Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Restaurante in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Restaurante in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Barman în Oradea


Moscova Exotica SRL. sediu Oradea, str. Moscovei 12., angajează: barman COR513201. Cerință: studii medii. În cazul acceptării ofertei, rugăm contestanții să trimită CV-ul:
Moscova Exotica srl.​

Angajam Barmană - Ospatara


Angajam Barmană - Ospatara cu experiența Locația Senza Caffe pentru mai multe detalii sunați la nr de tel
Senza Caffe

Angajăm Barista Full-time


Angajăm Barista full-time Madal Café, una dintre primele cafenele de specialitate din Budapesta cu o experiență de 10 ani în domeniu, vine la Oradea și este în căutarea unui coleg pasionat de cafea. Dacă ești o persoană pozitivă, dinamică, ai spirit de echipă și dorință de a te dezvolta în continuu, te așteptăm cu drag în echipa noastră tânără. Reprezintă avantaj experiența anterioară însă îți putem oferi tot suportul să înveți sau să progresezi rapid.
Madal Cafe

Barman Cu Experiență


Vrei să faci parte din echipa noastră dinamică și prietenoasă? Căutăm coleg barman talentat și plin de energie pentru a se alătura familiei noastre la Dio Căsuța cu Nuci! Cerințe: Experiență în domeniu este un plus, dar nu este obligatorie Abilități de comunicare și interacțiune cu clienții Capacitatea de a lucra în echipă și de a fi disciplinat Abilități organizatorice și de gestionare a timpului Beneficii: Mediu de lucru plin de viață și prietenos Oportunități de creștere profesională Program flexibil
Dio/​Căsua cu Nuci

Angajez Barmana Decebal


Angajam barmana,zona Decebal(langa Biserica Emanuel).Se lucreaza in ture(saptamana scurta cu saptamana lunga)Informatii la telefon.
Mladi

Angajare Elvetia Ospatar,​ Gradinar,​ Tamplar,​ Montare Schele


Angajare in Elvetia- urmatoarele posturi Grădinar - amenajare spatii verzi- vorbitor de germana Schela- montare demontare schela- vorbitor germana B2 Chelnerita (gastronomie ) femei vorbitoare de limba germana Tamplar- dulgher- vorbitor de limba germana Salarii intre 29-35 Franci elvetieni CHF pe ora in functie de experienta in domeniu si jobul pentru care aplicati cazare intre 600-850- singuri in camera ultilitati incluse in functie de locatia care o avem libera Toate aceste posturi necesita limba germana la nivel conversational- inainte de aplicare se sustine test de limba telefonic.
EWP
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.