Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

32 Locuri de Munca Operator in Giurgiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

32 Locuri de Munca Operator in Giurgiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator in Giurgiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator in Giurgiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator Productie


Angajam Operator productie pentru fabrica producătoare de carton ondulat pentru ambalaje. Locatie: Bolintin-Deal ( Str. Industriilor) Se asigura transport de la metrou Pacii si ruta Cartojani-Bolintin Deal. Cerințe: Min. studii medii( liceu) Scoala Profesionala; Program: 3 ture, L-V Beneficii: Salariul NET: 3217 Lei Tichete: 35 lei zi lucrata- 700 pe luna Spor de noapte Prima de transport: 100 Ron Asigurarea medicala privata Contract pe perioada nedeterminata Prima de Paste Craciun -1000 LEI BRUT sarbatoare Subventie meniu 12 LEI zi Transport asigurat + prima transport pentru Bucuresti Responsabilități: alimentarea continua a utilajelor cu semifabricate, fara sa se genereze opriri in fluxul tehnologic identificarea produselor necorespunzatoare calitativ si eliminarea din fluxul fabricatiei aprovizionarea masinii cu materii prime si auxiliare pentru a asigura un flux continuu al productiei.
Randstad Romania

Media netă estimată pe baza celor 436 de salarii introduse în Salario: 2700 RON/Luna

Angajez Operator Trctor


Angajez operator tractor pentru lucrări în livada
Agro Rombul S.​R.​L.​

Operator Facturare Contabilitate Primara


Cautam coleg colega pentru postul de facturare, contabilitate primara. -facturare, evidenta facturi -registrul de casa , monetar -arhivare documente contabile Experienta în domeniu constituie un avantaj.
Inter Cars

Gestionar-operator Facturare


Cautam coleg colega pentru postul de gestionar depozit piese auto. Experienta constituie un avantaj. Așteptăm cu interes CV-UL dumneavoastră.
Inter cars

Angajez Operator Cu Experiența Buldozer


Angajez operator cu experiența pentru buldozer CATERPILAR D6N
TEKO TRANS

Operator Pompa Beton Putzmeister


Pompa de beton Putzrmeister cu lungimea bratului de 24M 36M Salariu Net 10.000 lei
Sc Corsaru Rosu Impex 93 SRL

Operator Statie De Betoane


Operator statie de betoane Liebherr cu experienta. Salariu net 6000 lei Masina si telefon de serviciu. Locatie: Bolintin Vale, Jud Giurgiu
CORSARU ROSU IMPEX 93 SRL

Operator Amanet Si Schimb Valutar Giurgiu


Vrei o schimbare in cariera sau esti in cautarea unui loc de munca? Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange! Asteptam cv-ul tau pe adresa noastra de email sau depune-l in agentie. Ai nevoie doar de: - studii superioare; - cunostinte de operare calculator; - disponibilitate de a participa la cursul initial de pregatire in Baia Mare, judetul Maramures (costuri suportate de catre companie); In cadrul companiei vei fi apreciat si vei beneficia de: - contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga; - perioada de formare la angajare si training-uri periodice in domeniu; - salariu + tichete de masa pentru fiecare zi lucratoare din luna (valoarea unui tichet de masa este de 40 lei); - spor anual de vechime in cadrul companiei; - prima de Paste, Craciun si de 8 Martie; - preturi si comisioane speciale la serviciile companiei; - concediu de odihna suplimentar in functie de vechimea in companie; - prima de recomandare daca iti aduci prietenii in echipa; - bonusari periodice cor
BSG Amanet Exchange

Angajăm Operator Introducere și Validare Date


Firma de transport internațional angajam operator introducere și validare date. Activitatea se va desfășura in Giurgiu, la Punctul de lucru al firmei. Cerință: cunoștințe de limba engleză sau germană la nivel mediu-bun. Oferim salariu competitiv și mediu de lucru plăcut.
CA Fracht Transport Logistik

Manipulant Marfa,​ Operator Masina De Ambalat


Candidatul ideal : -Studii medii profesionale -Disponibilitate la efort fizic si manipulare d marfa -Experienta in folosirea sistemelor de scanat produse -Abilitati d comunicare si lucru in echipa -Harnic, perseverent, onest, cu simt al responsabilitatii -Autorizatie stivuitor constituie avantaj. Beneficii: -Salariu atractiv -bonuri de masa Program de lucru: 8-00 16-30 pauza de masa 30 min de la ora 12-00
Fixkit Trade

Firma De Curatenie Angajeaza Operatori Curatdenie In Bolintin Deal


Firma de curățenie cu obiective în toată tara, angajează operatori de curățenie din zona: Bolintin Deal. Program 8 ore pe zi de luni pana vineri, se lucrează în 2 schimburi , interval orar 06. Se lucrează doar cu contract de munca. Pachet salarial 3.000lei net. Se oferă transport. Carnetul auto reprezinta un avantaj. Relatii la nr de telefon Va așteptăm în echipa noastră!
PROLOGIC

Angajez Operatori,​ Sudor,​ Electrcian,​ Vopsitor La Fabrica Ulei Remus Str.​ Valceanca - Id Francesca


Angajez operatori, sudor, electrcian, vopsitor la fabrica ulei Giurgiu Remus Str. Valceanca (O72466439O) Titularul postului are rolul de a asigura fabricarea uleiurilor: productie, imbuteliere, manipulare, ambalare, etichetarea produselor si depozitare.
ID FRANCESCA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 32 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.