Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

140 Locuri de Munca Sofer Cat C in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

140 Locuri de Munca Sofer Cat C in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat C in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat C in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Categoria B


LKS - LOGISTICS Angajeaza soferi categoria B, cu experienta, pe 3.5T pentru transport international de marfa. Cursele se fac din Romania in Germania, Franta, Spania, Portugalia si retur Romania. Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la numărul de telefon
LKS

Sofer Categoria D Pentru Conventie In Timisoara


ANGAJAM SOFER CATEGORIA D Cerinte obligatorii: -permis auto categoria D+atestat transport persoane -experienta conducere in trafic intern -responsabilitate, disponibilitate, comunicare, confidentialitate Beneficii: -loc de munca stabil -salar atractiv+tichete de masa
PINTUR TRANS

Angajez Sofer Curier


angajez sofer curier se conduce mașina carosata 3.5 tone se cara mașini de spălat, frigider, canapele etc.... vor vi 2 persoane pe mașina deoarece colete se urca la etaj rog doar persoanele interesate sa ma contacteze salar 3500-4000 pentru mai multe detalii contactați-mă
g

Angajam Sofer Livrator


Cautam persoane dinamice cu permis categ. B experienta in domeniul curierat livrari la domiciliu in domeniul Horeca, este un mare avantaj! Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Locatia noastra se afla in Dumbravita si livram DOAR PIZZA! Toate autoturismele noastre au aer conditionat!
Casa DellAmore Pizzium

Angajez șofer Curier


Dacă ești o persoana dinamica, comunicativa și ești pasionat de condus, te aștept în echipa mea! Caut sofer pentru postul de curier Mai multe informații la numărul de telefon .
Cargus

Angajez Sofer Cisterna Alimentara


- experienta minim 1 an pe cap tractor + semiremorca (40 TONE) - categoria C + E - NON ADR Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic !
SC RIC EUROPEAN TRANS SRL

Închiriere Taxi Șofer Cat.​ B


S.c. Panduru Taxi S.r.l. caută colaborator șofer categoria B. Închiriază autoturism marca Dacia Sandero 1.0 benzină complet echipată pentru taxi, la prețul de 120lei 24h. Cerințe permis cat. B, atestat conducator taxi, seriozitate. Dispecerizarea se poate asigura la ce firmă dorește șoferul.
S.​c.​ Panduru Taxi S.​r.​l.​

Sofer Manipulant Firma Catering


FIRMA CATERING , ANGAJAM SOFER MANIPULANT. OFERIM SALARIU SI PROGRAM ATRACTIV, TICHETE DE MASA.
Titan Edilitara

Angajez Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00 la 17:00 - domiciliu stabil in Timișoara - salariu între 2500 și 3500. - se livrează pachete. Mai multe detalii la telefon ...
DPD

Angajam Sofer Cat C+e Pentru Tur Retur


Compania DUNCA expeditii din Dumbravita, jud. Timis, angajeaza sofer cat C+E cu minim 1 an experienta , pentru curse de TUR RETUR, curse in UE ( fara UK ). Se ofera curse legate de comunitate, camion E 6 ( titular pe camion ). Solicitam minim 1 an experienat pe EXTERN. Remorci cu prelata . Slariu atractiv, plata la zi si bonusuri de performanta . Plecarea si venirea in tara se face cu camionul .
Dunca Expeditii

Angajez Sofer Calificat Categoria B


Angajez soferi calificati categoria B pentru Uber si Bolt in Timisoara informatii la tel
Boiciuc S R L

Angajam șoferi De Tir


Aveti nevoie de un job bine platit! Aveti nevoie sa petreceți,zilnic,timp cu familia Va ajutam noi, Angajăm șoferi categoria C+E pentru transport local cu semiremorci frigo pe rute locale partea de Vest a țării,preferabil șoferi din zona Lugojului Informatii suplimentare la numărul de telefon:
Bana-N Com Distribution

Se Cauta Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00-17:00, - cu domiciliu stabil Timișoara - salariu intre 2500 și 3500 lei. - se livrează pachete Mai multe detalii la telefon .
Dpd

Sofer Pe Camion Cu Macara


Sofer in Timisoara pe camion tip Hiab necesar BCE si permis macaragiu grupa A sau E
Metronom-b

Angajari șofer Categoria C


Firma de distribuție mobila angajează șofer categoria C
Firma Distributie

Angajam Sofer,​ Permis Categoria B


Angajam sofer pentru curse locale, posesor permis categoria B, cu experianta in condus masini dubite pana in 3.5 T
Xsped Team Logistic

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist ptr curse tur -retur ITALIA pe cap tractor Man euro 6 cu semiremorca smitz prelata cu obloane ,la export se transpota cereale vrac,pe retur marfa generala paletata,soferul preferabil din TIMisoara sau jud. Timis sa cunoasca o limba straina italiana sau engleza si care a mai lucrat pe masina transport cereale cu atestat si toate documentele la zi.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajam Soferi De Tir Pentru Extern


S.C. CORLAN TRANS S.R.L. angajeaza soferi profesionisti categoria B C E (se lucreaza in echipaj) pentru curse externe tur-retur. Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B C E; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Mediu de lucru plăcut. Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara sau trimite-ne un mesaj aici si te contactam noi!
CORLAN TRANS SRL

Sofer Pentru Camion Cu Macara


Angajam sofer cat BCE cu atestat de macaragiu grupa A sau E transport intern
Metronom-b
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 140 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.