Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Muncitor in Suceava

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Muncitor in Suceava

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori în Producția De Plante Flori în Sere - Olanda - Mai 2024


Pentru o companie din nordul Olandei căutăm muncitor în sere de flori. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozitul serei sau efectiv în seră. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. Se cere: vorbirea limbii engleze posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 euro săptămână persoană asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la telefon.
East West Recruitment

Tipografia Lidana Suceava,​ Angajează Muncitori In Tipografie


- muncitori cu sau fără experienţă pentru finisare si legatorie (materiale tiparite) -persoane dornice sa lucreze, in echipa, cu inclinatii tehnice, organizate, -cerem seriozitate, disciplina, deschidere spre a invata Program de 8 ore zi, luni-vineri, conditii optime de lucru, contract perioada nedeterminata -Salariu negociabil, tichete de masa Informaţii la telefon . CV-urile se trimit la:
TIPO-LIDANA SRL

Firma De Constructii Suceava Angajeaza Muncitori In Constructii


Angajam muncitori si șef echipa pentru lucrări de interior, din Câmpulung sau din împrejurimi. Asiguram cazare dacă este necesar. Program L-V, 8-17, contract de munca pentru perioada nedeterminata. Salariul este negociabil in funcție de experiența. Pentru detalii ne puteți contacta la Nr tel si la adresa de email
SC AKKO GREEN SRL

Muncitor ,​ Microferma,​ Zootehnie,​ Vaci,​ Gospodar,​ingrijitor Animale


Angajam familie pentru întreținere microferma. Se oferă cazare in condiții foarte bune,bucătărie, baie, internet, televizor,etc. Salariu bun. Preferabil familie, neconsumatori de alcool. Necesar experiența in creșterea si îngrijirea animalelor
Nord Agro

Angajam Muncitor Calificat Placat Piatra,​ Gresie Faianta


SC Star Vamastone S.R.L din Campulung Moldovenesc, angajeaza muncitor calificat pentru placat piatra naturala, gresie faianta.
SC Star Vamastone S.​R.​L
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.