Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

248 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

248 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitor in constructii


P.F.A. Parpala Elena angajeaza muncitor necalificat in constructii, pentru santierul in lucru din sectorul 1. Puteti trimite CV pe adresa de email: [email protected] Informatii la tel. 0731188426Caracteristici Domeniu activitate: Constructii Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren Pot aplica studenti: da Beneficii: tichete de masa Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Muncitor Calificat Iv (asfaltator) - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


DIRECTIA DE INFRASTRUCTURA SI SERVICII BISTRITA Expira in 2024-05-20 LocatieBucuresti NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorPrimarii CategorieFunctie contractualaAnunt A) Directia de Infrastructura si Servicii Bistrita, cu sediul in Bistrita, str. Liviu Rebreanu, nr. 2-4, judetul Bistrita-Nasaud, organizeaza concurs pentru ocuparea urmatorului post contractual vacant 1. DENUMIREA POSTULUI:Muncitor calificat(asfaltator), COR 711904, treapta profesionala IV 2. NUMARUL DE POSTURI: 1 post vacant 3. NIVELUL POSTULUI: functie de executie 4. SERVICIUL/FORMATIA: Serviciul intretinere strazi 5. DURATA TIMPULUI DE LUCRU: 8 ore/zi; 40 de ore/saptamana; 6. PERIOADA: nedeterminata Conditii specifice pentru ocuparea postului 1. Studii de specialitate : studii medii, scoala profesionala sau liceu 2. Perfectionari (specializari ): diploma calificare in meseria de asfaltator 3. Vechime: minim 1 an in meseria de asfaltator B). Documente solicitate candidatilor pentru intocmirea dosarului de co
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Muncitori Necalificati


Se caută băieți necalificați. munca necesita efort fizic. se cara saci de faina 50 kg și 25 kg. Plata săptămânal
universal srl

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2100 RON/Luna

Muncitor Necalificat


Cautam muncitori necalificați pentru colaborări imediate ! Cerem și oferim seriozitate!

Media netă estimată pe baza celor 158 de salarii introduse în Salario: 2662 RON/Luna

Angajam Dulgheri Si Muncitori Necalificati


Angajam in vederea executarii lucrarilor de constructii contractate in Bucuresti si zone adiacente, echipe formate din dulgheri cu calificare sau fara calificare, cu plata la metru, sau ora de regie. Salariu atractiv, forme legale de angajare, oferim cazare pentru cei din provincie. Relatii suplimentare la nr. de telefon:
Consprod Invest

Muncitor Necalificat-selectare Deseuri


SCTA Filaret SA angajeaza Muncitor Necalificat-selectare deseuri
S.​C.​ TRANSPORTURI AUTO FILARET S.​A

Angajez Muncitori Necalificați


Societate comercială cu activitate in domeniul construcțiilor ( schele metalice hale industriale ), este in căutarea unui coleg nou Punctul de lucru este in București. Căutăm un coleg cu domiciliul în București. Se oferă contract de munca pe perioadă nedeterminată. Salariul INCEPAND de la 4700 lei NET. Mai multe detalii la telefon. Rog și ofer seriozitate. Echipament de muncă asigurat. Pauza de masă o oră pe zi.
SC Echo TnT Montaj

Angajam Muncitori Necalificati


Firma de instalații angajează muncitori necalificați. salariu 4400. program de lucru 8-17, pauza 12-13. detalii la telefon
instal

Firma,​angajam Muncitori Necalificati


Firma de construcții, angajam muncitori necalificați pentru branșamente de apa.Plata se face săptămânal.Santierul se afla în orașul București. Oferim cazare. Salariu 3500.
Rby construckt

Angajam Muncitor Necalificat


Angajam operator deratizare dezinsectie , curatat cosuri de fum , etc Calificare la locul de munca. Se fac deplasari in tara. Salariul 3000 lei net. Aveti program luni vineri.
Igiena Serv

Angajam Muncitor Necalificat


Atelier de strungarie si rectificat motoare angajeaza personal de preferat tanara,activa,dinamica pentru ajutor la prelucrarea pieselor.Locatia se afla la Filaret,program de L-S.salariu 3000 ron net.
Oto dem

Angajam Muncitori Necalificati


Firmă de construcții, angajam muncitori necalificați.Plata se face săptămânal.Asiguram cazare.
rby

Angajez Muncitori Necalificați


Angajez muncitori necalificați pentru instalații termice . Salariu atractiv
Heztool

Angajam Muncitori Necalificati


Firma de construcții, angajam muncitori necalificați.Plata se face săptămânal.Santierul se afla în orașul București și Călărași, asiguram cazare.
rby

Angajam Muncitori Necalificați


Srl angajam muncitori necalificați pentru societate cu activitate in domeniul amenajărilor interioare. Salarizare 3600 Ron net. Se oferă loc de muncă Salarizare 15-30 Contract de munca Program de munca flexibil 8 ore
Handyman

Muncitor Necalificat Depozit


Activitati de depozit: incarcat-descarcat canistre de 20 l, manipulare marfa, curatenie, etc. Program de 8 h /zi de L-V, Salariu fix si bonuri de masa.
Romax

Angajez Muncitori Necalificați


angajez muncitori necalificați pentru șantier și. meseriași pavatorii
velicu daniel marian

Montator Uși și Muncitori Necalificați


Angajez muncitor pentru montaj uși cu sau fără experiență, cu permis de conducere ,și cu domiciliul în sectoarele 2 sau 3.Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon afișat sau mesaj pe watsapp.
Kludo Invest SRL

Angajam Muncitor Necalificat


Atelier de strungarie si rectificari motoare cauta o persoana tanara ,activa,dinamica pentru a ajuta la prelucrarea pieselor.Atelierul se afla in zona Filaret.Program de lucru de L-S.Salariu 3000 ron net.
Oto Dem Comimpex

Angajam Muncitor Necalificat


Căutam persoană tânără, dornică să se alăture unei echipe din domeniul producției publicitare, Studii minime obligatorii, ideal studii medii; Permis de conducere - constituie un avantaj care va fi bonusat Program de lucru 8h/zi (luni - vineri 8-16); Seriozitate, atenție la detalii, spirit de lucru în echipă. Oferim: Salariu motivant; Tichete de masă; Prime de producție; Prime sărbători.
X
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 248 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.