Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Profi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Profi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Profi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Profi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Graphic Designer


Descrierea jobului Noi, #OameniiDeLaProfi,Suntem agili, flexibili si ne adaptam cu rapiditate noilor tendinte din piata, ne asumam responsabilitatea deciziilor si gasim mereu solutii inovatoare pentru atingerea obiectivelor.Am invatat sa privim cu curiozitate si deschidere toate beneficiile si oportunitățile aduse de digitalizare, venim mereu cu initiative si dezvoltam concepte noi.Ne-am cream propriul drum si ne reinventam de fiecare data cand piata se schimba, pentru ca una dintre competentele noastre cheie este spiritul antreprenorial.Strategia noastra de resurse umane are la baza conceptul- Be Kind.Credem ca atunci cand suntem mai zambitori, mai prietenosi, mai buni cu colegii, ori cu clientii nostri, reusim sa gestionam mai usor toate provocarile job-ului de zi cu zi.Alaturi de # OameniiDeLaprofi vei avea ai parte de experiente faine si intense zi de zi, pentru ca ne ghidam dupa principii sanatoase si valori puternice, care evolueaza odata cu noi DEZVOLTARE, COOPERARE si TRANSPARE
PROFI ROM FOOD SRL

Media netă estimată pe baza celor 1028 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Profi Zona Modern Angajează


Profi Dorobanților și Profi Simion Bărnuțiu angajează casieri și lucrători comerciali , se oferă salariu + tichete masa . Program 8:30 ore pe zi ( 30 de minute pauza ) . Se lucrează în 2 schimburi cu 2 zile libere pe săptămână ( 1 weekend liber pe luna ) . Posturi Dorobanților :- 2 post la 8 ore Posturi Simion Bărnuțiu : -3 posturi 8 ore Pentru programare la interviu sunați la numărul din anunț.
.​

Te Asteptam In Echipa Noastra Profi


Angajam casier full-time pentru magazinul PROFI Dorobanților Simion Bărnuțiu Se cere minim studii medii finalizate si dorinta de munca.Salariu atractiv,bonusuri si tichete de masa. Pentru mai multe detalli va asteptam la un interviu.
PROFI

Compania Profi Room Food


Magazin Profi de pe Ioan Slavici nr 62 vis a vis de scoala auto) , angajeaza personal. FREIDORF Timișoara Posturile diponibile de Lucrator comercial Sef tura. Sef de Tura 3300 lei NET Lucrător comercial 2800 NET Program in 2x schimburi (6:30-15:00 și 15:00-23:30) Ore suplimentare plătite 200% Se decontează transport! Nu angajam minori sau part time. Șanse reale de avansare în cadrul companiei!! Tel:
Profi Room Food Srl

Angajari Profi Vasile Lucaciu!


Magazinul Profi Strada Vasile Lucaciu nr 10 Timisoara Angajeaza: Lucrator in comert Responsabil zona Gastronomie Sef Tura (experienta reprezinta avantaj) Salar motivant, bonuri de masa, alte bonusuri! Mai multe detalii la nr telefon Sau in magazin! Te asteptam!
Profi

Casieri ,​lucratori Comericiali Sefi De Tura Profi


Se caută lucrători fără experiență În Dumbrăvița ,pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon salari atractive
SS

Angajam Casier Lucrator în Comerț Pentru Magazinul Profi Eternitatii Timisoara


Angajam casier lucrator în comerț pentru magazinul profi eternitatii timisoara. Adresă: Strada Eternităţii nr. 8, Timișoara 300446 Se angajeaza personal cu sau fără experiență Se angajează full time 8 ore în Două schimburi Schimbul unu de la 06:30 la ora 15:00, schimbul doi de la 15:00 la ora 23:30 Pentru mai multe informații apelați la numărul de telefon
PROFI

Angajam Casieri și Lucrători Comerciali


URGENT!!! Ești harnic și vrei să lucrezi ? Vino în echipa noastră! Ne căutăm colegi Profi GO angajează! Casieri ,casiera Lucrători comercial ( BĂIEȚI ) Avantajele colaborării cu noi ... Șalariu fix Tichete de masa Prima de Paște Crăciun Bonus audite Contract de muncă 5 zile pe săptămână 8 ore două schimburi Bulevardul Revoluției nr 7 Posibilitatea de a avansa .... Pt detalii sunați la numărul
Profi

Angajare


Bună ziua se cauta lucratori în comerț , casieri și șef de tura profi piața iosefin.
Profi

Angajez


Angajez casieri și lucrători comerciali pentru magazinul Profi din Piața Maria Timișoara
Profi

Angajari


Angajări post casier și lucrător comercial
profi
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.