul estival la vila in Costinesti. Carte de munca si salariu atractiv. Decontez transportul sau ofer cazare.
SC ROSANT NEW SRL

Angajez Cameristă


Pensiune cu 9 camere în localitatea Techirghiol angajam camerista pentru sezonul estival 2024 Cautam o persoana serioasa , ordonata , cu simt de răspundere și atenta la detalii. Experienta pe un post similar constituie avantaj, dar nu este obligatorie. - Salariu: 3500 lei - O zi libera pe saptamana - Transport decontat !
Techirghiol Blue

Angajez Cameristă în Costinești


Căutăm o cameristă pentru locație exclusivistă în Costinești Salariu motivant , condiții de muncă foarte bune . Experiență nu este necesară dar constituie un avantaj . Rog a nu deranja inutil decât persoanele apte de muncă . Igiena și seriozitatea constituie un avantaj .
Hause

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajez Femeie La Curatenie


Angajez femeie pentru curatenie apartamente dupa turisti in statiunea Mamaia pentru sezon. Se asigura transport din Constanta sau de la gara din Constanta in Mamaia. Detalii la 0721 zero trei patru 686 Zoe
Imobiliare Marea Neagra

Angajam Doamna Curatenie


Cautam o doamna sa ne ajute cu curățenia unei pensiuni din Mamaia Nord, Navodari Pentru toate detaliile necesare, va rog sa ma contactati. Contact :
EFE EUROPA CONSTRUCTION SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 122 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.