Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

89 Locuri de Munca Restaurante in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

89 Locuri de Munca Restaurante in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare


angajez 2 fete pentru bistro- restaurant , Program flexibil . Din Cumpana de preferat . Contract de munca pe perioada nedeterminata, program 8 ore pe zi, salariu avantajos, bonuri de masă. pentru fiecare zi lucrata tel. pentru detalii,
bar bistro restaurant

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 3250 RON/Luna

Angajam Barman


Restaurantul Grand din Eforie Nord angajeaza barman. Relatii la tel. sau E-mail
Restaurant Grand Eforie Nord

Barman,​ Ospatar,​ Sef De Sala


Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. Sarcini si indatoriri specifice: Servirea exemplara a clientilor; Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. Responsabilitati ale postului: Asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor; Raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. Autoritatea postului: Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele mancarurile bauturile comandate de catre acestia.
SC MARINASANTIS SRL

Barman-ospatar


Cafenea, situata in zona Trocadero, Constanta, angajam barman-ospatar. Program 2 2, permanent. Pentru detalii la telefon .
Apimel Mereni SRL

Media netă estimată pe baza celor 92 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Angajez Barista


AWAKECOFFEE,zona Tomis Nord angajeaza barista, in urmatoarele conditii: - experienta - atitudine prietenoasa, - punctualitate, - dorinta de munca Program:L-V 8-17 S 9-16 D Închis Încă o zi liberă în cursul săptămânii. Salariu:2500 lei Pentru mai multe detalii la nr de tel:
AWAKECOFFEE

Terasa Situata In Portul Turistic Tomis Angajeaza Personal


Terasa situata în portul turistic tomis , angajează personal ptr sezonul estival 2024
Terasa Scoop

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Angajam Ospatari Si Ajutori De Ospatari


Hotel SUNQUEST din statiunea VENUS, angajeaza pe perioada sezonului estival OSPATARI, AJUTORI de OSPATAR si BARMAN. Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta.

Ospătar Ajutor Ospătar.​


Restaurant Mangia-Mangia angajează ospătar, ajutor de ospătar. Detalii la nr de telefon
Mangia

Angajam Ajutor De Bucatari,​ Bucatar,​ Ospatar Si Ajutor De Ospatar


Restaurant Atic din Constanta angajeaza ajutor de bucatar, bucatar, ospatar si ajutor de ospatar,nu oferim cazare.
DGN FB

Ospatar Casier Ciorbelle


Angajam Casier Ospatar Atributii de preluat comenzi, servit mese, pregatit comenzile pentru livrare sau ridicare din locatie. Cerem: Experienta post similar fie ospatar sau dispecer comenzi Atentie distributiva!!! Bun-simt fata de colegi, clienti si angajatori !!! Disponibilitate la program in ritm alert de preluat comenzi telefonic, Glovo, Bolt, mese si clienti care ridica din locatie. Oferim: Salarizare buna si program relativ scurt Post PERMANENT, pe tot timpul anului, cu contract, plata la timp si concediu platit. Avem un post foarte bine remunerat pentru flux, program si conditii. Cautam doar persoana potrivita. Nu oferim cazare, angajam doar din Constanta. Detalii DOAR la telefon!
Ciorbelle

Companie Horeca Cauta Ospatarita


Cautam ospatarita Locatie: Hotel din Delta Dunarii cu circuit inchis Salariu: Intre 3500-4000 de lei net luna, se acorda bonus pe baza performantei + cazare si masa incluse. Se realizeaza contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Se va ocupa de servirea a 3 mese pe zi la ore fixe, maxim 35 de persoane.
Delta Holding

Terasa Andreea ( Zona Cazino)


ANGAJAM PIZZER,AJUTOR PIZZER INCEPEM LA JUMATATEA LUNI APRILIE , PANA LA JUMATATEA LUNI SEPTEMBRIE! SALARII INTRE 7000 SI 12000 RON RELATII ( DANIEL)
Terasa In Mamaia

Angajez Barman Barmaniță


Cauți un loc de muncă dinamic și distractiv, unde să poți pune în practică abilitățile tale de barman și să faci parte dintr-o echipă tânără? Atunci ești candidatul perfect pentru TES Cafe Gelato Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să te primim în echipa noastră! Sună-ne și hai să stăm de vorbă:
Tes cafe gelato

Angajez Ospatar Și Barman


Locatie situata in centru vechi Constanta angajeaza ospatari, ajutori ospatari, barman si ajutor barman. Program 2 zile cu 2 zile Experienta constituie un avantaj. Mai multe detalii la telefon
PUB TOMIS

Barista Cafenea To Go


Esti o persoana pozitiva, cu zambetul pe buze, pregatita sa faca oamenilor ziua mai buna? Alature-te echipei Stretto Plug In din Leroy Merlin Constanta. Responsabilitati: preia comenzi intr-o maniera eficienta si profesionista cunoaste retetarul si prepara bauturile la standarde inalte serveste clientii Cerinte: implicare si rigurozitate punctualitate si atentie la detalii amabilitate. Abia asteptam sa te cunoastem!
Stretto Plug In

Angajez Barman!


Restaurant, angajam in regim permanent, barman!
Tara Food Concept SRL

Barman Olospatar


Hotel restaurant Picadilly cauta echipa pentru sezonul de vara. Avem nevoie de barmani doua posturi.Ospatari si ajutor de ospatar. Data de incepere 15-20 Mai. Locatia se afla in Constanta, Mamaia
Piccadilly

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Angajăm Personal Pentru O Terasă


Suntem în căutarea de personal pentru sezonul de vară la o terasă din Constanța, sezonul începe din data 15.05.2024 până la sfârșitul sezonului, aveți asigurat transport gratis la muncă , cazare de 4 stele , avem nevoie pentru următoarele posturi : 1-bucătar cu experiență în gătitului mediteranean 1-ajutor de bucătar 4-ospătărițe (experiența este un avantaj) 2-ajutori de ospătari 2-spălători de vase 1-spălător de păhare 1-barman cu experiență Căutăm un personal serios, amabil, sociabil, prietenos ca să fie o atmosferă plăcută de muncă pentru toată lumea, program lejer de muncă SALARILE SUNT FOARTE BUNE, MAI MULTE DETALII ÎN PRIVAT
Mimoza cafe
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 89 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.