Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

179 Locuri de Munca in Olt - Joburi in Olt

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

179 Locuri de Munca in Olt - Joburi in Olt

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Olt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Olt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal: Gestionar,​ Contabil,​ Mecanici Utilaj,​ Tehnician Devize,​ Inginer,​ Instalator


Societate de constructii angajeaza: - gestionar; - economist contabil; - sofer autospeciala; - mecanici utilaj; - tehnician devize; - inginer drumuri; - inginer instalatii; - inginer ofertare; - inginer constructor; - electrician; - instalator. Pentru a programa un interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon: , in intervalul orar 08:00 - 16:00 , sau ne puteti trimite un CV la adresa: str. Cireasov, nr. 22 , Slatina, jud. Olt ori pe e-mail:
SC CONDOR PADURARU SRL

Zugrav,​execut Finisaje Interiorioare Exteriorioare


Execut finisaje interioare. zugraveli,glet,parchet,instalare uși si ferestre,adeziv si plasă,etc Exterioare polistiren,tinci,decorativă scorta de copac,etc. Caut lucrări în Slatina sau în localitățile apropiate.
Petre

Caut Echipa Pentru Montaj Termopane ( Aluminiu Si Pvc) In Italia


Caut echipa ( cu personalitate juridica care poate sa emita facturi) pentru montaj usi, ferestre, obloane, rulouri, usi de garaj in Italia.
Fereastra Cora srl

Ajutor Bucătar Restaurant


Angajez ajutor bucătar pentru restaurant cu linie de autoservire in Slatina. Program de lucru de luni până vineri! Pentru mai multe detalii despre post sunați la Nr .
Stefmit Laricons SRL

Angajam Soferi C+e Fara Experienta Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Lucrator Platforma Spalatorie


Angajam lucrător platforma spălătorie la OMV Slatina (str. Cornisei - langa Carrefour Market). Program atât de zi cât și de noapte. Pentru mai multe detalii va rog să veniți cu un CV la OMV Slatina in zilele lucrătoare, intre orele 10:00-14:00. Va rog sa nu sunați și nu dați nici mesaje.
SC LIRIDIA SRL

Angajare


Societate comerciala din Slatina, cu profil de topire turnare aluminiu, angajeaza sofer de vola.Salariu atractiv
SC Casting Plant SRL

Colector Recuperare Creante


Candidatul Ideal Disponibilitate de a efectua activitati de teren (80% din timpul alocat activitatii); Abilitati foarte bune de negociere, comunicare si rezolvare de probleme; Persoana dinamica, energica si orientata catre rezultate; Masina proprie si permis categoria B - obligatoriu; Formele de colaborare - PFA, sau CIM partial Descrierea jobului Interacționează cu debitorii la domiciliul acestora; Aplica procedurile de colectare specifice companiei; Identifica cele mai bune solutii de plata; Negociaza termene de plata intr-o maniera profesionista; Actualizeaza baza de date cu informatii corespunzatoare activitatii. Sunt acceptate aplicatii si fara experienta. Trimie-ne CV-ul pe adresa de e mail si in cel mai scurt timp vei fi contactata.
Icredit

Angajare Personal Patiserie


SC AROMA-FILIASPAN SRL ,cu sediul în SAT GELU,COM.VARIAS,NR.226,CAM.1,JUD.TIMIS angajează 1 persoană in funcția de brutar. Cv-urile se depun la sediul societatii pâna la data de 20.03.2024 Relatii la trelefon :
SC AROMA-FILIASPAN SRL

Ne Marim Echipa !


Primăvara vine cu noi oportunități Dacă ești dispus să: - Lucrezi în schimburi ( 2, respectiv 3 - în funcție de departament ) - Îți desfășori activitatea la temperaturi scazute ( 5-7 grade ) Și: - Îți dorești un loc de muncă pe termen lung ( contract pe perioadă nedeterminată ) - Ai abilități minime de calcul numeric S-ar putea să ți se potrivească un rol la noi. Manipulant marfuri - bărbat Controlor calitate - femeie Operator la fabricarea mezelurilor - bărbat Hai să povestim mai multe!
Malina Lux

Angajez Instalator


S.C. INSTAL-GRUP S.R.L. își mărește echipa și angajează instalator Termo/Sanitar si Aer Condiționat! Cerințe: Studii medii Experiența in domeniu constituie un avantaj Seriozitate si responsabilitate Permis de conducere categoria B Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, program lucru de luni pana vineri de la 08:00- 17:00 cu pauza de masa 1 ora. Salariu brut 4000 lei + bonuri de masa
S.​C.​ INSTAL-GRUP S.​R.​L.​

Ne Marim Echipa!


Care sunt beneficiile unui Consultant de Credit? poti sa castigi, in functie de efortul depus, un venit suplimentar de 500 de RON sau un venit intreg de pana la 4000 de RON in fiecare luna, sau chiar mai mult totul depinde de tine iti faci singur programul de lucru beneficiezi de credite in conditii exclusive, avantajoase participi la programul de training in vanzari te poți dezvolta profesional in cadrul companiei esti ajutat sa iti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri
iCredit

Atelier De Croitorie In Slatina Angajeaza Urgent


Atelier de croitorie cu magazin de expunere,situat in orasul Slatina,zona centrala, angajeaza : -vanzatoare, -croitoreasa, -lucratoare in masini industriale.Daca aveti pasiune,indemanare,dorinta de avansare,va asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem si ...sa trecem la treaba!
SC HEALTHY FAMILY FIRST FOOD SRL-D

Operator Productie Slatina


Operator Productie - Barbati Transport asigurat 100%; Lucru in 3 schimburi la 8 ore. Tichete de masa 30 lei zi lucrata; Bonus de productivitate lunar pana la 200 RON; Spor de weekend 35%; Spor de ore suplimentare 200%; Spor de noapte 25%; Spor sarbatori legale 100%; Prima de Paste de minim 500 RON; Tichete de vacanta + Prima de vacanta 3500 RON anual.
Adecco Resurse Umane

Ne Mărim Echipa!


Descriere Care sunt beneficiile unui Consultant de Credit? poti sa castigi, in functie de efortul depus, un venit suplimentar de 500 de RON sau un venit intreg de pana la 4000 de RON in fiecare luna, sau chiar mai mult totul depinde de tine iti faci singur programul de lucru beneficiezi de credite in conditii exclusive, avantajoase participi la programul de training in vanzari te poți dezvolta profesional in cadrul companiei esti ajutat sa iti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri
iCredit

Angajam Casier Ajutor Ospatar


Angajam casier ajutor ospatar la OMV Slatina (str. Cornisei - langa Carrefour Market). Program atât de zi cât și de noapte. Pentru mai multe detalii va rog să veniți cu un CV la OMV Slatina in zilele lucrătoare, intre orele 10:00-14:00. Va rog sa nu sunați și nu dați nici mesaje - interviul are loc atunci când veniți cu CV-ul.
LIRIDIA

Angajez Shaormar Cu Experiență!!!


Responsabilități: Taierea carnii in conformitate cu standardele noastre Asigurarea igienei și curățeniei în zona de lucru Servirea clienților cu promptitudine și amabilitate Menținerea echipamentelor de bucătărie în stare de funcționare Cerințe: Experiență anterioară constituie un avantaj Abilități bune de comunicare și atenție la detalii Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară Oferim: Salariu competitiv și bonusuri în funcție de performanțe Mediu de lucru plăcut și dinamic Posibilități reale de avansare în cadrul companiei Salariu de la 3000 ron pana la 5000
Shaormeria Aro.​a

Tehnician Mecanic Pentru Intretinere Si Reparatii Utilaje


Cerinte: Experiență anterioară în domeniul întreținerii și reparației utilajelor; Cunoștințe solide în mecanică si electricitate; Abilități de comunicare: exprimarea, clară și concisă a ideilor și informațiilor tehnice; Abilități de diagnosticare și rezolvare a problemelor tehnice; Capacitatea de intelegere a schitelor si materialelor tehnice; Abilități bune de gestionare a timpului pentru a organiza eficient sarcinile, pentru a respecta termenele limită și pentru a prioritiza activitățile în funcție de importanță; Abilități de adaptare și învățare continuă: deschidere și dorință pentru învățare și adaptare la schimbările din domeniu; Deschidere la feedback și colaborare. Responsabilități: Efectuarea inspecțiilor periodice și planificate asupra utilajelor pentru a identifica eventualele defecțiuni și necesități de întreținere; Diagnosticarea și remedierea problemelor mecanice, electrice și hidraulice ale utilajelor; Efectuarea reparațiilor și înlocuirilor de piese necesare pentru a asi
SC SOVECORD INT SA

Vanzatoare Magazine Teldo


Suntem o companie în plină creștere și dezvoltare în industria mezelurilor și ne aflăm în căutarea unei colege, vanzatoare, pentru magazinele din Caracal si Slatina
TELDO

Angajam


SC angajeaza personal la curatenie
COCONE COS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 179 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.