Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Eforie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Receptioner Hotel in Eforie

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptioner Hotel in Eforie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Receptioner


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, receptioner cu domiciliul în Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Menajera Pensiune Eforie Sud


Pentru lunile iulie si august angajam menajera la pensiune in Eforie Sud. Oferim, pe langa salariu motivant, cazare si masa. Informatii suplimentare puteti obtine intr-o convorbire apelind la numarul de telefon afisat.
CasaCarp

Angajam Cameriste Si Receptionere


Hotelul Hoiiday din Eforie Nord,angajaza,pentru perioada 01.06 - 01.09.2024 : - cameriste.cu contract de munca si un salariu net ,de 4500 lei luna + decontarea transportului,pina la suma de 500 lei. Program zilnic,08 - 16.. - Receptionere cu contract de munca,salariu net de 3000 lei + decontarea transportului .pina la suma de 300 lei. Program 12 24,adica 29 ture luna . Informatii suplimentare,la tel. - Iorgovan.
SC.​MAT,​MOB,​IORGOVAN SRL

Angajare Personal Hotelier


HOTEL IN EFORIE SUD ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU URMATOARELE POSTURI: - GUVERNANTA - CAMERISTE SE ASIGURA TRANSPORT , ANGAJARE PE MINIM 6 LUNI SI UN SALARIU ATRACTIV.
HOTEL GLORIA

Angajam Personal Curatenie Hotel


Angajam personal hotelier pentru curățenie. Salariu: 3500-3800 lei net luna Contract de munca Decontarea transportului Program de lucru 6-8h zi .
S.​C.​ ALGEDO POPI SRL

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.