Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

60 Locuri de Munca Muncitor in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

60 Locuri de Munca Muncitor in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Tricoteza,​ Muncitor Textile


Fabrica de tricotaje angajeaza tricoteza cu experienta sau muncitor textilist cu aptitudini pentru tricotat pe masini de tricotat.trimiteti CV la sau sunati la .Relatii suplimentare se dau individual.

Muncitori Pentru Retele De Telecomunicatii


Candidatul Ideal - ambitios si proactiv - punctual si serios - disponibilitate de lucru conform unui program stabilit - carnet de conducere categoria B - potential de lucru sub presiune - capacitate de alternanta in munca individuala si in echipa - capacitate de efort prelungit - disponibil si pentru lucrarile efectuate in alte judete ale tarii - abilitati foarte bune de comunciare in scris si personal (fata in fata sau prin telefon) Descrierea jobului - Lucrari de jonctionare cabluri de telefonie de cupru si fibra optica. - Lucrari specifice in reteaua de acces ( instalarea in cablu de fibra optica aerian + canalizatie , cabluri in sapatura , instalarea stalpi telecomunicatii de lemn ) si asigurarea functionarii acestora in parametri optimi si la un nivel de calitate ridicat. - Este responsabil, de localizarea deranjamentelor si remedierea acestora in mod operativ pentru a imbunatati satisfactia clientilor prin asigurarea calitatii serviciilor si reducerea timpilor de nefunctionare -C
SC REB COMTEL SRL

Firma De Construc?ii Angajam Muncitori


Firma de construcții angajez dulgheri echipa pentru santier an Slatina sau Caracal cu contract de munca și plata la m2 sau la zi 5000 7000 nr de contat madalin
Sc erban i Narcis Construct

Locuri Munca Angajez Muncitori


Firma angajează meseriași în construcții la rigips gresie faianță sape zidărie ofer salariu 5000 pe luna. Rog seriozitate
Ostafe Sergiu

Muncitori Pentru Productie Si Montaj


Firma cu vechime in productia si montajul de rulouri exterioare, jaluzele exterioare din aluminiu, copertine, parasolare de fatada si plase impotriva insectelor cauta sa angajeze muncitori pentru productie si montaj. Experienta in acest domeniu sau similar (tamplarie PVC) precum si permisul de conducere prezinta avantaj.
SKS Stakusit RO

Angajam Muncitori Calificați


Caut muncitor calificat serios cu spirit de echipă,de preferat cu carnet de conducere categoria B ,pentru munca de șantier. Ofer salariu atractiv iar în funcție de producție ofer bonus substanțial.
Ostafe Sergiu Nicolae PFA

Angajez Muncitori Constructii Fagaras


Angajez muncitori in construcții din zona Făgărașului Pen tru fațade amenanjari interioare tencuieli cât și muncitori necalificați care au lucrat in domeniu
Total constuc

Angajam Muncitor Necalificat La Demolarea Cladirilor


SC GEOMETRY INVEST SRL, cu sediul in Mun. Brasov, Jud. Brasov, angajeaza 25 persoane pentru postul MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET. Cerinte: studii generale si limba engleza, CV-ul la adresa de e-mail pana la data de . Concursul se va desfasura la data ra 10:00.
SC GEOMETRY INVEST SRL

Angajam Muncitori Turnari Pardoseli In Germania


Cerinte: - pentru sef echipa - calificare sau experienta in pardoseli si limba germana nivel conversational (obligatoriu) - pentru muncitori calificare sau experienta in acest domeniu Oferim: - haine și echipament de serviciu - salariu 2400-2700 net lună in functie de experienta - transport si cazare asigurate de firma Sarcini: - manipularea materialelor si punerea lor in opera - pregătirea și turnarea pardoselilor, elicopterizare - curatenia la locul de munca .Cerințe: - educație specializată și ani de experiență în domeniu; - comunicare în limba germane avantaj - permis de conducere, categoria B avantaj - flexibilitate și seriozitate Poti aplica oricând printr-un CV în la adresa de email
steboda

Angajez Muncitor Lucrări De Apă-canal


Căutăm o persoană muncitoare pentru lucrări de apă-canal Responsabilități: Montarea sistemelor de apă și canalizare noi; Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura calitatea și siguranța lucrărilor; Abilitatea de a lucra sub presiune, gestionând eficient termene strânse și situații complexe. NU OFER CAZARE.
FIRMA

Angajam Muncitor Necalificat La Demolarea Cladirilor


SC TIC SUPPORT SRL, cu sediul in Mun. Brasov, Jud. Brasov, angajeaza 25 persoane pentru postul MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET. Cerinte: studii generale si limba engleza, CV-ul la adresa de e-mail pana la data de . Concursul se va desfasura la data ra 10:00.
SC TIC SUPPORT SRL

Angajez Muncitor Lucrări De Apă-canal


Căutăm o persoană munctoare pentru lucrări de apă-canal Responsabilități: Montarea sistemelor de apă și canalizare noi; Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura calitatea și siguranța lucrărilor; Abilitatea de a lucra sub presiune, gestionând eficient termene strânse și situații complexe. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul instalațiilor de apă canal; Capacitatea de a lucra eficient în echipă; POST EXLUSIV PE RAZA BRAȘOVULUI. NU OFER CAZARE.
PRIVAT

Angajez Muncitori: Faianțari ,​ Rigipsari ,​zugravi


Societate cu sediul în Brașov angajează muncitori calificați și necalificați pentru executarea lucrărilor de construcții : Faianantari . Rigipsari . Zugravi . Se asigura contract de munca . Persoana ce posedă un permis auto reprezintă o prioritate . Mai multe detalii la telefon.
BIRO KRON CONSTRUNCT

Muncitor Pe Ferma De Vaci - Porci - Irlanda


ANGAJĂM PERSONAL PENTRU FERME DE VACI SI PORCI - IRLANDA. CERINTE: Experienta in domeniu ( utilizarea aparatului de muls, folosirea utilajelor agricole). Limba Enlgeza nivel mediu Se ofera: CONTRACT DIRECT DE MUNCĂ PE TERMEN LUNG CU ANGAJATORUL IRLANDEZ SALARIUL PLĂTIT SĂPTĂMÂNAL Între 500 - 650 Euro Net / Săptămână, depinde de nivelul de calificare / experiență PROGRAM DE LUCRU: 45-50 de ore / săptămână Cazare asigurata pe fermă - inclus în ofertă Limita de vârstă: 55 de ani Asteptam CV-ul dvs pe adresa de email.
Protential Resources

Angajez Muncitori Constructii Fagaras Urgent


Angajez muncitori constructii cu cotract de munca pentru Făgăraș se oferă tarznsport
Total construct

Angajam In Constructii: Dulgheri,​ Zidari,​ Fierari,​ Muncitori Necalificati


Domeniu: Constructii Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an - pentru muncitorii cu calificare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Angajam Muncitori In Constructii Din Covasna: Fierari,​ Dulgheri


Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Muncitor Necalificat (lucrator Sortator) Ghimbav,​ Brasov


SC Eltex Recycling SA, firma prestatoare de servicii de reciclare, suntem in cautare de lucratori sortatori pentru un punct de lucru din incinta unei fabrici din Ghimbav, Brasov. Oferim: Contract pe perioadă nedeterminata Decont transport: 250 lei luna Tichete de masa 35 lei zi lucrata Bonus pentru recomandare colegi Tichete cadou de Crăciun, Paste, 1 Iunie Programul de lucru in 3 schimburi. Informații suplimentare la nr. de telefon 0747 720 607 .
Eltex Recycling SA

Firma Germana Angajeaza Muncitori Izolație Termică 2300 /​2500


Firma cu sediu in Germania ,angajează pe termen lung muncitori cu experiența in finisaje interioare exterioare gresie faianta etc ! Pentru mai multe proiecte fasade ( izolație termică , polestiren ,etc Oferim contract de munca și asigurare medicală +cazare gratuită apartament și salariu atractiv .Pentru mai multe informați va stam la dispoziție la numerele de telefon : Numărul de România Îl aveți atașat pe anunț iar ca și număr secundar Salariu între 2300 /2500
VioBau

Complex Turistic Conca Verde Râșnov Angajează Muncitori în Construcții


Complex turistic Conca Verde angajează muncitori calificați și necalificați pentru locația de la Cheile Râșnoavei. Asigurăm transport, cazare și masă, în funcție de necesități. Salariu atractiv. Program full-time.
SC HAROS ATICA IMPEX SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 60 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.