Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Merchandiser in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Merchandiser in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Merchandiser in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Merchandiser in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Reprezentanti Vanzari D2d--proiect Enel


Descriere jobului: - promovezi si inchei contracte de furnizare energie electrica si gaze naturale cu persoane fizice, - ai munca de teren 90% in timpul de lucru, - respecti un target de vanzari zilnic lunar - raportezi zilnic activitatea catre superiorii ierahici LOCUL DE MUNCA ESTE IN BUCURESTI !!!
Expert Connection SRL

Reprezentant Vanzari Operator Pariuri Stanleybet


Stanleybet - una din cele mai importante companii de pariuri sportive din Romania, angajeaza reprezentant vanzari in Pitesti. Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, bonusuri, asigurare medicala privata, program flexibil, training de specialitate si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in cadrul companiei. Pentru a participa la un interviu, suna la numarul de telefon din anunt sau trimite un C.V. prin mesaj.
WESTGATE ROMANIA SRL

Parteneri Echipă Vânzari


Caut persoane interesate în vânzări MLM , vorbitori de limba Turcă . Se cere doar seriozitate , ambiție și perseverență . Se oferă seriozitate , câștiguri mari garantate și timp liber . Tel .
MLM Japonia

Reprezentant Vanzari Bilka


Candidatul Ideal Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare,negociere si vanzare. Descrierea jobului Responsabilitati -Identificarea clientilor potentiali -Intocmirea schitei acoperisului pe baza masuratorii -Negociera si semnarea contractelor de vanzare -Monitorizarea lucrarii acolo unde este cazul Beneficii -Pachet salarial motivant format din salariu fix si comision din vanzari -Autoturism full-time -Telefon Descrierea companiei Firma Marcos Roofs Expert cu sediul in com Maracineni , DN73 ,Jud. Arges este specializata in vanzarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica,tabla cutata , sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale.
Marcos Roofs Expert

Angajam Agent Vânzări


Societatea comerciala pe acțiuni specializata în distribuția de produse metalo-chimice în județele Argeș- Vâlcea angajează agent de vânzări, de preferat cu experiență (dar nu este condiție obligatorie) posesor permis conducere categoria B minim un an( este necesare conducerea unei autoutilitare - dubite cu capacitate sub 1,5 tone folosite la distribuția mărfurilor). Programul de lucru este de luni pana vineri între orele 8-16, iar în zilele când sunt sărbători legale nu se lucrează. Se oferă salariu de baza+comision din vânzări, tichete de masa, prime de sărbători, concediu de odihna minim 21 zile și alte avantaje. Cv-urile pot fi trimise la adresa de e-mail Relaţii suplimentare pot fi obținute la telefon - Marian
SC GROSMETCHIM SA Piteti

Angajam Agenți Vânzări


De peste 100 de ani, sistemele noastre profesionale sunt cele mai performante și au depasit asteptarile clientilor la nivel mondial. Avem reprezentante in toate orasele din Romania si vestea cea buna este ca suntem in continua expansiune. Misiunea noastra este de a avea clineti incantati de un parteneriat ce le aduce o colaborare necesara si eficienta pentru a atinge obiectivele propuse. Cu alte cuvinte, daca esti pasionat de ce faci si esti dispus sa acorzi un efort cinstit, sansele tale de a avea succes sunt mari. De ce vanzari ? Daca intrebi persoanele care au succes in vanzari, daca mereu si-au droit sa lucreze in domeniu, multi vor spune ca nu a fost niciodata prima lor varianta, urmata de multe motive pentru care sunt bucurosi ca au facut-o. Multi au gasit o cariera in vanzari ca fiind pe cat de motivanta financiar, pe atat de satisfacatoare. Candidatul Ideal Persoana sociabila; Persoana deschisa sa invete lucruri noi; Persoana care are nevoie de un job full time; Persoana optimi
SMART ONE SYSTEM

Angajez Agent De Vânzări


Angajez agent de vânzări, in domeniul comerț cereale. Conditia este sa detineti permis de conducere categoria B,. Salariul motivant.Mai multe detalii la tel:
MEHTUP SRL

Vânzări Mln


Caut parteneri pentru a colabora în domeniul vânzărilor (MLM) , a unor produse Japoneze . Produsele sunt certificate medical ( ISO 13480) , certificare aur în domeniul fabricării și patentate . Deasemenea planul de compensare unic în lume și patentat . Cereți detalii la tel : Sau e-mail :
Enagic

Angajam Agent Vanzari


Societatea comerciala pe acțiuni specializata in distribuția de produse metalo-chimice angajează agent de vânzări pentru zona Argeș-Vâlcea, de preferință cu experiență în vanzari( dar nu este obligatoriu) si posesor permis conducere categoria B ( va fi necesara conducerea unei autoutilitare pentru distribuție de marfuri). Programul de lucru este de luni pana vineri între orele 8-16, iar în zilele când sunt sărbători legale nu se lucrează. Se oferă salariu de baza +comision dinvanzari,tichete de masa , prime de sarbatori , concediu de odihna minim 21 zile în funcție de vechime. CV- urile pot fi trimise la adresa de email Relații suplimentare pot fi obținute la telefon - Marian.
SC GROSMETCHIM SA Pitesti
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.