Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

77 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

77 Locuri de Munca Muncitor Necalificat in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Necalificat in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Muncitori Calificati Constructii


Angajam muncitori constructii, finisaje interioare si exterioare si muncitori cu calificare in instalatii electrice si termo-sanitare.
MDARIO COM SRL

Angajam Muncitori In Constructii


Angajam muncitori in constructii cu experienta: -Structuristi faza la rosu -Finisori inclusiv faza la gri -Necalificati persoane majore cu experienta de minim 3 ani. Experienta in reabilitari cladiri istorice constituie un avantaj. Angajarea se face in urma unui interviu fata in fata la unul din punctele de lucru din Timisoara. NU oferim cazare.
RR SRL

Angajez Muncitori In Constructii


Angajezi muncitorii in constructi
Silutil

Firm Elvețiană! Cauta Muncitori In Construcții!


Se caută muncitori calificați in construcții, salariul începe de la 32 fraci pe oră,poate ajunge pina la 40 franci pentru cei ce dețin o diploma in domeniul construcțiilor.Ajutam la obținerea unei locuințe! Este obligatoriu limba germană, franceza sau italiană! Așteptăm Cv-urile dumneavoastră la adresa de e-mail, Elektromonteure von Vorteil mit Führerschein Schreiner Montage mit Führerschein für Einsätze in der ganzen Deutsch-Schweiz Zimmerleute Trockenbauer Sanitär- und Heizungsinstallateure
planova.​ch

Proprietar Comision 0% Cazare Muncitori


Timisoara este un oras mare si dinamic, în continuă miscare si expansiune. Atunci când compania ta are nevoie de cazare avantajoasă pentru echipele de muncitori relocatii îti recomandăm să mergi la sigur si să alegi HBC RESIDENCE LOC SPECIAL DE CAZARE MUNCITORI HBC RESIDENCE este un ansamblu de clădiri construite la standarde înalte, destinate să găzduiască în orice perioadă, personalul relocat si alte persoane care tranzitează TIMISOARA si au nevoie de o cazare confortabilă ii adaptată la propriile nevoi. Companiile care au apelat la forță de muncă din alte țări au găsit la noi soluții de cazare potrivite atât pentru bugetele disponibile dar și pentru cerințele echipelor cazate. Personalizăm spatiile după nevoile reale ale oamenilor si eficientizăm costul proiectelor. investim constant în dotări si servicii pentru sporirea confortului suntem parteneri profesionisti de cursă lungă avem optiuni eficiente pentru companii pentru managementul costurilor de proiect Respectăm interesele anga
HBC RESIDENCE

Caut Un Muncitor In Constructii Finisaje Interioare


Am nevoie de un muncitor sa lucreze în finisaje interioare glet, zugrăveli ,faianta plata se face săptămânal
ediluniconstruct

Angajam Muncitori La Spatii Verzi


Angajam muncitori la spatii verzi . Pe toți cei interesați îi rog frumos să ne auzim la un telefon. Detalii, cum ar fi salariul, le veți afla doar după o vizită la sediul firmei. Nu răspundem la mesaje.
Ambulanta Horticola

Angajez Muncitori In Constructii


caut muncitori in constructii, se lucreaza la pavaje si constructii civile! ofer si cazare daca e cazul! se lucreaza in zona Timișoarei! mai multe detalii la tel
b

Angajam Muncitori Calificati In Constructii ,​ Oferim Conditii Avantajoase !


Firma de constructii serioasa oferim conditii avantajoase, siguranta unui loc de munca si sansa de a lucra alaturi de un colectiv placut disponibil sa te ajute. Pentru muncitorii calificati care isi doresc sa lucreze in domeniul constructiilor le oferim mai multe informatii la telefonul
BTC

Angajam Muncitori In Amenajarea De Spatii Verzi Timisoara - Dumbravita


Angajăm muncitori în amenajarea și întreținerea de spații verzi. Timișoara - Dumbrăvița - Timiș Pe toți cei interesați îi rog frumos să ne auzim la un telefon. Detalii, cum ar fi salariul, le veți afla doar după o vizită la sediul firmei. Nu răspundem la mesaje.
SC Ambulanta Horticola SRL

Muncitor In Constructii Pentru Montaj Si Intretinere Instalatii De Filtre Aciculare.​


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc. Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor. Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier. Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii. Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Angajăm Muncitori Calificați și Necalificați în Constructii


Alătură-te echipei noastre dinamice și dedicate, și fii parte dintr-o companie cu o reputație solidă în domeniul construcțiilor. BestConfort+ caută muncitori calificați și necalificați pasionați de construcții pentru a se alătura proiectelor noastre variate: construcții rezidențiale, comerciale și industriale. Cerințe: Experiență anterioară în construcții (pentru muncitorii calificați) Atitudine pozitivă și dorință de a învăța (pentru muncitorii necalificați) Abilitatea de a lucra în echipă și de a urma instrucțiuni precise Atent la detalii și orientat către calitate Beneficii: Salar competitiv, negociat în funcție de experiență și abilități Transport asigurat către șantiere Oportunități de avansare în cadrul companiei pentru cei dedicați și performanți Contact:
BestConfortPlus

Firma Angajează Muncitori 2300 /​2500 +cazare Gratuita/​in Finisaje /​ Interioare Ex


Firmă cu sediul si activitatea în Germania , angajează pe termen lung muncitori cu experiența izolări termice ,fațade Oferim contract de muncă și asigurare medicală + cazare gratuita (apartament) și salariu atractiv. Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: Numărul de Romania îl aveți atașat pe anunț, iar ca si număr secundar: OO491-525-8531-934- Germania Rugăm si oferim seriozitate!
Jantea

Angajam Inginer Cfdp,​ Sofer Categ.​ B+c+e,​ Mecanic,​ Muncitori


AXO UTIL SRL, firma de constructii drumuri din Timisoara, angajam: - Inginer CFDP - Sofer categoria B+C+E +ATESTAT - Sef formatie cu carnet categ. B+E - Muncitor calificat drumuri - Mecanic intretinere utilaje
AXO UTIL SRL

Caut Urgent Salahori In Construcții


Angajez salahori și meseriasi in constructii. program 8 ore plata la săptămâna
ntu

Angajăm Muncitor în Spații Verzi


Green Paradise își lărgește echipa! Suntem o companie specializată în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi rezidențiale și industriale, cu o vechime de peste 10 ani în domeniu. Căutăm oameni buni și implicați, care vor să crească personal și profesional, împreună cu noi. 1. Candidatul ideal: - Este guvernat de cele trei valori esențiale anume RESPECT, ONESTITATE ȘI RESPONSABILITATE - Este dispus să învețe (poate nu ai mai profesat în această meserie, dar îți dorești și ești deschis să înveți și să acumulezi cunoștinte noi) 2. Job description: - Job full time program de luni până vineri în intervalul orar 8: min pauză masă) - Aria: Timișoara și jud. Timiș - Vei efectua activități de execuție sau întreținere peisagistică spații verzi rezidențiale și industriale 3. Ofertă: - Pachet salarial negociabil, ore suplimentare platite, prime - Decontarea transportului - Tichete de masă în valoare de 30 lei pentru fiecare zi lucrată - Beneficiu aniversar (procent vechime) - Asigurare privată
Green Paradise

Angajam Muncitor în Construcții


Vreau sa angajez un muncitor în construcții! Este de lucru în canalizări! Nu se cere experiență. Daca ai permis de conducere este un bonus Salariul incepe de la 3500lei luna în mână. Și se poate ajunge și la 5000lei luna.
MICULASINSTAL SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 77 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.