Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Patiser in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Patiser in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ajutor Bucatar


Angajam ajutor bucatar cu experienta. Mai multe detalii la nr. de tel .
Hotel Piccadilly

Bucatar Pe Litoral


Bucatar cu experienta si studii de specialitate; Ajutor de bucatar studii medii si experienta. .
Palace Hotel Resort

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Novum By The Sea Angajează Bucătar,​ Ajutor De Bucătar,​ Pizzar


Novum By The Sea, resortul de lux de 4 stele din stațiunea Olimp, angajează BUCĂTAR, AJUTOR DE BUCĂTAR, PIZZAR.
NOVUM BY THE SEA

Angajăm Personal Hotelier : Bucătari și Ajutori De Bucătari


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm bucătari și ajutor bucătari, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon: Asigurăm cazare și masă celor din provincie!
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajam Pt Bucatarie,​pt Copil Si Pt Persoana In Varsta Mangalia


Cautam 3persoane pt bucatarie cateva ore la o familie ,bona copil (5-6zile pe saptamana)si ingrijire batranica(in fiecare zi) sau macar 1 bucatareasa sau 2 persoane care se pot ocupa de toate 3 ,sigur ca va fi platita separat pt fiecare ocupatie.Nu se va ocupa non stop de toate deoarece are ajutoare si colege si avem deja dar dorim in plus pt ca e nevoie in fiecare zi.Plata buna saptamanal in functie de ore.
Casa

Restaurant In Eforie Sud Angajeaza Bucatareasa( Bucatar) Permanent.​


Salariu avantajos, transport asigurat sau decontat,programul este de 8 ore pe zi. Relatii la tel
Pongal LRDS SRL

Bucătar Si Ajutor De Bucatar


Hotel Del Mar din Mamaia angajeaza bucatar si ajutor de bucatar. Sunteti plini de energie si cu spirit de echipa? Atunci s-ar putea sa fiti noul nostru Bucatar! Responsabilitati: Identificarea corecta a materiilelor prime și auxiliarele necesare realizării producției; Realizarea preparatelelor culinare din meniu, respectând standardele; Prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic; Respectarea normele igienico-sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie; Depozitarea în frigider a probelelor din produsele realizate; Cerinte: Profesionist, motivat si zambitor; Amabil, perseverent si orientat spre rezultate; Plin de energie, onest si modest; Pasionat, cu spirit de echipa; Prietenos, harnic, pozitiv si manierat.
ELEGANT IMPEX SRL

Admar Costinesti Isi Mareste Echipa!!!avem Nevoie De Bucatar Si Ajutor De Bucatar!


Suntem in cautarea unui bucatar pasionat, responsabil si a unui ajutor de bucatar dedicat sa se alature echipei noastre din Costinesti pentru perioada sezonului estival. RESPONSABILITATI: -Pregatirea si gatirea preparatelor conform standardelor noastre; -Mentinerea igienei si curateniei in bucatarie; -Colaborarea stransa cu restul echipei pentru a asigura servirea prompta si de calitate a mancarilor; -Respectarea standardelor de siguranta alimentara si a regulilor de igiena; CERINTE: -Experienta anterioara in domeniul culinar (pentru pozitia de bucatar); -Capacitatea de a lucra eficient intr-un mediu agitat; -Atitudine pozitiva si capacitatea de a lucra in echipa; -Flexibilitate in program si disponibilitate; BENEFICII: -Salariu competitiv si bonusuri in functie de performanta; -Mediu de lucru dinamic si placut; -Oportunitati de dezvoltare profesionala; -Cazare asigurata pentru angajatii din afara localitatii; Daca sunteti interesat sa va alaturati echipei Admar si sa contribuiti la su
MOUNTAINSEA HR CONCEPT

Sc Opal Sa,​ Angajeaza Ajutor Bucatar,​ Ajutor Ospatar,​ Barman Preparator,​ Femeie De Serviciu Etc.​.​.​


SC OPAL SA ,cu sediul in Jupiter,Str. Gala Galaction, avand numar de la ONRC J13 2146 1995,CUI 7638538,judetul Constanta angajeaza: -10 ajutor bucatar cod COR 941101 -10 ajutor ospatar cod COR 513101 -10 barman preparator cod COR 513202 -10 lucrator bucatarie cod COR 941201 -10 femeie de serviciu cod COR 911201 -10 camerista cod COR 516201 -10 ingrijitor spatii hoteliere cod COR 911202 -5 bucatar cod COR 512001 Interviul selectia va avea loc in data de 07 MARTIE, dupa ora 10 la sediul societatii. Relatii pentru depunerea CV-urilor informatii despre selectie la telefon.
SC OPAL SA

Angajajez Bucatar Restaurant Cerna,​ Loc.​ Saturn,​ Constanta


Angajez bucatar cu experienta in domeniul gastronomic, cunostinte solide in prepararea diverselor tipuri de mancaruri, abilitati organizatorice si atentie la detalii, capacitate de lucru in echipa. Angajatul va fi responsabil de prepararea și prezentarea mâncărurilor conform standardelor de calitate, menținerea curățeniei și a igienei în bucătărie, gestionarea stocurilor și aprovizionarea cu ingrediente proaspete. Pachetul salarial este competitiv si mediul de lucru este foarte placut. Se acorda si cazare, in cazul nevoii unei relocari. Pentru mai multe detalii si pentru a aplica, va rog sa trimiteti un email catre adresa de mail mentionata sau sa sunati la numarul de telefon afisat. Multumesc!
GDM

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera

Angajam Ospatari Hostess Barman Picoli Ajutor De Bucatar


Hotel-Restaurant Dona din Constanta Mamaia de pe Bulevardul Mamaia angajeaza: -ospatari ospatarițe -picoli -barmani barista -hostess -gratarangiu -bucatar -ajutor de bucatar Toate detaliile se discuta la telefon:
RIO ONE

Angajez Bucătar - Ajutor Bucătar


Salariul 5000-10000, poate fi săptămânal, la cererea angajatului
La Ceaunul cu Scoici

Pizzar Bucatar Ajutor Bucatar Ospatar


Restaurantul Massaranduba Mamaia angajează - Pizzar - Bucătar - Ajutor Bucătar - Ospătar Condiții Avantajoase: Salariu competitiv, stabilit în funcție de experiența și competențele tale. și beneficii motivante. Mediu de lucru plăcut și dinamic. Oportunitatea de a învăța și a te dezvolta într-un domeniu în continuă creștere. Program flexibil și adaptabil. Pentru a aplica, te rugăm să trimiți CV-ul tău prin mesaj privat sau pe adresa de email: Pentru orice informații suplimentare și detalii, ne poți contacta la numărul: în intervalul orar 11:00-22:00
SC NOCHE CALIENTE SRL

Angajam Bucatar și Ajutor Bucătar în Vama Veche


Angajam bucătar și ajutor de bucătar în Vama veche începând cu 1 Mai- 1 Octombrie Restaurant vegetarian, meniu fresh, ușor, de vara, stil Brunch Salarii între 6000- 12000 lei luna Experienta obligatorie! Cazare si masa asigurata pe tot procesul contractului de muncă Nume locație: KALUDA BEACH VAMA VECHE
Kaluda Beach

Angajez Bucatar


Locatie 40 persoane, pentru perioada nedeterminata, angajam personal bucatarie bistro !
Sc panoramic blu srl

Angajăm Bucătar Ospătari


angajăm bucatar ospătari cu și fără experienta program flexibil mai multe detalii la tel
florad Global terasa White Blue

Angajam Bucatari Si Ospatari


Resort din Mamaia Nord angajează pe perioada verii bucătari și ospătari cu experiență , asigurăm cazare și masă
Onix Servimpex Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.