Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

192 Locuri de Munca Sofer Cat C in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

192 Locuri de Munca Sofer Cat C in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat C in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Cat C in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Calificat Categoria B


Angajez soferi calificati categoria B pentru Uber si Bolt in Timisoara informatii la tel
Boiciuc S R L

Angajam Sofer Autobasculanta Timisoara


angajez sofer ,autobasculanta 8x4 ,trakker,manuala,in Timisoara ,pentru mai multe detalii contactati ma la nr de telefon!
STEF

Angajari șofer Categoria C


Firma de distribuție mobila angajează șofer categoria C
Firma Distributie

Angajam șoferi De Tir


Aveti nevoie de un job bine platit! Aveti nevoie sa petreceți,zilnic,timp cu familia Va ajutam noi, Angajăm șoferi categoria C+E pentru transport local cu semiremorci frigo pe rute locale partea de Vest a țării,preferabil șoferi din zona Lugojului Informatii suplimentare la numărul de telefon:
Bana-N Com Distribution

Angajam Sofer,​ Permis Categoria B


Angajam sofer pentru curse locale, posesor permis categoria B, cu experianta in condus masini dubite pana in 3.5 T
Xsped Team Logistic

Angajez Sofer Categoria C


sofer categoria C distribuție Timișoara
buncianu

Sofer Livrare Pizza


Cautam sofer livrare pizza la domiciliu Se ofera masina de lucru Salariu 3000 lei net Detalii suplimentare la interviu
Pizza

Angajam Sofer Profesionist (cat C)


Egeria Tm Srl, depozit de materiale constructii, situat in Timisoara, Cal. Mosnitei nr 26 angajeaza SOFER PROFESIONIST (CAT C) cu atestat transport marfa si posesor card TAHOGRAF. Pe langa salariul atractiv se ofera tichete de masa in valoare de 40 ron zi. Detalii la tel din anunt.
Egeria TM SRL

Angajez Sofer Profesionist


Societate comercială din Timisoara angajează sofer profesionist pentru transportul de mărfuri tur retur Necesar certificate, atestate C+E, card tahograf digital, experiența minim 2 ani și obligatoriu fără antecedente penale. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, seriozitate și transparentă. Așteptam cu interes apelul dvs.!
SC NKO SPEDITION SRL

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist ptr curse tur -retur ITALIA pe cap tractor Man euro 6 cu semiremorca smitz prelata cu obloane ,la export se transpota cereale vrac,pe retur marfa generala paletata,soferul preferabil din TIMisoara sau jud. Timis sa cunoasca o limba straina italiana sau engleza si care a mai lucrat pe masina transport cereale cu atestat si toate documentele la zi.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.
SC GOLD-TRANS SRL

Sofer Distributie Panificatie


Prospero isi largeste echipa si cautam soferi pentru transportul produselor noastre (paine, patiserie si cofetarie). Cautam persoane atente si implicate, energice si cu mintea deschisa. Colegul ideal va lucra ca sofer transport produse de panificatie, patiserie si cofetarie: - este capabil sa lucreze intr-un mediu dinamic - are spirit de echipa - este organizat si energic - este corect si responsabil Cerinte: permis de conducere categoria B- minim 5 ani vechime
SC PROSPERO SRL

Post De șofer De Hotel în Sua


Prezentare generală a postului: În prezent, căutăm o persoană responsabilă și orientată către client care să se alăture echipei noastre ca șofer de hotel. Șoferul hotelului va fi responsabil pentru furnizarea de servicii de transport sigure și eficiente pentru oaspeții și personalul hotelului, asigurând o experiență plăcută și confortabilă. Responsabilitati: Transportați în siguranță oaspeții și personalul hotelului către și dinspre locații desemnate, inclusiv aeroporturi, gări și atracții locale. Oferiți asistență politicoasă și profesională oaspeților, inclusiv încărcarea și descărcarea bagajelor. Mențineți întotdeauna curățenia și siguranța vehiculului, inclusiv inspecții regulate și verificări de întreținere. Respectați legile și reglementările rutiere și respectați practicile de conducere în siguranță. Mențineți un aspect și un comportament profesional în timp ce reprezentați hotelul. Ajutați oaspeții cu informații și recomandări locale, după cum este necesar. Coordonați programe
Alexander

Angajam Soferi De Tir Pentru Extern


S.C. CORLAN TRANS S.R.L. angajeaza soferi profesionisti categoria B C E (se lucreaza in echipaj) pentru curse externe tur-retur. Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B C E; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Mediu de lucru plăcut. Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara sau trimite-ne un mesaj aici si te contactam noi!
CORLAN TRANS SRL

Angajez Sofer Par Time


angajez sofer la 4 ore in curețenie mai multe detalii la tel !!
o

Sofer Pentru Camion Cu Macara


Angajam sofer cat BCE cu atestat de macaragiu grupa A sau E transport intern
Metronom-b

Sofer - Categoriile C+e - Cu Experienta


Angajam sofer - categoriile C+E - cu experienta pentru transport international de marfuri generale (tur-retur Romania - Franta, implica TIR complet si grupaje). Centrul logistic este situat in zona de N a Timisorii. Rugam seriozitate.
S.​C.​ ESM INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Angajez Sofer Pe Autobasculanta


Angajez sofer pe autobasculanta categoria c+e
Silalin

Sofer Autoplatforma Tractari Auto


Descriere post: Șofer Autoplatformă Tractare Auto Compania noastră caută un șofer autoplatformă dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre din domeniul tractării auto. Dacă ești pasionat de mașini și ai abilități excelente de condus, această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Transportarea vehiculelor defecte sau avariate către locațiile desemnate în condiții de siguranță și conform reglementărilor de circulație rutieră. Asigurarea bunei funcționări a autoplatformei și a echipamentelor aferente. Interacțiunea profesională cu clienții și oferirea de servicii de calitate. Întocmirea documentelor necesare conform procedurilor interne. Cerințe: Permis de conducere categoria C+E și atestat pentru transport marfă. Experiență anterioară în conducerea autoplatformei sau a altor vehicule grele. Abilități excelente de comunicare și rezolvare a problemelor. Atenție la detalii și responsabilitate. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-o echipă profesio
Tractari Vest

Angajam Sofer Categoria B


Angajam sofer distributie categoria B Abilitati necesare: -experienta post sofer 5 ani; -domiciliul in Timisoara sau localitatile limitrofe, in limita a 15km; -persoana dinamica, comunicativa, respectuoasa; Angajam sofer categoria B pentru distributie alimente ( marfa paletizata ), camion 8 europaleti, carosat, dotat cu lift hidraulic si agregat frigorific, pentru zona de vest ( jud. Timis, jud. Arad, jud. Caras-Severin, jud. Hunedoara, jud. Bihor ) . Salar de baza net incepand de la 3000lei + Sambete si alte bonusuri.
.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 192 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.