Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

122 Locuri de Munca Menajera in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

122 Locuri de Munca Menajera in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajera in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Menajera in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ambasador Mamaia Angajeaza Cameriste


cautam personal curatanie pe perioada sezonului estival sunati la nr ( pentru detalii
sc ambasador mamaia mamaia

Angajez Femeie La Curatenie


Angajez femeie pentru curatenie apartamente dupa turisti in statiunea Mamaia pentru sezon. Se asigura transport din Constanta sau de la gara din Constanta in Mamaia. Detalii la 0721 zero trei patru 686 Zoe
Imobiliare Marea Neagra

Angajam Camerista Pe Litoral,​ In Venus - Mangalia,​ Hotel.​palace Beach


Angajam Camerista pe litoral, in Venus - Mangalia, Hotel.Palace Beach, Conditii: experienta si liceu absolvit. Salariu bun, bonuri de masa si cazare, daca este cazul.
Palace Hotel Resort

Angajez Camerista


angajez camerista in loc. 2 mai, cu experienta in domeniu turism, de preferat cu permis si auto. salariu motivant, cazare, masa, transport.
vila 2 mai

Caut Camerista ,​ Costinesti


Caut camerista pt locație cu 6 camere în Costinesti . Disponibilitatea postului începând imediat Rog a mă contacta doar telefonic .
Particular

Angajam Cameriste


Hotel Del Mar din Venus angajeaza camerista hotel. Esti in cautarea unei oportunitati de cariera in industria ospitalitatii? Hotelul nostru de lux este in cautarea unui Camerist(a) talentat(a) si dedicat(a) pentru a se alatura echipei noastre. Responsabilitati: Curatarea si intretinerea zilnica a camerelor conform standardelor hotelului Schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Reumplerea produselor de igiena si a facilitatilor din camera Asigurarea unui mediu curat si placut pentru oaspeti Ce oferim: Oportunitatea de a lucra intr-un hotel de lux recunoscut pentru serviciile exceptionale Training si suport pentru a-ti dezvolta abilitatile in domeniu Mediu de lucru placut si echipa prietenoasa Oportunitati de avansare in cadrul hotelului Cerinte: Experienta anterioara in domeniul ospitalitatii reprezinta un avantaj Atentie la detalii si abilitati bune de organizareAbilitati de comunicare si relationare interpersonala Capacitatea de a lucra eficient atat individual, cat si in echipa D
Elegant Impex S.​R.​L

Cameristă Costinești


Casă Onix din Costinești angajează cameristă pentru sezonul 2024 (Iunie-Septembrie). Nu este nevoie de experiență, oferim un mediu de lucru plăcut și program flexibil. Ne puteți contacta la numărul de telefon:
Casă Onix Costineti

Camerista Pentru Locație în Costinesti


Se caută cameristă pentru locație situată în Costinesti Oferim cazare și o masă zilnic Program de lucru 8 ore începând cu ora 8:00 cu pauza la prânz Mai multe detalii telefonic
Particular

Angajam Camerista Sezon


Hotel Piccadilly din Mamaia, angajeaza camerista ingrijitor spatii hoteliere cu sau fara experienta, salariu motivant, transport decontat.
Hotel Piccadilly

Angajăm Cameristă în Năvodari


Descriere Oferim oportunitatea unui loc de munca stabil și condiții bune de munca. Angajăm cameriste cu contract de muncă permanent.
NOVITRADE

Angajem Camerista Pentru Costinești


Angajam camerista pentru pensiune la Costinești. Asiguram cazare,masă și salariu atractiv.
Sc Covidex srl

Angajare Cameriste La Hotel In Eforie Nord


Angajez Cameriste in Eforie Nord , ofer Cazare si masa, sau transport pentru mai multe relatii sunati la
Sc Adria srl

Angajez Cameriste Pentru Sezonul Estival In Costinesti!


Angajez două cameriste petru un hotel nou în Costinesti în lunile iulie și august,eventual luna iunie ,ofer salariu atractiv,cazare pentru cine nu este din oraș și o masa,rog seriozitate! CONTACT: sau
Hotel

Femeie Pentru Curățenie în Costinești


Caut o doamnă pentru curățenie într-o vilă cu 6 camere Posibilitate de rămâne pe durata sezonului estival Se oferă cazare și o masă principală zilnic
Privat

Ofer Curățenie La Domiciliu.​


Ofer servicii de curățenie la domiciliu sau lucrătoare în bucătărie ca ajutor dacă nu are legătură cu anunțul va rog nu deranjați,mulțumesc!
-

Angajez Camerista Sezon Estival


Angajez camerista pentru sezonul estival in statiunea Mamaia, zona Aqua Magic. Mai multe detalii la telefon.
Hotel Solea Beach

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera

Caut Doamnă Pentru Curățenie într-o Vilă Cu 6 Camere


Caut o doamnă pentru curățenie după renovare Plată imediat , durata 2,3 zile maxim Spălat geamuri , gresie și faianță Cer și ofer seriozitate Locația se află în Costinesti Mai multe detalii telefonic .
Particular

Angajez Cameristă


Locație situată în Costinesti caută cameristă ,cu începere imediată Oferim cazare Program zilnic 8 ore Mai multe detalii telefonic
Particular

Hotel Aqua Park Angajeaza Personal Curatenie


Angajam personal pentru curatenie cameriste pentru hotel situat in Eforie Nord. Oferim 2 mese pe zi si cazare gratuit, carte de munca si program flexibil. Experienta in domeniu este un avantaj. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati cu incredere.
Aqua Park
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 122 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.