Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

34 Locuri de Munca Restaurante in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

34 Locuri de Munca Restaurante in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Restaurante in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Livrator Restaurant


Restaurant cu punct de lucru în Pitești Angajează șofer livrator comenzi la domiciliu Relații la telefon.
La Vera

Angajam Personal Restaurant


Deschidem un restaurant in Pitesti, zona centrala, cu specific pescaresc si traditional, si urmarim sa ne formam o echipa de specialisti in domeniul Horeca. Avem nevoie de: - Bucatar Sef - Bucatar - Ajutor Bucatar - Ospatar Sef - Ospatar - Barman Oferim pachet salarial conform experientei si postului ocupat. Acceptam si persoane peste 16 ani, persoane care doresc sa lucreze part time. Asteptam Cv-urile dumneavoastra la adresa de email
Ador by Bratioara SRL

Restaurant La Butoaie Angajeaza


RESTAURANT LA BUTOAIE ANGAJEAZA: POST DESERT SALATE POST LEGUME POST PASTE PANEURI SALARII MOTIVANTE. PENTRU MAI MULTE DETALII SI INTERVIURI VA ASTEPTAM IN LOCATIA RESTAURANTULUI SAU LA URMATOARELE NUMERE DE TELEFON:
SC WELDTECH OPERATION SRL

Restaurantul Noblesse Angajează Ospatari Si Ajutor De Bucatar


Restaurantul Noblesse angajează ospatari. Angajam ospatari si ajutor de bucatar ,de preferat cu experienta, dar suntem deschiși pentru oricine vrea sa învețe și sa între în echipa noastră. Nu ezitați sa ne contactați tel.
Noblesse

Angajare


Restaurant angajeaza -Barmani -Ospatari -Bucatari
Restaurant

Angajam Ospatari!!!


Restaurant Noblesse angajează ospatari!!!
Restaurant Noblesse

Angajam Ospatari


Restaurantul Noblesse angajează ospătari cu și fără experiență. Tel
Restaurant Noblesse

Guest Experience Leader


McDonald s nu este doar un job, este o familie! Fii GUEST EXPERIENCE LEADER la McDonald s! Esti ambasadorul ospitalitatii, acea persoana ce este alaturi de clienti pe tot parcursul vizitei in restaurant. Hai sa ne cunoastem si sa ducem povestea McDonald s mai departe alaturi de tine! 25% din promovările pe pozițiile de manageri din restaurante din din pozițiile de #GuestExperience Leader Despre tine: Minim studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Te adaptezi repede schimbarilor si gasesti solutii rapide in orice situatie; Ai bune abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti alaturi de oaspeti la plasarea comenzii la Kiosk si in gasirea unei mese libere; Te asiguri ca oaspetii au fost serviti cu acuratete si ca sunt multumiti de calitatea si prospetimea produselor; Daca un client are o intrebare tu esti cel care il intampina si ii ofera informatiile de care are nevoie. Beneficii: Pachet salarial de pana la 3500 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din
Premier Restaurants Romania SRL

Media netă estimată pe baza celor 4 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Angajez Personal Terasa Mall Nou


Angajez personal Terasa Mall Nou, cu fără experienta în vânzare bar(experienta constituie un avantaj) , preparare fresh-uri, smothi-uri... Detalii la telefon
Magic Cio.​ Srl

Angajam Barista ,​ Barista Junior


Te invităm să te alături echipei noastre la noul local Ted's Coffee, care urmează să se deschidă în centrul orașului Pitești (Piața Muntenia). Căutăm persoane pasionate de cafea și de servicii de calitate, pentru a ocupa pozițiile de Barista, Barista Junior. Dacă îți place să lucrezi într-un mediu dinamic si te descurci excelent în interacțiunea cu clienții, aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine. Responsabilitățile tale vor include prepararea băuturilor de cafea și a altor produse din meniu, interacționarea cu clienții pentru a le oferi o experiență plăcută și satisfăcătoare, menținerea curățeniei și a ordinii în zona de lucru. Oferta noastră: - Salariu de pornire începând de la 2700 lei, plus comision din vânzări - Training și instruire pentru a-ți dezvolta abilitățile în arta preparării cafelei și în oferirea unui serviciu excelent clienților - Programul de lucru va fi discutat în detaliu la interviu - Oportunitatea de a te dezvolta într-un mediu prietenos și dinamic, alăt
HR EDEN 2007 SRL

Se Cauta Barman Ospatar Pentru Grecia


Se cauta baieti si fete in Creta Grecia ptr posturile barman ospatar de preferat cu varsta cuprinsa între 20-30 ani..vorbitori minim engleza si alte limbi sau limba greacă.. Persoane dinamice rabdatoare si cu pofta de munca Salariul atractiv..1000-1500 e...cazare asigurata si 2 mese ..cei initeresati ma contactati in privat ptr detali..
Work and travel

Angajez Ospatar Si Receptioner Hotel


Program 12 h zi, 3 zile saptamana. Slarizare in functie de competentele profesionale, (3000 - 4000 lei). Contract de munca pe perioada determinata sau nedeterminata. Pentru ore lucrate in week-end se asigura plata suplimentara cu procent de 75%. Solicitam disponibilitate de lucru.
SC PROD.​ COM.​ VULTURUL SRL

Angajare Ajutor Bucatar/​ospatarita


ANGAJAM AJUTOR BUCATAR/ OSPATARITA.SC.NAZAR REST 27 SRL SALARIUL 2500-3000 LEI.TEL.
NAZAR REST 27

Angajez Ospatar


Restaurant în Pitești ( cartier Prundu) angajează: Ospatar cu experienta Bucatar profesionist de la 1000 euro Ajutor de bucatar experimentat Oferim salariu motivant și alte bonificații Tel:
Promax imobiliare consult
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 34 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.