Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Sezonier in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Sezonier in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Instalator și Muncitori Necalificați


Angajam instalator sanitar și gaze și muncitori necalificați ptr lucrări edilitare, alimentare cu apa și canalizare
RADOICO SRL

Cautam Instalatori Si Muncitori Necalificati


Suntem o firma cu o prezenta de peste 20 ani pe piata din vestul tarii si nu numai, care cauta sa isi mareasca colectivul. Daca esti interesat de un loc de munca stabil, in care beneficiezi de o remuneratie corecta in functie de performanta, contacteaza-ne la telefon: sau lasa-ne CV-ul la adresa de e-mail si te vom contacta noi.
Vest HVAC Instal

Angajez Muncitori Calificați și Necalificați


Angajez muncitori calificați și necalificați pentru construcții de hale industriale și terasamente.
Alesov Cons srl

Angajăm Electricieni (m W D) Cu Experiență De A Lucra Cu Curent De înaltă Tensiune


Cerințe: limba germană la nivel B2+ sau C1 formare profesională și dovada aptitudinii de a lucra la instalații electrice de înaltă tensiune întreținerea și repararea instalațiilor electrice sub tensiune experiență de a lucra la stațiile electrice fiabilitate punctualitate mașină permis de conducere Vă oferim: 19,00 euro brutto pe oră + 8,50 euro diurnă pe oră contract de muncă pe perioadă nedeterminată înregistrare (impozite, asigurări) asistență pe durata angajării în limba română sau maghiară Bonusuri suplimentare: concediu de odihnă până la 30 de zile, în funcție de vechime primă de vacanță și primă de Crăciun după 6 luni vă oferim îmbrăcăminte de lucru căutăm cazare pentru dvs. Dacă sunteți interesați, trimiteți-ne CV-ul dvs. la adresa de mail: Date de contact: +*****9292
Sepona GmbH

Firma De Panouri Solare Angajeaza Personal Calificat Sau Necalificat Operatori Ramming (gayk)


Suntem o companie dinamică și în creștere, specializată în montarea și instalarea panourilor fotovoltaice pe teritoriul GERMANIEI. Plecarea va avea loc pe 14.04.2024. Suntem în căutare de oameni dedicați și motivați pentru a se alătura echipei noastre, pe șantier. Responsabilități: -instalarea și montarea panourilor confirm specificațiilor tehnice -asamblarea și conectarea componentelor sistemului fotovoltaic -respectarea standardelor de siguranță și a regulilor de lucru. Cerințe: 1. Experiența reprezintă un avantaj, dar nu e obligatorie atât timp cât există motivație spre ÎNVĂȚARE 2. Abilitatea de a lucra într-o echipă eficient și de a comunica clar cu colegii 3. Atitudine pozitivă Beneficii: - Salariu lunar de 2000 net - Oportunitatea de a lucra într-un domeniu dinamic și în plină creștere - Mediu de lucru pozitiv Să țineți cont de toate aceste aspecte, și ne puteți contacta la nr. de telefon
IAS

Mecanic Cu Experienta


Angajez mecanic cu experienta în domeniul de mecanica și dezmembrari auto în Timișoara. Pentru mai multe detalii despre program, salariu și postul de munca la telefon 0 7 9 1 1 1 1 6 9 8
Servicedezmembrari

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta in domeniu. Avem un cuptor pe lemne italian, de cea mai buna calitate, intr-o locatie din Dumbravita.
Casa Dell Amore Pizzium

Tehnician Vopsitorie (fara Experienta)


Vei avea urmatoarele responsabilitati : - Sa cureti pompele de vopsea si de intaritor cat si circuitul de vopsire -Sa prepari vopseaua dupa ratele de mixare -Sa folosesti filtrul corespunzator la filtrarea vopselei -Sa verifici vascozitatea vopselei - Sa verifici daca la tur si la retur sunt filtrele curate -Sa verifici pompele care nu se folosesc,sa fie cu diluant curat -Sa completezi rapoartele de mixare a vopselei, diluantului si a intaritorului -Sa verifici presiunea de aer de la pompele de vopsea si de intaritor Cerinte: -studiii medii finalizate -engleza nivel incepator -experienta in munca minimum 3ani -nu se cere experienta in domeniul vopsitoriei, oferim trainning la locul de munca
Plasessromania Srl

Cofetar Cu Experienta - Locatie Centrala


Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 7000 lei in functie de experienta si cunostinte
Matrix Solutions

Angajez Ospatara Cu Experienta


Angazej pentru pizzerie terasa doua fete cu experienta in domeniu, zona Unirii, program de dupa masa. Mai multe detalii telefonic.Salar 3.000 ron net.
Pubro

Angajez Croitoreasa Cu Experienta


Angajez croitoreasa cu experienta in domeniul echipamentelor de protectie( salopete, halate, costume medici, costume bucatari, haine politie etc), comanda serie mica(rochii, fuste, pantaloni etc), sa stie sa croiasca dupa tipare sau dupa model, sa stie sa coase un produs cap- coada la masina liniara,surfilat etc, exista tipare, masa croi, masini de croi, nu conteaza varsta, chiar pensionare cu drept de angajare, program de lucru 8 ore, se poate si part- time cu 4 ore , prime de sarbatori, zona dambovita. Salariu 3000 lei net, negociabil.
Stonilis

Caut Sofer Cu Experienta Pt Trakker 8x4


Caut sofer cu experienta pt Trakker 8x4, se lucrează pe santier în Tm
PTG IABLA TRANS SRL

New Consulting Imobiliare Angajeaza Agenti Imobiliari Cu Experienta


Angajam agenti imobiliari. Comision incepand cu 50%, existand posibilitatea de crestere a acestuia, in functie de volumul tranzactilor.
New Consulting

Ospatar Sef Tura Minim 5 Ani Experienta


Cautam o persoana harnica, organizata si dornica de un job dinamic si cu un colectiv profesionist. Responsabilitati: manageriaza intreaga echipa organizeaza sarcinile zilnice, evenimente verifica personalul pt a -si indeplini sarcinile zilnice. transmitere oferte catre potentiali clienti rezerva evenimente emite facturi verifica stocurile zilnice vanzarile verifica listele de achizitii Daca te consideri potrivit pt postul de manager asteptam CV-ul tau pe adresa de mail Detalii la
Lake House

Salon Beauty Amour Timișoara Angajează Cosmeticiană Cu Experiență.​


Salon Beauty Amour angajează cosmeticiană cu experiență de cel puțin 1 an în salon de înfrumusețare. Cerințele obligatorii vizează diploma de calificare, obținută în urma unui curs de cosmetică acreditat, o diplomă de absolvire a unui curs de igienă, în termen de valabilitate și cunoștințe temeinice de epilat, pensat, tratamente faciale. Ne-am dori o colegă punctuală și cu abilități bune de comunicare, care să completeze o echipă foarte dinamică și de succes. Vârsta nu contează și, deși nu sunt obligatorii, cursurile de specializare ( machiaj, laminare gene, etc.) reprezintă un avantaj și ne arată că iubești ceea ce faci. Programul este de trei zile pe săptămână, alternativ: L-Mi-V - 9-20 cu Ma-J 9-20 + S9-17. Salariul este constituit din procent de 50% din încasări. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei un loc în care să te afirmi într-un salon cu vechime și personal înalt calificat, te așteptăm cu drag.
BEAUTY AMOUR SRL

Angajam Zidari Cu Experienta Si Necalificati In Timisoara


Angajam zidari cu experienta și muncitori necalificați. oferim cazare , salariu foarte bun. detalii la telefon
z power building

Barman - Cu Experienta


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant, Mediu de lucru placut Conditii: Program 2 cu 2, Experienta in domeniu, Limba engleza nivel mediu, Seriozitate, Implicare Venituri totale: 4500 - 6000 lei
JRT Company SRL

Sc Pink Tulips Srl Angajeaza Sef De Magazin Cu Experienta


Cautam sef de magazin cu experienta pentru magazinul Shop&Go Dragalina 47. (Zona Gara de Nrod) Oferim: Program flexibil full-time Salariu atractiv Bonusuri de performanta Se cere: experienta in domeniu minim 1 an, seriozitate, dorinta de a munci si invata!
Pink Tulips

Angajez Personal Montaj Demontaj Schela Si Termoizolatii Blocuri Cu Experienta


Societate comerciala angajez personal cu experienta schela fatada blocuri turn in zona Torontalului in Timisoara. Plata saptamanala. Salarii de la 5500 ron la 6600 ron in functie de performante!
Maia Residence

Angajare Muncitori Necalificati Pt.​activitate De Productie Paleti Din Lemn


ANGAJAM URGENT 10 MUNCITORI NECALIFICATI SAU CALIFICATI PT.ACTIVITATE DE PRELUCRARE LEMN PT.PRODUCTIE DE PALETI.SE ASIGURA DACA ESTE CAZUL CAZARE.SALARIUL ATRACTIV.ANGAJARE CU CONTRACT PE DURATA NEDETERMINATA.
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.