Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Sezonier in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Sezonier in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sezonier in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tehnician Vopsitorie (fara Experienta)


Vei avea urmatoarele responsabilitati : - Sa cureti pompele de vopsea si de intaritor cat si circuitul de vopsire -Sa prepari vopseaua dupa ratele de mixare -Sa folosesti filtrul corespunzator la filtrarea vopselei -Sa verifici vascozitatea vopselei - Sa verifici daca la tur si la retur sunt filtrele curate -Sa verifici pompele care nu se folosesc,sa fie cu diluant curat -Sa completezi rapoartele de mixare a vopselei, diluantului si a intaritorului -Sa verifici presiunea de aer de la pompele de vopsea si de intaritor Cerinte: -studiii medii finalizate -engleza nivel incepator -experienta in munca minimum 3ani -nu se cere experienta in domeniul vopsitoriei, oferim trainning la locul de munca
Plasessromania Srl

Cofetar Cu Experienta - Locatie Centrala


Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 7000 lei in functie de experienta si cunostinte
Matrix Solutions

Angajez Ospatara Cu Experienta


Angazej pentru pizzerie terasa doua fete cu experienta in domeniu, zona Unirii, program de dupa masa. Mai multe detalii telefonic.Salar 3.000 ron net.
Pubro

Angajez Croitoreasa Cu Experienta


Angajez croitoreasa cu experienta in domeniul echipamentelor de protectie( salopete, halate, costume medici, costume bucatari, haine politie etc), comanda serie mica(rochii, fuste, pantaloni etc), sa stie sa croiasca dupa tipare sau dupa model, sa stie sa coase un produs cap- coada la masina liniara,surfilat etc, exista tipare, masa croi, masini de croi, nu conteaza varsta, chiar pensionare cu drept de angajare, program de lucru 8 ore, se poate si part- time cu 4 ore , prime de sarbatori, zona dambovita. Salariu 3000 lei net, negociabil.
Stonilis

Angajăm Muncitori Calificați și Necalificați în Constructii


Alătură-te echipei noastre dinamice și dedicate, și fii parte dintr-o companie cu o reputație solidă în domeniul construcțiilor. BestConfort+ caută muncitori calificați și necalificați pasionați de construcții pentru a se alătura proiectelor noastre variate: construcții rezidențiale, comerciale și industriale. Cerințe: Experiență anterioară în construcții (pentru muncitorii calificați) Atitudine pozitivă și dorință de a învăța (pentru muncitorii necalificați) Abilitatea de a lucra în echipă și de a urma instrucțiuni precise Atent la detalii și orientat către calitate Beneficii: Salar competitiv, negociat în funcție de experiență și abilități Transport asigurat către șantiere Oportunități de avansare în cadrul companiei pentru cei dedicați și performanți Contact:
BestConfortPlus

Caut Sofer Cu Experienta Pt Trakker 8x4


Caut sofer cu experienta pt Trakker 8x4, se lucrează pe santier în Tm
PTG IABLA TRANS SRL

New Consulting Imobiliare Angajeaza Agenti Imobiliari Cu Experienta


Angajam agenti imobiliari. Comision incepand cu 50%, existand posibilitatea de crestere a acestuia, in functie de volumul tranzactilor.
New Consulting

Ospatar Sef Tura Minim 5 Ani Experienta


Cautam o persoana harnica, organizata si dornica de un job dinamic si cu un colectiv profesionist. Responsabilitati: manageriaza intreaga echipa organizeaza sarcinile zilnice, evenimente verifica personalul pt a -si indeplini sarcinile zilnice. transmitere oferte catre potentiali clienti rezerva evenimente emite facturi verifica stocurile zilnice vanzarile verifica listele de achizitii Daca te consideri potrivit pt postul de manager asteptam CV-ul tau pe adresa de mail Detalii la
Lake House

Salon Beauty Amour Timișoara Angajează Cosmeticiană Cu Experiență.​


Salon Beauty Amour angajează cosmeticiană cu experiență de cel puțin 1 an în salon de înfrumusețare. Cerințele obligatorii vizează diploma de calificare, obținută în urma unui curs de cosmetică acreditat, o diplomă de absolvire a unui curs de igienă, în termen de valabilitate și cunoștințe temeinice de epilat, pensat, tratamente faciale. Ne-am dori o colegă punctuală și cu abilități bune de comunicare, care să completeze o echipă foarte dinamică și de succes. Vârsta nu contează și, deși nu sunt obligatorii, cursurile de specializare ( machiaj, laminare gene, etc.) reprezintă un avantaj și ne arată că iubești ceea ce faci. Programul este de trei zile pe săptămână, alternativ: L-Mi-V - 9-20 cu Ma-J 9-20 + S9-17. Salariul este constituit din procent de 50% din încasări. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei un loc în care să te afirmi într-un salon cu vechime și personal înalt calificat, te așteptăm cu drag.
BEAUTY AMOUR SRL

Barman - Cu Experienta


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant, Mediu de lucru placut Conditii: Program 2 cu 2, Experienta in domeniu, Limba engleza nivel mediu, Seriozitate, Implicare Venituri totale: 4500 - 6000 lei
JRT Company SRL

Sc Pink Tulips Srl Angajeaza Sef De Magazin Cu Experienta


Cautam sef de magazin cu experienta pentru magazinul Shop&Go Dragalina 47. (Zona Gara de Nrod) Oferim: Program flexibil full-time Salariu atractiv Bonusuri de performanta Se cere: experienta in domeniu minim 1 an, seriozitate, dorinta de a munci si invata!
Pink Tulips

Angajez Personal Montaj Demontaj Schela Si Termoizolatii Blocuri Cu Experienta


Societate comerciala angajez personal cu experienta schela fatada blocuri turn in zona Torontalului in Timisoara. Plata saptamanala. Salarii de la 5500 ron la 6600 ron in functie de performante!
Maia Residence

Angajăm Croitorese Cu Experiență


Firmă cu sediul în Germania( lângă Karlsruhe) își mărește echipa și angajează croitorese cu experiență în domeniu. Ca atribuții ar modificarea obiectelor vestimentare pe mașini de cusut industriale, reparații îmbrăcăminte textile/pielărie. Se oferă condiții bune de lucru: contract de muncă, cazare și salarizare atractivă. Nu necesită cunoștințe de limba germană, întrucât personalul cunoaște limba română. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, nu ezita să suni la numărul de telefon pentru mai multe detalii.
Schneiderei Asper gharib

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta care sa detina bune abilitati de comunicare, dexteritate si viteza de lucru. Cautam un coleg care isi doreste un job stabil pe perioada indelungata. Salariu+ masa asigurata.
Montecatino

Angajez Vanzatoare Cu Experienta


Magazinul Ximena din Piata Dacia angajeaza vanzatoare cu experienta in vanzari cu servire la vitrina asistata cu carne si produse din carne. Salar incepand de la 3.000 lei, functie de experienta. Diverse bonusuri si prime,program fix in 2 schimburi. Atmosfera de lucru placuta, empatica, cu atentie si respect la nevoile angajatilor.
XIMENA FOOD

Angajam Ajutor Bucatar Cu Experienta


Angajam ajutor BUCATAR cu experienta in domeniu intr-o locatie din Timisoara.
Montecatino

Angajare Muncitori Necalificati Pt.​activitate De Productie Paleti Din Lemn


ANGAJAM URGENT 10 MUNCITORI NECALIFICATI SAU CALIFICATI PT.ACTIVITATE DE PRELUCRARE LEMN PT.PRODUCTIE DE PALETI.SE ASIGURA DACA ESTE CAZUL CAZARE.SALARIUL ATRACTIV.ANGAJARE CU CONTRACT PE DURATA NEDETERMINATA.

Rpc Group Angajeaza Contabil Cu Experienta


Ne mărim echipa RPC Dezvoltări Imobiliare, cu un contabil cu experiență: Astfel căutăm coleg(ă): Atent(ă) la detalii Setat(ă) pe îndeplinirea sarcinilor Cu bune abilități de comunicare și de coordonare a activității financiar - contabile Spirit de echipă Motive pentru care să te alături echipei RPC: Mediu prietenos și o echipă dedicată Condiții financiare atractive Abonament medical MedLife Stabilitatea locului de muncă Te invităm să descoperi lumea financiară alături de noi! Dacă ești interesat, așteptăm CV-ul tău la adresa de e-mail: c o n t a c t @ r p c g r o u p . r o
RPC Group

Angajez Dulgheri și Necalificați! TimiȘoara


Angajez dulgheri și necalificați, doar oameni serioși în Timișoara și de pe lângă Timișoara. Mai multe detalii la tel.
.​

Necalificați în Sectorul Brutărie Patiserie .​


Angajam muncitori necalificați pentru brutărie patiserie .Oferim salariu de debut și bonuri de masa pe card in cuantum cumulat de 3800 lei net luna. Prin rotație se lucrează și în schimb de noapte. Detalii la tel
Brutarie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.