Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Operator Depozit in Voluntari

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Operator Depozit in Voluntari

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Depozit in Voluntari si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Depozit in Voluntari si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manipulant Colete


Suntem în căutare de manipulant colete, cu următoarele responsabilități: Manipulare colete; Sortarea coletelor pe zone de destinații; Etichetarea coletelor ce urmează să fie expediate. Iar la rândul nostru oferim: Salariu motivant; Tichete de masa; Decontare transport public. Pentru informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati la nr de telefon: .
Pink Post

Media netă estimată pe baza celor 369 de salarii introduse în Salario: 2800 RON/Luna

Lucrator Comercial Depozit Pipera


Lucrator Comercial (Picking/Receptie Marfa) Candidatul Ideal - Studii medii; - Experienta - minim 6 luni pe un post similar; - Responsabilitate si atentie la detalii; Descrierea jobului 1 post de Picker: -Culege produsele de pe rafturi, le scaneaza si le aseaza in cutia pentru ambalarea comenzii; -Verifica continutul tuturor cutiilor aferente comenzilor; -Dupa incheierea coletarii sigileaza si eticheteaza cutiile aferente comenzii de vanzare si le aseaza in zonele special amenajate din deposit; - Lucreaza in 2 ture saptamanale; -Participa la inventarele periodice. 1 post la Receptie: -Incarca/descarca si transporta marfa paletizata in/din mijloacele de transport, din/in depozit, de pe/la rafturi; -Face receptia marfurilor in depozit conform fisei de proces, procedurilor si instructiunilor de lucru; -Manipuleaza fizic marfa in depozit de fiecare data cand este necesar; -Asigura intretinerea zilnica a echipamentelor de ridicat (incarcare/verificare acumulatori, curatare); - Lucreaza in 3
Austral Trade
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.