Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

179 Locuri de Munca in Olt - Joburi in Olt

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

179 Locuri de Munca in Olt - Joburi in Olt

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Olt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Olt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Shaormar Cu Experiență!!!


Responsabilități: Taierea carnii in conformitate cu standardele noastre Asigurarea igienei și curățeniei în zona de lucru Servirea clienților cu promptitudine și amabilitate Menținerea echipamentelor de bucătărie în stare de funcționare Cerințe: Experiență anterioară constituie un avantaj Abilități bune de comunicare și atenție la detalii Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară Oferim: Salariu competitiv și bonusuri în funcție de performanțe Mediu de lucru plăcut și dinamic Posibilități reale de avansare în cadrul companiei Salariu de la 3000 ron pana la 5000
Shaormeria Aro.​a

Angajam Personal: Gestionar,​ Contabil,​ Mecanici Utilaj,​ Tehnician Devize,​ Inginer,​ Instalator


Societate de constructii angajeaza: - gestionar; - economist contabil; - sofer autospeciala; - mecanici utilaj; - tehnician devize; - inginer drumuri; - inginer instalatii; - inginer ofertare; - inginer constructor; - electrician; - instalator. Pentru a programa un interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon: , in intervalul orar 08:00 - 16:00 , sau ne puteti trimite un CV la adresa: str. Cireasov, nr. 22 , Slatina, jud. Olt ori pe e-mail:
SC CONDOR PADURARU SRL

Colector Recuperare Creante


Candidatul Ideal Disponibilitate de a efectua activitati de teren (80% din timpul alocat activitatii); Abilitati foarte bune de negociere, comunicare si rezolvare de probleme; Persoana dinamica, energica si orientata catre rezultate; Masina proprie si permis categoria B - obligatoriu; Formele de colaborare - PFA, sau CIM partial Descrierea jobului Interacționează cu debitorii la domiciliul acestora; Aplica procedurile de colectare specifice companiei; Identifica cele mai bune solutii de plata; Negociaza termene de plata intr-o maniera profesionista; Actualizeaza baza de date cu informatii corespunzatoare activitatii. Sunt acceptate aplicatii si fara experienta. Trimie-ne CV-ul pe adresa de e mail si in cel mai scurt timp vei fi contactata.
Icredit

Angajam Lucrator Platforma Spalatorie


Angajam lucrător platforma spălătorie la OMV Slatina (str. Cornisei - langa Carrefour Market). Program atât de zi cât și de noapte. Pentru mai multe detalii va rog să veniți cu un CV la OMV Slatina in zilele lucrătoare, intre orele 10:00-14:00. Va rog sa nu sunați și nu dați nici mesaje.
SC LIRIDIA SRL

Angajare


Societate comerciala din Slatina, cu profil de topire turnare aluminiu, angajeaza sofer de vola.Salariu atractiv
SC Casting Plant SRL

Zugrav,​execut Finisaje Interiorioare Exteriorioare


Execut finisaje interioare. zugraveli,glet,parchet,instalare uși si ferestre,adeziv si plasă,etc Exterioare polistiren,tinci,decorativă scorta de copac,etc. Caut lucrări în Slatina sau în localitățile apropiate.
Petre

Operator Productie Slatina


Operator Productie - Barbati Transport asigurat 100%; Lucru in 3 schimburi la 8 ore. Tichete de masa 30 lei zi lucrata; Bonus de productivitate lunar pana la 200 RON; Spor de weekend 35%; Spor de ore suplimentare 200%; Spor de noapte 25%; Spor sarbatori legale 100%; Prima de Paste de minim 500 RON; Tichete de vacanta + Prima de vacanta 3500 RON anual.
Adecco Resurse Umane

Atelier De Croitorie In Slatina Angajeaza Urgent


Atelier de croitorie cu magazin de expunere,situat in orasul Slatina,zona centrala, angajeaza : -vanzatoare, -croitoreasa, -lucratoare in masini industriale.Daca aveti pasiune,indemanare,dorinta de avansare,va asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem si ...sa trecem la treaba!
SC HEALTHY FAMILY FIRST FOOD SRL-D

Sc Lynx Textile Industry Srl


SC LYNX TEXTILE INDUSTRY SRL - angajeaza 50 posturi de confectioner-asamblor articole din textile Cod COR 821908 - studii medii. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .
SC LYNX TEXTILE INDUSTRY SRL

Ajutor Bucătar Restaurant


Angajez ajutor bucătar pentru restaurant cu linie de autoservire in Slatina. Program de lucru de luni până vineri! Pentru mai multe detalii despre post sunați la Nr .
Stefmit Laricons SRL

Angajare Personal Patiserie


SC AROMA-FILIASPAN SRL ,cu sediul în SAT GELU,COM.VARIAS,NR.226,CAM.1,JUD.TIMIS angajează 1 persoană in funcția de brutar. Cv-urile se depun la sediul societatii pâna la data de 20.03.2024 Relatii la trelefon :
SC AROMA-FILIASPAN SRL

Caut Echipa Pentru Montaj Termopane ( Aluminiu Si Pvc) In Italia


Caut echipa ( cu personalitate juridica care poate sa emita facturi) pentru montaj usi, ferestre, obloane, rulouri, usi de garaj in Italia.
Fereastra Cora srl

Restaurant Angajeaza Bucatar ,​ajutor De Bucatar,​spalator De Vase


Restaurant CASA DAVID SLATINA - Angajeaza Bucatar ,Ajutor de Bucatar,Spalator de Vase,etc.... Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon afisat !
Casa David Slatina

Cautam Asistenta Medicala Pentru Angajare


Cautam Asistenta medicala pentru angajare în mediul rural la o distanta de 15 Km de Mun Slatina, sa aibe cunoștințe de operare PC, promoția 2021!

Angajăm Bucătar Cu Experientă


Restaurant Blue Window angajează bucătar cu minim 3 ani experiență în bucătăria mediteraneană, salariu net(în mână) 4000 ron.
AGAX SRL

Sc Angajam Personal Constructii


Angajam personal in constructii civile si industriale . Lucrarea se afla in alte judete. Se ofera cazare. ,Se ofera transport. Mai multe detali la 076cinci521108
sc

Agenti Paza Caracal


Libra Guard angajeaza agenti paza in Caraval. Se ofera salariu incepand cu 2.200 lei si tichete de masa
Libra Guard

Locuri De Munca In Spania La Cules De capsuni,​ Afine Si  Zmeura in Zona Huelva


Locuri de munca in Spania la cules de CAPSUNI, AFINE si ZMEURA in zona Huelva. Angajam personal DOAR FEMEI si CUPLURI. Plecarile sunt URGENTE. NU SE PLATESTE COMISION ! Se ofera 55,12 euro brut zi, iar orele suplimentare se platesc separat. Programul de lucru : 7 ore zi din care jumatate de ora pauza. Se asigura transport si CAZAREA ESTE GRATUITA. Transportul este asigurat de angajator si efectuat de firma Tabita Tour. Contractul de munca este intre 4-5 luni si se realizeaza direct cu angajatorul spaniol. Persoanele interesate de oferta noastra, ne pot contacta pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon din anunt (DOAR INTRE ORELE 09:00-17:00 de LUNI pana VINERI ) .
Frutas Maripi S.​L

Stivuitorist Cu Atestat Iscir


Tichete de masa 30 Lei zi; Tichete de vacanta; Bonus lunar; Spor de noapte 25%; Spor de weekend 35%; Spor ore suplimentare 200%; Spor sarbatori legale 200%; Transport asigurat.
Adecco Resurse Umane

Hotel President Scornicesti Angajeaza Ospatari


Hotelul President Scornicesti angajam ospatari. Avem nevoie de persoane responsabile, serioase, ingrijite, comunicative si cu atentie la detalii. Experienta minima in domeniu. Oferim seriozitate si pachet salarial.
TEF HOTELS S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 179 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.