Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

57 Locuri de Munca Restaurante in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

57 Locuri de Munca Restaurante in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Restaurant Noir Poiana Brasov Angajeaza Ospatar Si Ajutor De Ospatar


Restaurant Noir Poiana Brasov Angajeaza ospatar si ajutor de ospatar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul si sa ne transmiteti CV-ul dumneavoastra intr-un mesaj privat!
SC BOOKINGPEDIA SRL

Resort Silver Mountain & Spa Din Poiana Brasov( Restaurant Noir Poiana Brasov) Angajeaza Ospatar


Angajam ospatar la Resort Silver Mountain & Spa din Poiana Brasov( Restaurant Noir Poiana Brasov), se ofera salariu atractiv si bonusuri in functie de performante.
Bookingpedia SRL

Spartan Brasov Caută Colegi !!!


SPARTAN BRASOV caută colegi pentru locațiile din Mall Coresi și Bartolomeu (Stadionului). Detalii la pentru locația din Coresi Detalii la pentru locația din Bartolomeu (Stadionului)
Restaurant Spartan

Angajăm Barman Ospătar


Angajăm barman ospătar cu sau fără experiență Cafenea zona centru Brașov Program flexibil Telefon : Persoana de contact : Viviana
News Cafe

Barman Barista Cafenea Freshuri Velo Coffee Café Du Theatre


Velo Coffee Brașov Ne mărim echipa! Angajăm barman, Barista. Cafeneaua Velo Coffee-Café du Theatre cautam coleg. Salariu atractiv 2300 lei + Procent vanzari=(3500-4000Ron) + Tips.... Program flexibil. Experienta obligatorie. Vino alaturi de noi într-o echipă tânără si dinamică, unde iți poți dezvolta abilitățile dobândite. Pentru mai multe detalii va rugăm sa sunați la:
Velo Coffee Braov

Angajam Barman Barista Cafeneaua Velo Freshuri


Velo Coffee Brașov Ne mărim echipa! Angajăm barman, Barista. Cafeneaua Velo Coffee-Café du Theatre cautam coleg. Salariu atractiv 2300 lei + Procent vanzari + Tips.... Program flexibil. Experienta nu este obligatorie. Vino alaturi de noi într-o echipă tânără si dinamică, unde iți poți dezvolta abilitățile dobândite. Pentru mai multe detalii va rugăm sa sunați la
Velo Coffee Braov

Bucatar,​ Ajutor De Bucatar,​ Ospatar Si Personal Pentru Curatenie


Oferim locuri de munca atractive intr-un mediu placut si dinamic: bucatar, ajutor bucatar si personal pentru curatenie. Investim constant in modernizare si utilare cu mijloace de lucru moderne, dar investim mai ales in oameni. Program flexibil, pachet salarial motivant, instruire si formare profesionala, team-buidinguri. Relatii la tel. , e-mail Sau la restaurant pe str. Vasile Alecsandri nr 24.
Super Gastro SRL

Angajam Ospatari


Restaurant Golden Mondo din Brasov angajeaza ospatari Cerințe: - Experienta in lucru cu oamenii - Comunicativ , disciplinat, punctual - Persoana deschisa cu simtul raspunderii -- Abilitati in relatiile cu publicul, coordonare, control si verificare, personalitate energica, amabilitate si eficienta - Tinuta profesionala Beneficii: Pachet salarial atractiv Contract de munca perioada nedeterminata Mediu de lucru placut
madison company srl

Angajăm Barman și Ospătar


Pubul Csíki Sör din Brașov caută colegi faini și de încredere. Căutam: bucătar, ajutor bucătar, barman, ospătar, spălător vase.
Csiki Pub Brasov

Angajam Barmani Si Picoli La Juno Wine Garden Brasov


Angajam barmani si picoli la Juno Wine Garden Brasov pe perioada verii. Job de sezon, cu posibilitate prelungire in alte locatii partenere la finalul sezonului. Salariu competitiv, in functie de experienta. Cunostintele despre vin reprezinta un avantaj. Locatie in centrul Brasovului.
Juno Wine Garden

Angajam Barman /​ Oaspatar


Căutăm să angajăm Barman / Ospatar ! Îți place să lucrezi în Pub'uri și cauți un loc de muncă stabil? Hai alături de echipa King's Court Pub! Candidatul ideal pentru job: -Sa doreasca sa lucreze pe perioada nedeterminata -sa coopereze bine in echipa -sa ii placa domeniul in care va lucra -sa doreasca sa invete si sa evolueze -sa fie punctual si serios Descrierea jobului Responsabilatatile acestuia sunt de a prepara bauturile si a le servi. Sa fie dispus sa lucreze in echipa intr-un mediu placut. Pentru mai multe detalii. Va rugam sa ne contactati. Va Multumim!!
Unique Core OA S.​R.​L

Angajam Barman /​ Oaspatar


Căutăm să angajăm Barman / Ospatar ! Îți place să lucrezi în Pub'uri și cauți un loc de muncă stabil? Hai alături de echipa King's Court Pub! Candidatul ideal pentru job: -Sa doreasca sa lucreze pe perioada nedeterminata -sa coopereze bine in echipa -sa ii placa domeniul in care va lucra -sa doreasca sa invete si sa evolueze -sa fie punctual si serios Descrierea jobului Responsabilatatile acestuia sunt de a prepara bauturile si a le servi. Sa fie dispus sa lucreze in echipa intr-un mediu placut. Pentru mai multe detalii. Va rugam sa ne contactati. Va Multumim!!
Unique Core OA S.​R.​L

Oportunitate De Angajare - Ospatar A La Carte


Descrierea postului Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă Food Beverage? Ai o capacitate instinctivă de a anticipa nevoile oaspeților? Îți place să fii omul potrivit la locul potrivit? Te entuziasmează ideea de a fi gazdă și de a oferi experiențe memorabile? Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze? Cerințele postului Experiență relevantă într-un restaurant cu reputație bună; Buna cunoaștere a limbii engleze și orice altă limbă constituie un avantaj; Profesionalism excepțional; Bune abilități de coordonare și comunicare; Eficiență și imaginație; Personalitate plăcută; Atenție la detalii; Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când gestionează toate situațiile; Abilitatea de a lucra într-un program flexibil, inclusiv în zilele de sărbători și în weekend-uri; Beneficii Tichete de masă Asigurare medicală Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group Bonusuri de performanță Mediu de lucru dinamic Trai
Ra-Ra Hotels

Angajăm Ospatar In Predeal


Hotel Draga Maria din Predeal își mărește echipa! Te asteptam in echipa noastra dacă ești o persoană: responsabilă, organizată, cu atenție distributivă și memorie bună; cu abilități foarte bune de comunicare Ceea ce trebuie să faci este: să servești clienții cu preparate culinare, băuturi și alte produse specifice restaurantului; să efectuezi mise-en place, în ordinea cerută de tehnica servirii; să monitorizezi mesele și să asiguri coerenta în servire; să urmărești gradul de satisfacție al clienților și impresiile acestora; să încasezi de la clienți contravaloarea notelor de plată Oferim: Cazare si masa pentru cei care nu sunt din zona Program in ture Salariu motivant si bonusuri in functie de performanta si implicare Mediu de lucru placut
Hotel Draga Maria

Angajam Ospatari /​ Picoli /​ Barmani


Wolkendof Bio Hotel Spa & Conference situat langa Brasov, comuna Vulcan, angajeaza Ospatari, Picoli, Barmani Cerințe: - studii sau experiență în domeniul ospitalier sau servicii clienți - simțul responsabilității, seriozitate, sinceritate - comportament politicos, cunoscător al bunelor maniere - limba engleza nivel mediu Beneficii: - salarii intre de la 2000-2500 lei - tichete de masa (20 lei/zi lucrata) - transport asigurat - program in 2 schimburi (7' zile lucrate / 2 zile libere - cazare la cerere (se aplica conditii) - contract de munca individual
Wolkendorf Bio Hotel Spa Conference SRL

Pensiunea Speranta Predeal Angajeaza : Aj Ospatar/​ospatar


Pensiunea Restaurant Speranta din Predeal Angajeaza : Aj ospatar/ospatar Se ofera: Contract de munca,Cazare sau transfer de la/la gara,etc
DAN-ALIN COMPROD SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 57 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.