Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Patiser in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Patiser in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Bucatar Bucatareasa


Angajez bucatar bucatareasa pentru restaurant aflat in piata 700 Timisoara Pentru planificarea unui interviu si mai multe detali va stau la dispozitie la numarul de telefon
TAVERNA LUI ROMICA

Angajăm Ajutor In Bucătărie


Angajăm ajutor in bucătărie care să îi și placă
ajutor bucătărie

Angajez Shaormar ,​ Bucătar


Angajez shaormar , bucătar cu experiență .
Sc

Angajam Casieri Si Lucratori Bucatarie-contract Pe Perioada Nedeterminata


Prohuman APT angajeaza casieri si lucratori bucatarie pentru un restaurant tip fast food din Timisoara Programul de lucru este în 2 schimburi, 5 zile cu 2 zile libere. Oferim: -Salariu pornind de la 2350 NET -Tichete de masa 30 ron per zi lucratoare -Bonusuri conform grilei -Bonus de recomandare 600 ron net -Discounturi la produsele magazinului -Spor ore suplimentare -Spor pentru orele lucrate in sarbatori legale -Decontare transport la finalul programului -Contract pe perioada nedeterminată -Nu este necesara experiența Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0720 059 322
Prohuman APT

Personal La Spalat Vase - Lucrator In Bucatarie


Restaurantul Vinto cauta persoane potrivite pentru postul de Spalator la vase (lucrator in bucatarie)! Cautam persoane curate, harnice, rapide si serioase. Oferim salariu atractiv masa calda, seriozitate, mediu placut de lucru. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.
ENOTECA SELECTA SRL

Angajam Bucatar Pub 3500-5000 Lei


Angajam bucatar cu experienta. Locație centrala, cu vechime de 8 ani. Facem chestii faine și cautam un coleg care sa fie pasionat de bucătărie. Obișnuim sa oferim și bonusuri de performanta, și prime de sărbători.
piper food

Angajam Barman Si Bucatar Masa Rece- Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Angajam: Barman si Bucatar masa rece -cu experienta, zona Libertatii Timisoara. Exterienta este obligatorie . Salariu atractiv. Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL

Bucatar Mic Dejun La Opera Hotel Timisoara


Responsabilități: Pregatirea micului dejun pentru oaspetii hotelului Cerințe: Experiență anterioară în bucatarie Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Flexibilitate în programul de lucru Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un hotel de lux Mediu de lucru plăcut și echipă prietenoasă Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare Oportunități de avansare în cadrul companiei Dacă ești pasionat de industria ospitalității și ai abilitățile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioară, te invităm să aplici pentru poziția de bucatar mic dejun la Opera Hotel. Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din echipa noastră!
Opera Hotel Timisoara
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.