Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

27 Locuri de Munca Muncitor in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

27 Locuri de Munca Muncitor in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori Calificați Construcții


Angajam muncitori calificați în construcții de toate tipurile,salariu atractiv, plata se face la fiecare sfârșit de săptămână de preferat din Arad.
Sc Milu Tehnic Construct Srl

Firma De Constructii Angajeaza Muncitori Calificati


Firma de constructii civile si industriale , angajeaza muncitori calificati ( dulgheri, lacatusi ) in domeniul constructiilor . Pachet salarial atractiv: de la 4000 ron + bonuri de masa in valoare de 600 ron pe luna ! Pentru mai multe informatii : sau .
Mr.​ Fab

Muncitor Ptr Retele Canalizare Apa


societate comercială angajează o persoana care sa știe sa folosească o nivela optica PTR execuția rețelelor de canalizare.Nu sunt necesare studii superioare,doar experiența in acest domeniu.Program de lucru luni vinei 08:00 17:00.Se oferă salariu motivant ,se asigura cazare.Alte informații la nr de telefon.
Societate

Muncitor Necalificat La Montarea,​ Asamblarea Pieselor


CANDIDATUL IDEAL: -studii medii - spirit de echipa - punctualitate si seriozitate - flexibil - meticulos Descrierea jobului Realizarea activitatii de montare si asamblare a pieselor Lucreaza la standarde inalte corespunzatoare cerintelor clientului; Lucreaza in echipa si colaboreaza cu colectivul; Se subordoneaza sefului ierarhic; Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masa - Transport asigurat
SC MULTICO SRL

Sc Nedav Constar Angajeaza Muncitori Calificați In Constructii.​


Angajăm meseriaș policalificat ( dulgherie, zidărie, finisaje și punere în execuție proiecte ) și posesor permis de conducere cat . B Salariu lunar 5500 ron net ( în mână)
Sc Nedav Constar 2012 srl

Angajam Muncitor Pentru Lucrari De Rigips Si Glet In Elvetia


Angajam muncitor pentru lucrari de rigips si glet in Elvetia. Program de lucru: 1 schimb ( 08:00 - 17:00 ) Cerinte : - Minima experienta pe lucrari rigips,glet - Seriozitate, punctualitate. Salariul incepand de la 3000 CHF - Salariul se majoreaza in functie de abilitatile si de experienta fiecaruia. - Cazare asigurata. Transport asigurat din Romania. Telefon informatii suplimentare : .
Jat

Meseriasi Pt.​ Pavaj


Avem nevoie de meseriasi pt. pavaj. Santierele se afla in jud. Arad Mai multe informatii la telefon
Pavaje SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 27 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.