Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

55 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

55 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Caut Muncitor Priceput Amenajari Interioare


Caut 1-2 muncitori seriosi si priceputi pentru ajutor in amenajari interioare (rigips, tencuiala, gresie, faianta etc). Oferta 2 500 - 3 500 lunar. negociabil
v

Angajam Muncitor Calificat Si Necalificat In Constructii


Firmă de construcții din Sibiu, angajăm: muncitori calificați sau necalificați in constructii, foarte serioși și muncitori, să aibă experientă minim un an. Salariu 3800 lei/lună in mână. De preferat să aibă domiciliu in SIBIU.
FULMACON

Muncitori în Depozit Din Sibiu,​ Program De Noapte


Angajăm muncitori pentru depozit de curierat din Sibiu, zona industriala vest. Program de lucru de luni până vineri de noapte între 20 și 04 . Postul presupune activități de încărcare-descărcare marfă din camioane și sortare colete pe destinații. Oferim salariu net 2400 lei plus 600 lei card de masă plus 200 lei primă de prezență plus decontare transport (maxim 200 lei). Cerințe: disponibilitate la efort fizic, cazier judiciar curat, minim 8 clase, domiciliu la maxim 20km de Sibiu. Angajările se fac pe bază de interviu cu programare telefonică în prealabil.
Depozit Curierat

Firmă Angajez Muncitor


Firmă angajez muncitor ptr lucrări interioare finisaje și exterioare termoizolații polistiren plasa adeziv decorativă
Decoraiuni expert

Angajam Muncitorii în Construcții


SC angajează muncitorii în construcții.Program de luni până vineri, se decontează transport.
Sc paraschiv concept construct

As Glass Angajeaza Muncitor


AS Glass angajeaza, barbat muncitor tehnician cu sa-u fara experienta in domeniu, cu simt tehnic, ptr. activitati de manipulare, taiat, spalat, impachetat si sigilat in atelier a sticlei plate ptr. realizarea termopanelor cu 2 si 3 foi de sticla. Program de lucru 7-15.30 de luni-vineri, Conditii de lucru decente, colectiv agreabil, salariu bun+bonuri de masa. Asteptam CV
AS GLASS

Agajare Muncitori In Constructii


Sc angajează muncitori Calificați și necalificați in constructii.

Angajam Muncitori Calificati


Firma de constructii serioasa angajam muncitori calificati(dulgheri, zidari, fierari, finisori). Oferim cazare si SALARIU ATRACTIV. Pentru mai multe detalii, sunati la nr. de telefon din anunt.
COMPANY

Angajam Muncitori Intretinere Spatii Verzi


Firma din Sibiu angajeaza muncitori pentru intretinere spatii verzi cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Este vorba de tuns iarba cu motocoasa. Program de munca 8 ore pe zi, salariu foarte atractiv (comunicat la momentul primei discutii) plata ore suplimentare, decontare transport. Pentru informatii asteptam apelul dumneavoastra la tel .
KF CONS SRL

Societate Comerciala Angajeaza Echipa Muncitori Pentru Lucrari De Asfaltare.​


Societate comerciala angajeaza echipa muncitori pentru lucrari de asfaltare. Echipa trebuie sa aibe experienta si sa fie formata din 5 - 6 persoane ( finisor, cilindru, grinda) Detalii la telefon
DUAL DISTRICON

Muncitori Termopan


Angajam muncitori calificati in productia de tamplarie termopan, Aluminiu si PVC, fațade ventilate, montatori.
Construct Business Project S.​R.​L.​

Angajăm Muncitori Construcții.​


DAF LALY CONSTRUCT angajează meseriași in constructii,salar incepind de la 4500 lei.Tel.
DAF LALY CONSTRUCT

Muncitori Montaj Panouri Fotovoltaice


Avem nevoie sa stii: Sa lucrezi cu soneta automata(battipalo); Sa fii serios si muncitor; Sa fii dispus la deplasari in tara si in afara tarii. Se ofera salariu fix (plus diurna, cazare, transpor cand se pleaca din tara)
SC FORTZA.​RO

Caut In Medias Muncitor Ocazional Pt Lucrari Diverse De Constructii La Casa


Caut muncitor ocazional pt lucrari de constructii diverse. Plata rezonabila la sfarsitul zilei sau saptamanal. Asigur o masa calda!
Lebăda Neagră SRL

Firma Angajeaza Muncitori Interior/​exterior Izolatie Termica 2500 3000


Firmă cu sediul si activitatea în Germania , angajează pe termen lung muncitori cu experiență pentru construcții/finisaje interior/exterior : rigips, gresie , faianță, parchet, placări fatade izolație termică /polistiren Oferim contract de muncă și asigurare medicală + cazare gratuita (apartament) și salariu atractiv. Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: Numărul de Romania îl aveți atașat pe anunț, iar ca si număr secundar: OO491-525-8531-934- Germania Rugăm si oferim seriozitate!
Jantea
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 55 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.