Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Receptionist in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Receptionist in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptionist in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Receptionist in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Asistent Manager In Domeniul Hotelier


Hotel Castelnor Paltinis, Sibiu angajeaza Asistent Manager Cerinte: Absolvent al unei forme de invatamant superioare; Minimum 1 an experienta in domeniu reprezinta avantaj; Foarte bune cunostinte de operare pe calculator (Windows, Word, Excel); Limba engleza scris/vorbit Abilitati foarte bune de comunicare, negociere si organizare; Capacitate de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile; Atitudine pozitiva, spirit de observatie, atentie la detalii si flexibilitate. Conditii: Contract de munca pe termen nelimitat; Un salariu competitiv, in functie de nivelul de calificare si experienta; Tichete de masa; Prime si bonusuri in functie de performanta. Responsabilitati: Tine evidenta si discuta cu clientii si furnizorii; Mentine legatura cu colaboratorii companiei; Preluarea apelurilor telefonice si e-mailuri; Discutii cu potentiali clienti, prezentari de oferte si negocierea de preturi; Preia, inregistreaza, distribuie la departamentele implicate corespondenta; Indosariaza si arhiveaz
PRIME TIME RESORT SRL

Angajam Camerista Hotel


PLAZA35 ApartHotel Sibiu angajeaza camerista femeie de serviciu Experienta intr-un post similar reprezinta un avantaj. Program de lucru: 08. zile saptamana Luni - Duminica)
IMOBILIARE ROYAL SRL

Angajam "lucrator Room-service Hotel"


Compania SC PROGAST OPTIM SRL , cu sediul in Sibiu, doreste sa angajeze pe urmatoarele posturi: - "lucrator room-service hotel" - 2 posturi disponibile CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail afisata pe site.
SC PROGAST OPTIM SRL

Pensiunea Casa Bazna Din Judetul Sibiu Angajaza Personal Horeca


Pensiunea Casa Bazna din Judetul Sibiu angajaza ajutor de ospatar 2300 lei (ajutor de ospatar). Oferim cazare in cadrul pensiunii.
KARPATEN

Pensiune Turistică Caută Doamna Ajutor Bucătărie


Pensiunea noastră turistică situată în Ocna Sibiului caută doamna la bucatarie să se alăture echipei noastre. Dacă sunteți pasionata de domeniul culinar și doriți să faceți parte dintr-o echipă prietenoasă și dinamică, atunci suntem în căutarea dumneavoastră! Responsabilități: Pregătirea și gătirea diverselor mâncăruri și meniuri conform standardelor noastre Asigurarea calității și prezentării impecabile a preparatelor Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară în bucătărie Colaborarea eficientă cu ceilalți membri ai echipei pentru a asigura un serviciu excelent clienților noștri Gestionarea stocurilor Cerințe: Experiență anterioară în domeniul culinar, preferabil într-un mediu similar de ospitalitate constituie un avantaj Abilități excelente de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă Atitudine pozitivă și orientare către rezultate Flexibilitate și capacitate de a lucra sub presiune Disponibilitatea de a lucra în ture și în weekend-uri, în funcție de necesitățile o
Vila Salzburg
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.