Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Restaurante in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Restaurante in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Căutăm Personal Hotelier - Bucatar,​ Barmani-ospatari,​ Receptioneri,​ Maseur Terapeut


Grup hotelier german căutăm personal pentru hotelurile noastre de 4 și 5 stele situate pe malul Mării Baltice. Bucatar vorbitor de limba germană sau engleză Ospătari, barmani limba germană obligatorie Maseur terapeut Wellness, Yoga avantaj (cu diplomă) limba germană obligatorie Receptioneri limba germană obligatorie Oferim - Contract de muncă conform legislației germane. - Salariu atractiv cu posibile modele flexibile de timp de lucru. - Loc de muncă pe tot parcursul anului. - Cazarea și o masă pe zi asigurate de către noi. - Locuri de parcare gratuite pentru angajați la hotel. - Utilizarea sălii de fitness. - 50% reducere la tratamentele de wellness. - Reduceri de vacanță în cadrul grupului hotelier și cu partenerii noștri. - Sunt posibile oportunități de avansare în cadrul companiei sau al grupului hotelier. - Suntem angajatori direcți, nu se plătesc taxe sau comisioane de intermediere. Dacă sunteți interesat, lăsați-ne un mesaj cu numărul dvs. de telefon și un scurt CV și vă vom con
arca

Angajam Barman Si Ospatar Pentru Un Local Select In Centru Aradului


Angajez Barman si Ospatar, pentru un local select in punctul zero al orasului Arad, sociabili si interesati în a crește un business, cu bun simt si drag in a servi clientela noastra. Va rugam sa ne trimiteti un cv si/sau recomandare. Pentru mai multe detalii va rugam ne contactati telefonic.
ACI

Angajam Personal Pentru Terasa Strand Pt Sezonul Estival


Angajez personal pe strand pentru sezonul de vara.Ajutor de bucatar,gratangiu,preparator clatite si waffe,vanzatoare,ospatare.Full time sau doar pt.weekend.Mai multe detalii
Sc Sanibel
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.